Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Cristy eu sint abia la inceput, respectiv ziua 16 de la ultima injectie...mai am de asteptat. Dar sa stii ca ai mare dreptate, si eu ma simt alt om de la opertie si tratament incoace, mai simt mai sanatoasa, nu mai am durerile alea oribile, nu mai am crize (de fiere) le ziceam eu, si multe altele. Clar ca nu regret ca am facut pasul asta. Singurul regret e ca nu am facut-o mai repede.
Ma bucur ca si tu esti mai bine dupa tratament. Acum, sa ne ajute Dzeu sa avem cat mai curand. Oricum, principalul lucru din toata povestea asta este ca ne-am rezolvat o problema de sanatate.
O zi frumoasa tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

anais, intr-adevar mai ai ceva de asteptat, insa cred ca pauza asta iti va prinde bine pentru ca te poti relaxa pentru moment, in afara efectelor adverse, mie mi-a prins foarte bine tratamentul pentru ca nu am mai avut dureri de nici un fel si am mai luat pauza cu obsesia bebe. voi de cati ani incercati? endo a fost in stadiu avansat?
fetelor, voi nu mai ziceti nimic? eu am chef de vb. acum ca de maine incepe nebunia
aditza, ce mai faci? umbli si te distrezi in weekend?

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna seara dragelor
criss .....sunt aici , mi-am permis sa dispar si eu un pikulet de pe forum , am avut un week plin de activitati , ieri am fost la padure iar astazi la maicamea , si bineinteles in ambele cazuri am fost soferul de servici ....... am fost cam stresata de copilot care nu isi poate tine ´´ gura ´´ si nu se poate abtine de la comentarii , deh barbatii pana nu vb ei multe si nevrute nu se simt in largul lor ......dar el a vb el a auzit si gata
eu ce sa fac ....astep , astept si iar astept ....am simptome de CM , am avut de cateva zile crampe dimineata . Acum ma doare ovarul stang , secretia s-a schimbat , a luat o culoare mai inchisa si cred ca in orice mom ma voi trezii cu rusii . Asta e ....ma gandesc ca a trecut inca o luna fara rezultate , dar pe alta parte ma gandesc ca asta vrea DD si nu ma pot opune in nici un fel . Sper in continuare la o minune . Nu mai vreau sa ma stresez si sa ma gandesc numai la BB , vreau sa imi traiesc viata si sa ma detasez de acest gand . Si eu am simt bine de cand m-am operat ....sunt al om si sper din inima sa raman asa si sa nu mai cunosc niciodata acele dureri ingrozitoate .
Astazi m-am ofticat un pik .......maicamea a primit de la cineva din strainatate niste lucrusoare de bebelusi unele noi altele purtate , era un sac .....nu m-am putut abtine sa nu le rasfoiesc un pikulet vaii cat erau de dragutze ....toate erau de fetita . Mama ne zicea , mie si cumnatamii , ca sa facem mai repede un bebeik ca sa le folosim .......mdea ....daca ar fii dupa mine . Sotul meu a zis : da ce copii cresc in pom ?
Una peste alta ma simt ok ...... nu vreau sa vina rusii nu suport deloc pe caldurile astea , si vreau sa va zic ca de la absorbant ma irit . Sa stiti ca si eu am acele usturimi la urinat de care vb ....si chiar ma gandeam si imi ziceam : la naiba sa nu zici ca am facut o infectie urinara ! acum ca va aud si ep voi ......imi dau seama ca sigur este de la endo . Eu nu le am mereu , depinde de zi.
Ma bucur ca esti ok . Pe 27 parca tb sa apara rusii la tine nu ? da dea DD sa nu mai vina 9 luni de acum incolo
lucia , ioana , magditza , mada , ralu , boo , bitza , alina , xdidi , anais .....si restul nementionate va doresc o seara placuta
beatrice ...felicitari sa fie intr-un ceas bun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Anais, eu am in permanenta o stare de voma, inseamna ca ar putea fi tot de la endo?Azi merg la un medic internist, maine iar la gineco si cat de curand vreau sa-mi fac programare la Tutunaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Aditza, mersi pt urari si tuturor fetelor, dar eu de felul meu sunt mai pesimista, e greu cu localul de gasit...iar pana peste un an, cine stie ce-o mai fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Anca sora ta tre sa hotarasca pe ce drum sa mearga. Operatie sau HSG si alte alea... Cat despre depresie ii trebuie timp sa digere tot ce i se intampla.E firesc sa o aiba. Tu tot ce poti face pt ea este sa o ajuti cu info si sa-i fii alaturi si sa o incurajezi,pt ca indif cum pana la urma ii va da de capat,sa aibe incredere.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

A ales calea cu HSG si tonele de analize,acum urmeaza sa faca dozari de anticorpi antispermatici...asta ce mai e?unde se face?cum?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

buna dimineatza
beatrice ....sa inteleg ca abia v-ati hotarat dar restaurantul si restul nu sunt '' pregatite '' . Intr-adevar este f greu sa gasesti un restaurant liber in scurt timp .....de obicei tb sa il arvunesti cu un an inainte .
Criss...banuiala mea s-a adeverit ! se pare ca astazi este prima zi de CM am o stare de cacao ...am o durere suportabila in stanga , insa ma doare si stomacul si am o stare generala nasoala , imi vine sa lesin , parca sunt moale si fara puteri.
Am inteles eu bine ca in timpul menstrei nu este bine sa consumi carne si lactate ? Daca da ....atunci ce naiba sa mai mananc ca nu mai stiu , cand vad mancare imi vine sa vars ....m-am saturat sa mananc
Offf.....oare cand va rasarii soarele si pe strada mea ? a noastra ?

va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Cristy draga, eu incerc de 4 ani ...stiu ca se poate si de mai mult timp, dar oricum e greu. Nu am avut endo in stadiu avansat, doar cateva focare pe ligamentele uterosacrate, dar am avut adeziuni de la o fosta operatie de apendicita. A curatat medicul tot ce era de curatat. Acum, Dzeu cu mila.
Beatrice, nu stiu daca are sau nu are legatura, dar intr-adevar mie imi era greata una-doua, plus ca vomitam f des, aveam si digestia proasta. Acum ma simt mult mai bine din punctul asta de vedere.
Anca draga, aceasta analiza este una de sange, si valoarea trebuie sa fie cred eu undeva <60 ... Aceasta analiza mai poate fi dublata si de un test postcoital. Astfel medicul vede daca nu cumva organismul ei genereaza niste anticorpi prin care se apara de asa-zisii "intrusi". Poti sa cauti mai multe despre analiza asta pe net. Ma refer la explicatii medicale corecte. Si eu am facut ambele analize (si de sange si TPC). Ii tinem pumnii mai departe.
la toate fetele!!!

Mergi la inceput

aditza sa iti treaca mai repede stare asta!
Si o sa vina si soarele, vei vedea!!!

Mergi la inceput

anais ..esti tare dragutza , iti multumesc ! Vreau sa va zic ca .....din pacate durerile groaznice dau semne ca se intorc sincer va zic ca simt ca inebunesc .
Ma simt f rau ...am o stare de lesin ....imi vine sa ma tarasc pe jos de durere , ma doare si stomacul , ovarele , spatele , capul , nu pot respira , parca orice miscare imi face rau . Am luat o nospa si un algocalmin , spuneti-mi va rog ce antiinflamatoare luati voi si dau rezultate .
Am sa plec mai devreme de la servici .......abia astept sa ma asez in pat cu o sticla de apa fierbinte .
Nici pofta de mancare nu am . OFFFFF ....... ce viata !
Sper sa imi revin ....ma gandesc ca dac astazi prima zi imi este asa , inseamna ca maine si poimaine inebunesc de durere , pe langa asta fluxul este destul de abundent .

Cum ziceam sper sa imi revin .DD sa ma ajute !

va pup

Mergi la inceput