Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(47)
Raspunsuri - Pagina 7
CrisaS spune:
Referitor la semne...ce sa zic am dureri la ciclu...dar nu in fiecare luna si nu asa de mari..adica uneori trebuie sa iau..pastila..alteori nu.
Nu am dureri la contact sexual...nu am sange in urina..nu stiu ...trebuie totusi sa consult um medic!
Va pup fetele.
Crisa
http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png
beatrice75 spune:
Mai, fetelor, va citesc in fiecare zi, dar ma innebuniti cand vad ca si dupa operatie aveti dureri mari!
mie mi se intampla un lucru ciudat de la un timp....parca nu prea mai pot tine pipilica, trebuie in momentul respectiv sa merg musai la toaleta...am fost la gineco cu usturimile mele si mi-a recoltat....merg sa iau rezultatul in momentul in care ma si duc marti din nou la dr, nu vreau sa mai descopar cine stie ce sa nu mai pot dormi noaptea, tot marti, vreau sa-mi recolteze pt pap si hpv, apoi urmeaza sa ma programez la Tutnaru. Am decis(eu cu iubi) fianlly sa ne casatorim, dar operatie trebuie programata in functie de nunta ca nu as vrea sa fiu o mireasa balsoisau care este isterica si fara chef de nimic in noaptea nuntii. Dar cand va citesc pe voi, sunt asa de dezamagita!!!
anais74 spune:
Crisa draga, stiu cum e cand iti intra cuiul...eu am carait de un an de zile la medicul meu ca sigur e endo, ca de ce nu ma opereaza... si uite asa s-a hotarat anul asta intr-un final, ca altfel nu mai scapa de gura mea.
Sincer nu stiu ce sfat sa iti dau, dar daca nu implica costuri prea mari pt tine acolo, eu in locul tau as face-o, macar sa o elimin si pe asta. Endometrioza asta e destul de nenorocita. Hai ca o sa iti trimit mai multe articole ff interesante, daca imi dai o adresa de email. Asta asa, ca sa te mai lamuresti.
Si sa stii ca nu e deloc traumatizanta experienta. In acceasi zi poti sa pleci pe picioarele tale. Nu doare absolut deloc. VEi fi doar balonata. Iar recuperarea este foarte rapida.
Si cu ocazia asta iti pot verifica daca trompele sunt si functionale, nu doar permeabile.
lucialu spune:
Anca sora ta tre sa hotarasca pe ce drum sa mearga. Operatie sau HSG si alte alea... Cat despre depresie ii trebuie timp sa digere tot ce i se intampla.E firesc sa o aiba. Tu tot ce poti face pt ea este sa o ajuti cu info si sa-i fii alaturi si sa o incurajezi,pt ca indif cum pana la urma ii va da de capat,sa aibe incredere.
Anais bafta mare de-acuma!
Cristy,Aditza imi pare rau de dureri...
Romanitza vezi ce faci cu durerile de spate. Cauta pozitii cat mai bune de stat/relaxat spaticul.Trece timpul
Beatrice ma bucur pt voi!Legat de dureri nu poti stii cum vei reactiona tu.Poate ai sa scapi de ele.Oricum nu-i de lasat sa evolueze leziunile.Si sa stii ca s-ar putea sa ai pe vezica endo,de aici usturimile.Eu aveam dureri oribile la urinare,de care am scapat dupa op. Si eram fix ca tine-trebuia sa merg pt ca altfel era mai rau.
we excelent!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
CrisaS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anais74 Crisa draga, stiu cum e cand iti intra cuiul...eu am carait de un an de zile la medicul meu ca sigur e endo, ca de ce nu ma opereaza... si uite asa s-a hotarat anul asta intr-un final, ca altfel nu mai scapa de gura mea. Sincer nu stiu ce sfat sa iti dau, dar daca nu implica costuri prea mari pt tine acolo, eu in locul tau as face-o, macar sa o elimin si pe asta. Endometrioza asta e destul de nenorocita. Hai ca o sa iti trimit mai multe articole ff interesante, daca imi dai o adresa de email. Asta asa, ca sa te mai lamuresti. Si sa stii ca nu e deloc traumatizanta experienta. In acceasi zi poti sa pleci pe picioarele tale. Nu doare absolut deloc. VEi fi doar balonata. Iar recuperarea este foarte rapida. Si cu ocazia asta iti pot verifica daca trompele sunt si functionale, nu doar permeabile. |
Am inteles...o sa discut cu medicul..meu...in detaliu sa vad ce zice!
Uite o adresa de e-mail..te rog sa-mi dai articole: ancas@nyc.rr.com
Multumesc anticipat
Crisa
http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png
xdidi spune:
salutare dragelor, m-am intors din cocediu....care a fost plin de peripeti si care s-a lungit din cauza ca am avut zborul anulat.....mai eu am o intrebare voua dupa ce va venit cm dupa tratament , a fost menstra in fiecare luna? ca mie inca nu mi-a venit, nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang....ca inainte sa plec am facut un test care a iesit negativ, insa mie menstra luna trecuta mi-a venit pe 5apr si s-a terminat undeva pe 25apr cam asa si ma asteptam pe 5 sa-mi vina iarasi, nu s-a intamplat , am zis hai ca poate a tinut prea mult si mai intarzie ,dar cat ca suntem pe 22mai.........azi fac un test sa vedem daca e de bine va scriu daca nu ma duc la doc pt o eco si pt ate sfaturi.
beatrice felicitari pt marele eveniment sa sti ca si eram endoasa(fara sa stiu)la nunta, iar cu o saptaman inainte de nunta mi-a venit si eram pe jos, insa la nunta a fost de vis , uiti tot in ziua aia si de dureri si de datori si de tot....... iar cu pipilica eu am patit-o inainte de oparatie avem dureri de ma trezem din somn doar pt ca se umplea vezica, iar dupa ce urinam tot dureri.........multumesc Lui Dumnezeu ca am scapt am nu mai mai doare nik....
lucic sa cresteti mari si santoase, cum mai mere cu burtica?in rest va puuup pe toate fetele muncitoare
didi
anais74 spune:
Crisa ti-am trimis!
Lucialu multumesc! Sa dea Dzeu!
Ma bucur ca si voi doua sunteti bine
Ioanatugs spune:
Salutare si din partea mea!
Multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea, sunteti minunate!
Lucialu, Adelamaria, Alexia28 multumesc pentru telefoane!
Eu sunt intr-o perioada foarte agitata, am multe de facut, munca multa, deci adio relaxare...asta e viata!
cristy1977 spune:
hello, girls, ce mai faceti?
lucia, ma bucur atat de mult pentru vestile bune, sa va traiasca printesuca, ma cuprind asa emotii cand te aud povestind, sa fiti fericiti si sa va bucurati in fiecare zi de minunea voastra, dureri nu am, slava domnului, doar ca am perioade in care ma inteapa ovarele, dar este suportabil, nu ma plang, din contra, de cand m-am operat si ma facut tratamentul sunt alt om, in viata mea nu m-am simtit atat de bine si ii multumesc lui dumnezeu pentru asta, pe langa durerile pe care le aveam inainte, acum este floare la ureche, ca de am antrenament
am vazut ca vb. de usturimi la urinat, si eu am, mai ales in perioada cm, inainte si imediat dupa cm, este cam nasol si si eu cred ca este din cauza endo. azi sunt ziua 21, ma simt bine, desi mai am 4 zile pana la urati, in mod normal acum ma simteam super nasol....
aditza, ce mai faci? asteptam sa ne scrii
crissa, eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa faci laparo, nu este neaparat sa ai endo, dar ai sanse mari sa descoperi de ce nu ramai, si mai mult decat atat dupa laparo s-ar putea sa ai o surpriza si sa ramai gravi, nu mai pierde atat de mult timp pretios, iti tin pumnii
didi, ce faci?
beatrice, felicitari pentru nunta asta este de sarbatorit
anais, in ce zi esti de la ultima injectie?
va pup
"After all, tomorrow is another day!"