Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

mada.... nu imi pot revenii si nu trece o zi fara sa ma gandesc la tine . Am citit postarea ta ...nu am cuvinte , mi s-a furnicat pielea pe mine . Ma aplec in fata ta si iti spun ca te ADMIR f mult si mi-as dorii sa am si eu macar un pik din curajul si puterea ta .
Imi pare fffff rau pt ce ti s-a intamplat . Sper din suflet sa iti revii si sa treci cu bine peste toate aceste incercari , ma bucur ca ai alaturi oameni care te iubesc si iti ofera sprijinul de care ai atata nevoie , sprijin pe care il vei gasii oricand aici . Sunt convinsa ca in curand ne vei da vestea si vei devenii cu siguranta mamica .
Te pupik draga mea ... sa ai grija de tine !
Criss....ce mai zici ? cum esti ?
xdidi..... iti doresc din suflet sa fie un bebeik ...Doamne ajuta !
magditza, boo , lucia ,mada ,alexia , beatrice , bitza , alina ....

eu sunt ok , exceptand ziua de azi ca nu stiu de la ce naiba m-am deranjat la stomac si am/ avut niste dureri de nu va zic , este atat de nasol ca sunt si la job ....abia astept sa ajung acasa
....zic ca nu stiu de la ce ....pe naiba ..stiu ...nu am mai mancat o mancare gatita de nu stiu cand si mananc numai prostii , uscaturi si bineinteles am scapat in mezel , cascaval afumat si asa mai departe .......sa-mi fie rusine , dati-mi o bataie
in rest ....nu am nici o problema ...astazi mi-am dat seama ca se apropie perioada ovulatiei sunt in ziua 12 .....a inceput deja secretia specifica ovulatiei . Ma gandeam sa imi iau niste teste de ovulatie , ziceti-mi va rog daca ati folosit si daca sunt bune la ceva ?
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

hello, fetelor, aici e liniste ca de obicei in weekend, iar eu numai acum pot sa intru pentru ca in timpul saptamanii sun zombi nu-i nimic va scriu si eu cand pot
aditza, cum spuneam, resusesc sa va citesc aproape in fiecare zi, da' de scris nu mai reusesc, mie tocmai mi-a trecut raceala, sunt mai bine, mai rau e ca acum l-a luat pe sos care este suparat foc pe mine din cauza asta, zice ca eu i-am adus-o, azi noapte pe la 3 alergam de nebuna prin oras sa gasesc o farmacie deschisa sa pot sa cumpar antibioice, am avut o noapte super, iar azi am dormit pe mine, nu am reusit sa fac nimic, mi=am pus mare baza pe ziua de maine. azi sunt parca ziua 11, deci in plin "sezon de vanatoare", imi da batai de cap ovarul drept, eh, se baga si el in seama ca mare scofala nu cred ca o sa faca, mare lucru ca resuseti sa te tii si de facultate si de servicii, eu impartindu-ma intre casa si servicii am senzatia ca nu mai imi ramane suficient timp nici sa ma odihnesc, de asta ma mir si va admir cand va vad ca mai puteti face ceva pe langa cele doua, despre testele de ovulatie, nu stiu ce sa-ti spun, pararea mea este ca sunt bani aruncati pe fereastra, important este sa reusesti sa prestezi din 2 in 2 zile in perioada optima, ca daca sunt gigei acolo stiu ei ce sa faca la momentul oportun, am facut si eu de cateva ori teste de genul dar niciodata nu mi-au iesit pozitive pup si succes in zilele ce vin
didi, doamne ajuta sa ai surpriza vietii tale si sa fie bebita, de ce nu faci tu un test beta HCG ca sa stii ce ai de facut?
madutza, am citit postul tau si ma cutremur de tot ce a trebuie sa induri si sa treci, mi se rupe sufletul ca a trebuit sa traiesti o asemenea durere, insa am putut citi printre randuri si am vazut o femeie puternica care cu siguranta isi va tine bebeul in brate
magdita, ce mai faci?
lucia, ma bucur atat de mult ca bebita voastra este bine si pe zi ce trece va da mai multe batai de cap si isi face simtita mai mult prezenta, si stati sa vedeti cand o scoate nasucu' la lumina, atunci adio liniste
va pup si sunt cu ochii pe voi zilele astea

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Ce-i linistea asta pe aici??
Fireyes ce mai faci iubita?
Lucia draga mea, iarta-ma ca te-am terorizat zilele astea cu emotiile. Se pare ca inca nu stiu ce s-a intamplat cu mine...
Dar sa fiu mai explicita si sa nu creada fetele ca vorbesc codificat, sa va povestesc ce mi s-a intamplat.
Am avut toata viata o menstruatie ceas de 28 zile, exceptand cazurile cand am fost graviduta... Si acum iata ca am 42 zile de la UM si menstra nu a aparut. Am facut pina acum multe teste si toate au fost ba negative, ba fals pozitive, pentru ca dupa un fals pozitiv urma unul negativ si tot asa. Asa ca nu pot sa cred decat ca m-am dereglat si cine stie cand va mai veni CM-ul...??

primul test
al doilea test
ultimul test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Nici sa nu ma intrebati ce caut la ora asta pe aici.
Ioana,Daca primul sau asta e fals pozitiv,eu imi inghit palaria.Fa luni Beta.La mine ever-never nu s-a vazut a doua nici macar fantomatec,cand n-a fost.Pt mine fals pozitive sunt legende.Nu m-ai terorizat.
Mda,l-am vazut si pe ultimul.Parca in stanga liniei de control ceva dar fff putin se vede. Ioana sigur a fost/este ceva.Nu e categoric dereglare,de-asta spun ca beta cu certitudine iti va spune ce se intampla.Am schimbat mesajul pt ca am vazut ce vruiai de fapt sa spui cu testele.Dar sa stii ca te inseli.Poate ceva nu e ok de-asta spun ca ar fi bine sa nu mai amani Beta si sa meri la dr eventual.Nu are cum sa fie dereglare cu beta prezent in urina la primele doua teste.Nu vreau sa te panichez sau sa te intristez,puii mei ca nici nu stiu cum sa spun...de-asta ramane testul de sange sfant.Doamne ajuta sa fie bine!
Cristy-faculta???Wow ce putere ai!Brava tie!Bafta luna asta! Si sanatate!..hehe legat de BBita si inca ce dureri ne dae sefa din burtica deja
Aditza Bafta si tie si da,sa-ti fie rusinica!Mananca domle mancare.
Didi ce zice acolo?

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

'neata fetele
ioana, lucicut are dreptate, ceva sigur este, nici mie in viata mea nu mi-a iesit un test nici cu cea mai vaga dintre vagi liniute, pentru ca never-ever nu am fost gravi, da fuguta repede si fa un beta, pentru ca eu zic ca ceva este. si intarzierea asta.. iar daca au iesit doua liniuta, hormonul este sigur prezent si nu mai poti zice ca este de la tratamente... deci daca hormonul de sarcina este prezent in sange, chiar si in cantitati mai mici, exista suspiciune de sarcina...tin pumnii
lucicut, io inca o facultate???, in nici un caz, tocmai asta ziceam ca le admir pe fetele care pe langa scarbici mai fac o facultate... creierul meu este suficinet de atrofiat pentru activitati intelectuale suplimentare, pup si ma bucur ca bebelina nu va da pace

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

buna, fetele!
sunt si eu una dintre cele carora la lalaparoscopie li s-a dat durerosul verdict : endometrioza. din februarie, cand a fost operatia, am tot sperat sa se intample minunea si sa nu fiu nevoita sa apelez la tratament.dar nu s-a intamplat, am facut doua IA fara succes, asta pt ca si sotul sta foarte prost cu .astazi, am inceputul anevoisul tratamnet, ssi cand ma gandesc ca vom mai putea incerca ceva abia dupa cel putin o juma de an, ma ingrozesc...insa, in acelasi timp, ideea ca nu voi mai avea parte de durerile criminale din prima zi de ciclu imi da putere.ieri a fost prima zi de cilu si am avut dureri atat de mari incat imi era frica sa nu mor, ma muscam de mana si nu simteam ,am luat si 2 nurofen plus, dar degeaba. am si eu o mica nelamurire, ultimele trei luni, pe tampon, in prima zi de ciclu, am gasit o bucatica consistenta de carne sau de mebrana mai tare( scuze de detaliile scabroase...)si ma ingrjoreaza...nu sunt cheaguri de sange, asta e sigur...mintea mea, ma trimite cu gandul la posibiltatea unei sarcini incipiente , dar nu stiu ce sa cred...daca voi stiti mai multe , poate ma lamuriti si pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucialu draga mea, mi-as dori sa ma insel, insa nu pot sa cred nimic inca. Luni e inchis peste tot, dar marti voi face un beta, in caz ca nu vine CM pina atunci. Eu le consider fals pozitive pentru ca liniutele au aparut dupa 10 min, conform prospectului. In continuare am senzatia ca acum vine CM, merg la baie si nimic!
Cristy1977 eu am mai avut teste fals pozitive si deaceea nu cred in ele. Ce pot sa zic, vom mai vedea ce va fi!
xdidi si eu am avut ultima menstra tot in aprilie, pe 26. Ai mai facut vreun test, sau ai fost la beta HCG?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna seara dragelor
ioana ... fetele au dreptate , cine stie ce se intampla ...mergi si fa beta si apoi o sa te lamuresti , DD ajuta sa fie cu ochisori . Dureri specifice ai ?
Lucia.... incerc sa ma dau pe brazda ....astazi am gatit ...yumy yum a iesit o bunatate , am facut ciorbitza de legume , sosulet cu carnita de porc si piure si niste cartofi la cuptor cu carnitza de pui , cascaval ras si putina smantana .....cum ziceam o bunatate . Stiu ca nu am voie sa pap tot , dar am gatit si pt restul familiei ( socrii si sot ). Fetita ce face ? este cumintica ? a crescut mult burticutza? in cate luni esti ?
criss imi pare rau ca ai avut parte de peripetii , sper sa se faca bine sosul ...raceala asta nu-i buna de nimik ! De data asta ne-am nimerit amandoua cam in aceeasi perioada , asa ca baga mare ....
csana....bine ai venit printre noi .....imi pare rau ca si tu ai endometrioza ....obserb ca din ce in ce mai multe femei sufera de boala aceasta si stau si ma gandesc ca .....cu siguranta exista mult mai multe femei care au endometrioza dar ori nu prezinta simptome ori merg la medici incompetenti care nu o pot descoperii .In leg cu problema ta ....nu stiu ce sa iti zic nu am mai auzit asa ceva . Ce tratament faci pt endo ?
Eu raportez ziua 14 ....mi-am luat teste de ovulatie le- am inceput in ziua 12 =rezultat negativ , ziua 13= rezultat pozitiv ( 2 liniutze ) ziua 14 rezultat pozitiv ; asa ca m-am pus pe treaba , sper sa iasa treaba buna .
Ma bucur f tare ca au iesit pozitive . Nu pot sa zic ca cred % in ele , dar eu zic ca daca au iesit pozitive este un semn bun .
Incerc sa profit la maxim de zilele astea ...maine sunt libera . Voi ?
In rest ....m-a durut ovarul stang ieri si astazi ....

Va pupik pe toate
Doamne ajuta sa auzim numai vesti bune ...adika vesti cu 2 liniutze , haideti fetelor ca este anul nostru .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, Ioana, Aditza, abia astept vesti bune de la voi!!!
Eu nu prea stiu ce sa fac, sunt in dilema: omul meu vrea sa ne casatorim anul asta, desi el s-a hotarat la sf lui mai, cam greu cu localul, dar cautam....prin sept, oct poate mai gasim ceva. eu vroiam sa ma operez in vara, dar mi-e frica de efectele adverse ale acelor in injectii si nu vreau sa fiu o miresica umflata, irascibila, cu bufeuri...........voi, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs

Lucialu draga mea, mi-as dori sa ma insel, insa nu pot sa cred nimic inca. Luni e inchis peste tot, dar marti voi face un beta, in caz ca nu vine CM pina atunci. Eu le consider fals pozitive pentru ca liniutele au aparut dupa 10 min, conform prospectului. In continuare am senzatia ca acum vine CM, merg la baie si nimic!
Cristy1977 eu am mai avut teste fals pozitive si deaceea nu cred in ele. Ce pot sa zic, vom mai vedea ce va fi!
xdidi si eu am avut ultima menstra tot in aprilie, pe 26. Ai mai facut vreun test, sau ai fost la beta HCG?

Ioana cum esti? Ce ai facut? Astept un semnde o mie de ori

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 6 +

prietene DC .

Mergi la inceput