Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(47)
Raspunsuri - Pagina 16
aris26 spune:
hei ce fac fetele?
am intrat si eu sa va
am fost atat de suparata cand am aflat ce a patit mada...nu am cuvinte....asa cum bine a spus magdutza ash vrea sa pot lua si eu o particica din durerea ei.
Mada,toate gandurile mele bune
ioana - Doamne ajuta sa fie sarcina,sa ai un beta mare marti,sa se dubleze frumos si sa ajungeti la 40 de saptamani cu zambetul pe buze. iti tzin pumnii
csana - felicitari pentru prima injectie,iti doresc 3 luni racoroase. nu e chiar jumatate de an de pauza...o sa treaca si sigur sigur o sa ramai repde dupa tratament.
beactice - felicitari acum poti sa te lansezi hotarata in proiectul bb. eu zic ca poti sa incepi tratamentul. bufeurile sunt de scurta durata si sunt convinsa ca bucuria momentului nu te va lasa sa le observi macar si pana la urma poate nici nu ai nevoie de tratament. au mai fost fete norocoase... eu par examplu
alexa - felicitari! sarcina ushoara!
magdita - tzin pumnii sa fie luna ta norocoasa
mai mult ca sigur am uitat multe fete,la cat de rar intru...
va pup pe toate si mult curaj. de putut se poate! toate o sa invingem endo rand pe rand
25 martie 2009
cristy1977 spune:
hello, fetelor, ce mai faceti? la voi s-a oprit ploaia? aici e mai bine, a iesit si un pic soarele si nu mai ploua
azi am fost in piata si am cumparat: zmeura, visine, cirese amare si pietroase, rosii cherry, etc. eu mi-am pregatit o salata de rosii cu branza de la taran, ulei de masline si marar iar sosul si-a comandat o pizza mare goralska. am simtit ca innebunesc, apoi am bagat la greu fructe iar acum nu stiu de ce am burta cat un balon, ma gandesc la stomacul meu ce combinatii mortale suporta
ioana, tinem pumnii la testul de maine
aris, ce frumusete de baiat ai, si ce repede a crescut, iti seamana leit, sa va traiasca si sa fiti fericiti
csana, succes la tratament, nu dureaza chiar asa de mult, daca faci 3 injectii, la trei luni de la prima injectie vei avea prima ovulatie, inainte de ati veni cm, asa ca curaj ca timpul trece repede, referitor la ceea ce ai eliminat, am patit si eu ceva asemenator o data sau de doua ori in ultimii anii, insa nu cred ca era vb. de o sarcina incipienta, cu atat mai mult cu cat nu mi-a intarziat ciclu si ma mai gandesc ca sarcina la varsta aceea este foarte mica... in fine nu ma pricep, ai intrebat doctorul de chestia asta, ca si eu as fi curioasa sa aflu?
aditza, chiar ca ai gatit yami, eu nu am mai mancat mancare cu sos de ani, desi mi-e dor... eu in curand cred ca voi ajunge sa rumeg ca o fulga, tin pumnii luna asta, doamne ajuta sa venim cu vesti bune, ar fi dragut sa fim si colegute de odisee
lucia, te-am citit la odisee
va pup si va imbratisez cu drag
"After all, tomorrow is another day!"
csana spune:
aditza, cristy, aris . parca mai prind curaj stiind ca nu sunt singura care are de-a face cu afurista asta de endometrioza...n-am intrebat dr in legatura cu ceea ce am eliminat, pt ca dr meu e Tutunaru si e cam zgarcit cu explicatiile, asa ca nici nu m-am mai obosit sa intru in detalii...acum,daca stau bine sa magandesc, intra-devar daca era sarcina era prea mica pt a putea fi observata asa, cu ochiul liber...
fetele, pe perioada tratamentului cu Diphe voi ce ati mai luat sau luati: ma gandesc mai ales la riscul de osteoporoza, undeva, mai tarziu, mai ales ca mama are asa ceva...sa iau niSte calciu cu D3?
mada23 spune:
Multe pt voi fete minunate care nu sunteti indiferente la suferinta mea, multumesc mult tuturor
Ioana... iti tin pumnii sa vii cu vesti bune, m-ai scoate un pic din suferinta, ma rog mult pentru tine as vrea mult, meriti din plin
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
Ioanatugs spune:
Alexia28 nu am momentan nici o veste, teste nu am mai facut, mai ales ca am avut si ceva pete maronii. Eu banuiesc ca o sa vina CM in curand, desi pentru moment nu mai am nici un semn, de nici un fel, desi sunt in z44. Nu mi s-a mai intamplat pina acum asa ceva si sper sa aflu in curand cauza intarzierii.
Mada23 draga mea, i-ti multumesc pentru pumnisorii stransi!
Lucialu esti minunata, ca deobicei!
aditzaC spune:
neatza fetele
bea.....felicitari , sa fie intr-un ceas bun ! eu zic ca nu ai d c sa iti faci probleme , cautati restaurant , fixati data si gata ....ai sa fii o mireasa fericita , sunt sigura de asta . Este f adevarat ca de la DIph ai fel si fel de reactii , insa acum depinde si de organism ....unele dintre noi am avut mai putine reactii , altele mai multe si tot asa , eu zic ca vei trece cu bine atat peste operatie si tratament dar si peste marele eveniment .
aris26 sa-ti traiasca piticul , este dulce foc !
ioana nu ai facut beta ????? ....mergi si fa-o ...iti tin pumnii
mada
alexia ti-ai luat rochitza? eu mi-am cumparat sambata este dragutza foc ....as vrea sa atasez niste poze , dar cred ca nu merge .
criss...am gatit eu yumy yum dar si ce ai cumparat tu de la piata .....este la fel de yumy yum . Ma bucur ca rezisti tentatiei si iti vezi de '' tb ta '' .
Sa dea DD sa fie cu noroc luna asta , sper din suflet sa avem toate acelasi noroc ...sa ne vedem cu doua liniutze . Cand faceam testele de ovulatie ma gandeam ...ce bine ar fii sa il vad si pe cel de sarcina cu doua liniutze ...as fii dat orice ca acel teste de ovulatie sa se transforme intr-unul de sarcina ....eh asta e o venii si randul nostru ! Am facut si aseara test z 15 si a iesit negativ cf prospectului ....a iesit liniutza de la linia de control C si la linia de control T era ff slaba , deci cf prospectului este negativ . Deci am avut ovulatie in ziua 13 si 14 ( testele au fost pozitive ) si eu sper sa se intample ceva bun .
Sunt bucuroasa ca ovulez si cred ca este un lucru f important .
csana...sunt multe vitamine si mienrale si alte '' chestii bune '' pe care le poti lua ca de ex :omega 3 , calciu d3+vit E + Vit A + Mg+ Vit C +Fier+ Seleniu.....Viusid si altele , poate iti mai spun fetele . Eu din pacate nu am fost f atenta si am cam neglijat partea asta .
Va pupik dulcik ...
lucialu spune:
Cristy ertare de fonfuzie.Sunt dusa cu pluta si incep sa deraiez.Si ma bucur ca te simti bine.
Maduta dragule cum te simti tu?Parca saptamana asta spuneai ca meri la dr.Pup fata curajoasa si inimoasa!Banuiesc ca ti-e imens de greu dar vad ca te straduiesti sa o tii pe drumul bun si va fi bine.
Lilisor ce mai faci tu? Tu esti bine?
Aris sa-ti traiasca flacaul frumoooos!
Rocsana pt oase poti sa faci cure la inceput cu Magne B6 si apoi Ca+D3.Magneziul te va ajuta si sa ai o stare mai buna,fara anexietati,nervisani,etc.
Beatrice ai vazut cum se schimba treaba?Acum odata hotarat omul vrea sa treaca la fapte.Nu te mai gandi ca o fi ca o pati,oricum nervi sunt cu organizarea unei nunti si emotii cu carul.Insa nici eu as amana partea cu sanatatea.Mai vezi tu ce hotarasti.
Ioana iti tin pumnii stransi.Si nu mai imi da coarne.Amu pe bune si fara falsha modestie sunt oama ca toti oamenii, sa nu folosim cuvinte mari cand nu cazul.Ma si incomodeaza ca stiu cum sunt eu.Sper sa fiu minunata pt pruncul meu,sa nu-l dezamagesc ever sau sa o fac cat mai putin si cat mai neesential.Ceea ce sunt aici si nu numai sunt exclusiv datorita unor BUNE exemple M-ati schimbat mult. Dar mai e de lucru.
Va tin pumnii tuturor sa veniti cat mai repede la apel cu liniute duble la purtator!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
aris26 spune:
multumesc mult fetelordragutze toate ca intotdeauna
sunt atre mandra de el. acum ashtept sa imi faca sora-mea un nepotzel si cred ca o iau de la capat alaturi de voi. am sperat sa imi vina rushii cat mai tarziu dupa nashtere dar nu a fost sa fie, am avut doar o saptamana pauza intre lohii si cm deshi alaptez exclusiv si luam si pastile.acum nu pot sa sper decat ca sarcina a functionat ca un tratament pt afurisita de endo, oricum eu ma bucur ca nu am mai vazut la eco implantul de adenomioza
csana - mai mult ca sigur ca e doar un cheag, eu am avut mai toata viata scurgeri de genul asta.o sarcina de 4 saptamani are cu tot cu sac undeva la 5-7mm sigur nu s-ar observa cu ochiul liber. cat despre tutu, intreaba-l orice iti trece prin cap in cel mai rau caz daca i se pare o intrebare prosteasca nu iti raspunde este un tip mult mai comunicativ decat pare mai ales cand are ceva sa spunaaaa...sa te tzii cat ii turuie gura
luci - 70 de zile??!! cat de putin mai ai pana incepi sa faci km prin casa. bucura-te de somn dragutza pt ca peste doua luni si ceva gata!si nu e doar o vorba asa...
25 martie 2009
magdita spune:
Buna dragele mele,
Madutzul meu scump, te pup dulce, dulce si oricand simti nevoia sa vorbesti cu mine, legat de orice, stii cum ma gasesti .
Lucic, atat de putin mai ai ? Iar zic : ce trece timpul...
Ioana, te inverzesc, ca poate, poate bb s-a hotarat sa vina natural . Te asteptam cu cele mai bune vesti.
AdizaC, Cristy, sper sa veniti dupa mine la odisee luna asta, ca eu sunt hotarata, saptamana viitoare astept liniutele duble, am trei teste de sarcina pregatite .
Arisicule, ne vedem duminica, da?
Pup toate fetele si cat mai multe vesti bune .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
aditzaC spune:
lucialu ... cu siguranta te vom urma cat de curand
magditza... esti pusa pe fapte mari ...asa-i ? Bv mai ...ma bucur nespus ca ai un tonus bun ....DD ajuta ! Si eu sper...am o presimtire ....ca vom merge in curand la odisee.
Cat despre presimtire ...nu stiu ce sa zic ...dar parca simt ca de data asta va fii cu noroc pt mine , nu stiu dc !
Ma mai gandeam ca ...daca nu am noroc voi merge sa fac chlamydia , am inteles ca daca este activa te impiedica sa ramai si apoi daca analiza iese buna am sa il duk pe sosulet la dr sa vada cum sta cu gigeii .
pupicei la toate