Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

heloo ce fac fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Alexia, sa fie intr-un ceas bun!
Uite asa ma mai anim si eu la vestile astea si mai indraznesc sa sper ca poate o minune mica pe ici pe colo nu o sa ne ocoleasca pana la urma!
Sarcina usoara si fara evenimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi
Alexia.... ma bucur din suflet, bravo, bunul dumnezeu sa-ti fie alaturi, sarcina usoara
In josul pagii e un pic din durera mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137884&whichpage=16

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
Felicitari Alexia, multa multa sanatate si o sarcina cat mai usoara, iar bebicu' o sa fie incredibil asta sti deja
Adita multumim de intrebare , eu cred ca sunt bine cu sperante mari, inca nu mi-a venit incep a doua luna fara cm, abia pe 17 am programare la eco, si pana la urma am sunat-o pe doc sa o intreb daca e normal sa nu imi mai vina cu toate ca am la activ 2 teste negative si mi-a zis sa mai astept pana pe 16 si atunci sa mai fac un test , ca poate nu s-a pozitivat sarcina...........adik doc a mea crede ca as fi ......incerc sa nu ma ambalez si sa visez, sau sa sper....ca nu vreau sa fiu dezamagita oricum pot fi 2 situati ori e ori m-am dereglat cu totul...
va anunt daca se dualizeaza ceva liniute......oricum azi de dimi mi-a fost cam rau, greata....ih....gata ca deja prea multe sperante
va puuuup pe toate

didi

Mergi la inceput

Madutule inca odata, regret teribil ce s-a intamplat, dar tu sa fi puternica si sigara ca ingerasul tau e intr-un loc binecuvantat, asta a fost voia celui de sus, iar cand se intampla lucruri din astea si cineva drag si iubit pleaca de langa noi, eu cred ca Dumnezeu ii pe cei buni lanag el cat mai repede pt ca are nevoie de ei......te imbratisez si ma gandesc la tine si familia ta, pt ca sunt sigara ca sufletele voastre sunt impreuna si sunt 3

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Mada nu am cuvinte sa-ti spun ce am simtit cand am citit povestea ta, e o durere mult prea mare, sa-ti dea DD multa putere
nu pot sa mai zic nimic

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 5 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Maduta am citit.Ce sa mai spun?M-am uitat si eu sa vad ce inseamna si e frustrant al naibii si crud ca e o chestie care nu se poate suspiciona decat daca mai exista antecedente.Parca si informatiile sunt putine.Acum nu mai conteazadar pt viitor cu siguranta.Iubita iti doresc din tot sufletul sanatate, Slava Domnului ca esti pe maini bune.Iti admir curajul enorm pe care il ai si nu numai si asa cum ti-am spus poti sa-mi spui oricand orice. Nu traiesc intr-un glob de sticla si tu esti ultima pers care ar putea sa-mi faca rau.Ai alinat atatea fete aici,cum sa ne ferim una de alta?Nu am decat un imens regret pt tot ce trebuie sa traiesti tu acum.E mai presus de cuvinte.Si da,cred si eu cu tarie ca Dumnezeu ii incearca poate mai tare pe cei care sunt mai credinciosi,mai buni,mai blanzi.Dar cred ca si rasplata nu va intarzia sa vina si va fi cel putin pe masura.
Fire fruntea sus iubita.E firesc sa gandesti si asa,dar ai incredere:chiar se poate si cu endometrioza si cu orice si oricate belele sa vina BB.Ai incredere in DD.Nu te lasa doborata.
Ana-Alexia important e ca ai realizat unde ramaneai corijenta,acum daca nu iti iese mereu sa fi relaxata nu e capat de drum.Total-total cred ca nici o femei care isi doreste copii nu-si poate muta gandul tocmai de la ce-si doreste atat de mult.Ideea era sa nu o luam pe aratura cu asta,dezvoltand obsesii si uitand sa mai traim,ca ispita e mare si oricum pana la urma e cand e dat sa fie.In urma cu nici 2 ani inca mai doream anumite zodiiMi-am luat portia si am revenit cu picioarele pe pamant.
Moni o sa pun si pozici.Mai stau un picPoate scapi de greturi prin saptamana 16.Nu mai tin minte dar parca asa a fost la mine.Si spui ca simti ca e fetita?Eu am dat-o in bara cu simtitulBurtica e bine.Miscoteste de zor peste tot,am o fata harnicutza.Eu mai intru in panica din cand in cand,dar incerc sa-mi tin firea.Sper din suflet si eu sa pot sa o duc cat mai aproape de termen,ca tare greu ma misc si imi simt uterul suprasolicitat.Sunt multe chestii pe care le incerc pt prima oara si nu stiu cum sa le interpretez in consecinta.Voi in care luna asteptati venirea lui BB?
Alexia si noi ca voi.Sau mai rau.O data si la revedere.Ca tot intreba Cristy de mancare...hehe(apa,paie si bataie )...cred ca s-or fi speriat gigeii"mah astia sunt nebuni,acum e momentul ca cine stie cand mai ne da frau liber la zburdat".Sa inteleg ca tot in februarie vei naste?
Didi iti tin pumnii sa fie cu okisori!
tuturor!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mada23 suntem alaturi de tine iubita!
xdidi tinem pumnii atunci, sa fie pozitiv! Cate zile de intarziere ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

mada, sunt si eu alaturi de tine...

Mergi la inceput

salutare dragelor.....am intrat sa mai vb ca ma plictisesc...sunt in aceeasi situatie....putin de tot gretoasssa si nervoasa
Ioana eu nu mai am cm de o luna si ceva, adik am avut prima menstra dupa tratament pe 5 apr si m-a tinut pana pe vreo 27 si de atunci..........nimic am facut un test pe 11mai si inca unu pe 22 mai si nik, negativ.......si acum astept eco de pe 17 iunie si daca nu e bebe si e ok la eco cred ca trec la analize.....ca de cm nici un semn....mai am niste intepaturi prin burtica dar slabe ca intensitate...
merci de incurajare si va puup pe toate
ps: madutule inca suntem cu gandul la tine, forta ca DD e langa tine si te tine El pana o sa poti merge tu singurica.

didi

Mergi la inceput