Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Alexia Felicitari si sarcina usoara! Nu-ti fie frica, sigur te vei descurca cu doi pititci, nu zic ca o sa fie usor dar o sa fie bine. Si poate o sa fie bebe foarte cuminte, fara colici si alte greutati. V-am spus eu ca bebe al doilea vine mai usor, asa ca mamicile care mai doriti bebei, apucati-va de treaba, acum sunt sansele cele mai mari, nu lasati sa treaca prea mult timp ca sa reapara endo.

Bafta multa va doresc, luna asta sa fie luna liniutelor duble la toata lumea!

Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

alexia28....... nu pot sa cred .....felicitari draga mea , sa fiti sanatosi amandoi , sa ai o sarcina usoara si de data asta sa fie un baietel ca sa faci o pereche . Asa cum zicea si Moni sunt sigura ca va veti descurca cu cei doi pitici ..... FELICITARI !!!!!
O veste ffff buna .....si imi da atatea sperante ....Doamne ajuta tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Alexia!!! FELICITARI!!!Asta chiar e o veste mi-nu-na-ta!!!Sarcina la termen si BBitz sanatos ca frumos sigur il faci, ai antrenament[:D]PS: asa intre noi sa nu ne auda nimeni...de ce era asa socat sosul?el nu a fost akolo?Va pupacim dulce-dulce si abia astept sa te vad plimband burtica pe forum.
Va pupacim pe toate si sa stiti ca citesc aici.Nici nu se pune problema.
Ma gandesc la Madutza noastra si e greu...tare greu.Madutza cu toata inima sunt alaturi de voi,nu trece zi fara sa ma gandesc la voi,cum sunteti,cum esti tu.
Lilisor noi doua am vb.Insa te strang si aici in brate si te pupacesc.Am citit si ultima decizie luata si Doamne ajuta sa fie cum vrei tu.
Monica sper ca te simti mai bine!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Alexia, ma bucur pentru voi! Sarcina usoara, la termen si BB sanatos!

pentru Natalia Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Monica9 fetele si pe BB! Multumim de urarea cu liniute duble!

Lucialu fetele!

Eu incerc faza cu relaxarea, dar merge cam greu... tot imi trec prin minte diverse idei cum ca parca ar mai trebui investigatii...pe de alta parte m-am cam saturat de mersul pe la doctori...
O sa ma straduiesc mai mult la partea de relaxare, detasare. In rest, regim asa... "pe diagonala", homeopate, floricele si ceva suplimente alimentare.

pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Alexia, dai sperante tuturor fetelor!FELICITARI!A MAI APARUT O COMOARA IN CASA TA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Multumesc mult fete dragi, va pup si va doresc sa vedeti cat mai repede teste pozitive

Lucialu fie vorba intre noi sosulica nu prea a stat pe acasa dar uite mai rarutz ce a iesit Pup burtica

Monica va admiram pe voi fetele curajoase care faceti asa repede bb2, nici prin cap nu-mi trecea ca vine randul meu, mi-e teama recunosc pentu ca Natalia a fost cam nazdravana si m-am cam chinuit singurica si daca bb2 va fi la fel, asta este ce o vrea DD.
Pup toate fetele MAgdita, Mada, Lucialu, Ioana, Ralu, Boo, AditzaC, Ana- alexia, Beatrice, Tinuta, Monica, Liliana

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 5 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

alexia, FELICITARI!!!!!! ce veste minunata!!!,
hai ca ai reusit sa ne scoti pe toate din barlog, nu ne dai si noua reteta?

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alexia28 felicitari iubita, felicitari draga mea! Chiar ai animat subiectul nostru si pot sa spun ca mi-ai inseninat ziua! Stiu ca-ti va fi greu cu doi pitici, dar va trece si vor veni si zilele in care te vei lauda pentru curajul tau si vei fi cea mai fericita mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Alexia lasa ca bb2 va fi mai cuminte. Nici mie nu mi-a fost usor ca nu aveam pe nimeni aici ajutor si Rebecca vroia numai in brate, altfel plangea, dar cred ca am uitat deja cum a fost si de aia nu mi-e frica

Lucia eu am crezut ca incep sa ma simt mai bine ca am avut doua zile destul de bune, dar azi a inceput iar cu greturi, nu stiu cat mai tine, cu Rebecca n-am avut sau cel putin nu asa de mult ca si acum. Si m-a lovit azi un sentiment care imi spune ca tot fetita e, asa simt acum. O sa vedem poate saptamana viitoare. Voi ati ales nume deja? Si cum e burtica, nu ne pui poze?

pt toate!

Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 14+

Mergi la inceput