Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(47)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanatugs spune:
Madutz drag, pot sa spun ca si eu sunt cu tot sufletul alaturi de tine si sotul tau. Mii de pupici luptatoarei noastre! E foarte trist ca se intampla asa ceva, insa trebuie sa mergi mai departe si stiu ca vei gasi in tine puterea asta, desi acum nu poti vedea soarele de dupa nori.
alexia28 spune:
Buna fete dragi,
Imi pare tare rau sa intru si sa citesc asa vesti proasteMadutulete pup si sunt alaturi de tine cu gandul, sa te ajute DD sa treci cu bine peste aceasta incercare a vietii
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .
aditzaC spune:
salutare fetelor
ce faceti ? cum sunteti ?
criss...... cf cum esti ?
la mine au trecut rusii ........sunt ok . M-am apucat sa mananc cirese si capsuni , am ceva timp de cand nu mai au tratament pt stomac si bila si ma simt bine . In rest ? Mai am maine un examen si termin sesiunea cu bine .
alina cum esti , te-ai operat ?
Va pupik pe toate
cristy1977 spune:
helloo fetele
aditza, p'aci si eu cu una alta. si eu sunt bine, sunt ziua 6, rusii au trecut ceva mai repede luna asta - ziua 4-5. ma gandesc ca o fi de la tratamentele pe care le tot fac: homeo, masto, oricum eu ma bucur ca prea dureaza mult la mine uratii astia: 6-7 zile de cand ma stiu. in rest m-am procopsit cu o raceala de toata frumusetea, sper sa nu fie d'aia porcina ati auzit careva de endo-ex, l-a incercat vreuna dintre voi, daca stiti ceva de el va rog sa-mi spuneti si mie, ma bate gandul sa-l iau insa nu m-am hotarat inca. aditza, tin pumnii la examen, hai ca dupa asta te mai linistesti si tu putin
va pup pe toate fara exceptie
"After all, tomorrow is another day!"
aditzaC spune:
neatza fetele
v-am scris si ieri un mesaj dar nu stiu ce am facut si l-am stres si bineinteles ca nu mai aveam chef sa stau sa scriu din nou .....
nu era nimik important ...
criss ma bucur ca rusii au trecut si ca te simti ok ! pe mine m-a tinut cam 6 zile , eu sunt multumita mai ales ca nu am avut dureri decat in prima zi , apoi nu a mai fost nevoie de calmante . Inainte de operatie ma tinea cam 7-8 zile . In ultimele zile mai mult ma lalaia asa ....aveam o scurgere maronie. Ai grija cu raceala asta ! Stau si ma gandesc ca la cate medicamente ai luat , vb aia unele si pt imunitate ...nu ar fii tb sa mai racesti , oricum sunt convinsa ca au facut f bine pe alta parte . Multumesc pt bafta .....am terminat sesiunea , as mai avea niste restante de la prima sesiune nu am ajuns la examene pt ca am fost operata , abia iesisem din spital . Sa vad cum naiba o sa fac ....astaide la munka au inceput sa faca fitze si figuri zilele astea ....daca le zic ca mai tb sa plec si sapt viitoare or sa imi sara in cap , cred ca o sa imi iau niste zile de concediu .....habar nu am tb sa ma gandesc .
Nu am auzit de medicamentul ala .....unde le gasesti ?
eu sunt ok .....mai am probleme cu stomacelul din cand in cand , dar cu asta sunt obisnuita . Imi pare rau ca in ultima perioada am mancat mai multa paine , va dati seama dimineaza la facultate ce sa mananci decat ceva de rontait sau un sw ceva . Asta e ....in schimb mananc cirese , capsuni ....fructe in general .
Chiar ma gandeam ce naiba sa mai manank ca nu mai stiu .....
Sunt happy ca am fost anuntata ieri de catre fina mea ca voi avea un finut. , ce dragutz ! eu credeam ca va fii o fetita si cand colo Dr a zis ca % va fii baietel . Asadar in curand voi umbla dupa hainute de baietel
Beatrice ... eu fac ok ...tu cum esti ? te-ai mai gandit ce faci cu operatia ?
pupicei la toate
alexia28 spune:
Buna fetele,
Nu prea vad activitate pe aici si destul de multa tristete si pesimism asa ca am intrat sa va inveselesc un pic si sa va dau o veste buna, ei bine sunt graviduta din nou, nu stiu cum s-a intamplat, nu-mi vine sa cred, parca nu vorbesc de mine, am stat o zi intreaga cu testul pozitiv in mana, nu ma asteptam sa raman asa usor, ma sperie gandul cum o sa ma descurc cu doi pitici mici, ufff tare grea e perioada de colici, alaptat, dinti...Natalia o sa aiba doi anisori atunci, ma bucur in acelasi timp imaginandu-ma cu doi copilasi de manuta, tati prima data a fost socat de-a dreptul, apoi a inceput sa rada, sa-mi spuna ca deja i-a gasit nasi lui bebe...Tano o sa fie stresat saracu de abia s-a obisnuit cu Nati si se joaca impreuna cand o sa mai vada un
Asadar fete frumoase, daca am reusit eu inca o data, defecta de mine, cu endometrioza, cu un singur ovar care functioneaza cum trebuie, cu o singura trompa, cu un sot cu oligoastenospermie....reusiti sigur sigur toate, Dumnezeu o sa va ajute sa va impliniti visul, va pup pe toate
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 5 +
prietene DC .
tinuta78 spune:
Felicitari alexia, si sarcina usoara. Sa ai un bb sanatos. Dumnezeu este cel care are grija de noi, iar daca El vrea, se intampla.
magdita spune:
Alexutza, nu pot sa cred !!! Doamne ajuta ! Sa ai o sarcina usoara si la termen si bebelus sanatos !!!
Super veste . In sfarsit o veste buna, dupa atata tristete ! Bravo, felicitari si taticului, ca e si contributia lui !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!