Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(47)
Raspunsuri - Pagina 11
cristy1977 spune:
mada draga mea, imi pare atat de rau de ce am auzit am ramas muta... noi suntem aici alaturi de voi...
"After all, tomorrow is another day!"
ana-alexia spune:
Mada, imi pare rau...
Sa va intareasca Dumnezeu si Maica Domnului sa treceti cu bine peste aceasta incercare si sa mergeti mai departe!
Hera25 spune:
Mada, draga mea, am ramas fara cuvinte....offf Doamne, e incredibil....e crunt ce ti s-a intamplat...
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
beatrice75 spune:
Mada, nu se poate!!!Doamne!!!
"Cand cauti cel mai bun psihiatru din oras, vorbeste cu Dumnezeu, El te cunoaste mai bine decat oricine alcineva."
Sunt cuvintele pe care tu le-ai postat!
magdita spune:
Madutzul nostru , cuvintele sunt prea putine, prea sarace... Pot spune doar ca suntem cu tot sufletul alaturi de tine si, daca am putea, am lua fiecare o parte din durerea ta, pentru a ti-o usura . Sa te intareasca Dumnezeu sa poti depasi aceasta mare trauma si sa poti merge inainte .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
aditzaC spune:
salutare
madutzule ..... imi pare f rau !!!!! m-am intristat teribil cand am citit , nu pot sa cred . Nu am cuvinte . Sper din suflet sa treci cat mai repede peste acest hop si DD sa aiba grija de tine ! Suntem alaturi de tine !
criss....cum esti ?
Eu sunt a 5-a zi de cm ....nu am mai avut dureri , m-am simtit ok , inca imi curge , dar eu zic ca in urmatoarele zile se va oprii . Ma bucur ca nu am mai avut dureri de stomac , in ce priveste gastrita si bila , eu luam un tratament , dar de cateva zile nu am mai luat . Nu am avut bani sa mai imi cumpar pastile . Dau pe luna cam 2-3 mil pe pastilele pt stomac . Ma simt ok . In schimb sumt f obosita din cauza sesiunii , abia astept sa scap .Zilele astea m-am ferit cat am putut de lactate , nu este bine sa le consumi pe timpul menstrei , dar in schimb am mancat tot felul de prostii si bineinteles fainoase , ca deh ce poti manca la facultate ? covrigei , paine prajita , ceva de la patiserie ....chestii din astea .
Va pupik pe toate
mada ....inca o data iti spun ca imi pare ffffffff rau si nu-mi vine sa cred ! DD sa te aiba in paza !
pupicei tuturor
xdidi spune:
salutare dragelor
mada ne rugam pt tine ,sotul si copilasul tau, sa te ajute Dumnezeu sa treci peste acest necaz si oricum sti ca vegheaza asupra ta si familiei tale, nu-ti pierde increderea......te imbratisez.
didi
Monica9 spune:
Mada nu imi vine sa cred ce citesc, nici nu stiu ce sa-ti spun decat sa ai putere sa iti revii psihic si fizic, ma gandesc cat de greu trebuie sa fie sa treci prin asa ceva. Sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe si sa nu va perdeti speranta.
Romanitza ar fi fain sa ne intalnim, preferabil inainte sa vina bebele tau ca dupa vei fi cam ocupata. Daca mai ai numarul meu suna-ma si mai vorbim. Ati inceput cumparaturile pt bebe?
Imi pare rau ca nu prea am timp sa va scriu, inca ma simt tare rau, greturi, dureri de cap si oboseala, dar va citesc cand pot si sper intotdeauna sa fie vesti bune pe aici, pt ca sunt convinsa ca puna la urma toate veti reusi. Am intalnit o tipa aici care a facut 4 operatii si medicii toti i-au spus ca probabil nu va putea avea copii niciodata, asa ca ea s-a obisnuit cu ideea, si totusi a ramas gravida de 2 ori, are doi copii. Si la al doilea dupa cezariana s-au mirat toti medicii cum de a putut sa ramana cu endo asa intins si peste tot. Asa ca dupa cum vedeti speranta exista intotdeauna, dar trebuie eliminat stresul si gandurile negative. Va pup si liniute duble va doresc la toate!
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 13+