MONTIGNAC (119 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eva@maria spune:

Buna fetelor primiti adepti noi si grasuni in gasca?
sunt mai noua pe forum si am descoperit subiectul vostru cu regimul Montignac. Eu am mai incercat regimul asta acum cativa ani, insa recunosc am calcat pe alaturi si nu am avut rezultate.
Am inceput de vreo saptamana sa maninc cuminte, nimic fainos, nu dulciuri, nu bauturi dulci sau alcoolice. meniul meu se bazeaza mai mult pe salate din tot felul de legume ca acum sunt din plin, fripturici, brinza, oua, uneori iaurt degresat mai rar fructe (ca stiu ca au zahar si ele), apa, ceaiuri.
As vrea sa scriu si eu la acest subiect cu voi, poate asa ma mobilizez de-a binelea si atunci nu mai renunt pina nu imi vad telul atins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ziua buna!

Eva bun venit, normal ca primim noi recruti, da te anunt de pe acum ca trebuie sa fii cuminte ca alrtfel vi fetele cu batul si Andanii cu porc in loc de floare. cate kg vrei sa dai jos?

Ieri am fost la bunicii sotului la tara si am statpana seara, of course ca nu am mancat monti , avea bunica o tocanita de cocos cu sos facut cu "ingrosala", mamaliga calda si placinta calda, evident ca nu am rezistat.
Azi am fost la padure la gratare, deci am fost cuminte , da ce e mai interesant mama s-a apucat de treaba serios hehehe, acum sa vad cat o tine, ca aseara imi dadea raportul cu ce a mancat, azi i-am dat voie 2 bomboane de ciocolata ea e inebunita dupa dulciuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

daca sunt bortoasa, pot sa tin acest regim...pt ca de fapt nu e un regim...e un mod de viata, nu?????
...stiti ceva???????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

imi raspunde si mie cineva la intrebare?
va rog frumos!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Cami, bine ai venit si felicitari pt sarcina.

Cred ca poti sa tii foarte linistita aceasta dieta. Eu alaptez si tin monti de cateva luni fara nici o problema. Nu e un regim restrictiv si mananci din toate principiile alimentare, doar ca mananci ce este sanatos pt organism.

Daca mai ai nevoie de informatii, te asteptam cu drag

Imi raspundeti si mie despre urda pliz?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Uite ti-am raspuns eu aici dar cred ca nu ai vazut mesajul

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Eva, bun venit!
Alina, nu vrei sa o inscrii si pe mama in concurs cu noi? Poate o motiveaza si tu sa o fii pe post de crainic al ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva@maria spune:

Multumesc fetelor de intampinare.
Alinam eu sunt decisa sa ma tin de treaba, sa nu primesc porcusori, insa daca gresesc, am sa va rog, care cum aveti timp, sa mai ma trageti de ciuf daca maninc ceva aiurea. Poate nu stiu eu prea corect combinatiile de la Montignac.
Si cat vreau sa slabesc...ufff, muuult...cam 20 kile ca sa fiu ca in studentie (cu toate ca nu stiu daca s-o mai putea fizic asa ceva, ca am sarit de 38 de anisori), dar m-as multumi si cu 15 pentru "inceput" si tot ar fi .
Am sa citesc mai multe capitole din subiectul acesta ca sa iau notite despre cum va tineti voi de treaba.

Mergi la inceput

neata! e zi de raport , vad ca nu va ingramaditi, da hai sa incep cu obisnuita invitatie la

De raportat nu am ce, adika am pierdut cele cateva sute de grame peste 66kg pe care le pusesem , da am o stareeeeeee, ma simt asa umflata, trebuiau sa apara rusii de cateva zile si vad ca nu se grabesc, ma simt ca un balon.

Elflo mama la concurs? nu cred, eu sincer nu o vad sa se tina de treaba nici o saptamana, da hai sa nu mai zic, sa vad mai intai oricum la kg ei ar trebui sa dea jos macar 30 kg, eu as fi fericita daca ar da si 10, depinde numai de ea.

Eva multi ani inainte si multe kg in minus! te asteptam cu raportul si ma bucur ca esti asa hotarata asta e bine, ai grija sa nu iti pierzi entuziasmul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

82 nu dezvolt acum pentru ca sunt in criza de timp.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Buna dimineata!
Ati baut ? Hai sa o bem impreuna!
Incep prima raportul..84 kg- unul in minus! In sfirsit am reusit sa ajung la niv de acum 4 saptamini.
Habar nu am ce maninc azi, nu am nimic la mine si ajung dupa 9 acasa! Pina acum am baut doar o cafea si mi-e somn in continuare!
Fetelor, a venit vara! E cald afara, de dimineata de la 8 arata termometrul 16 grade si mie imi este asa rau la caldura...
O saptamina buna!

Mergi la inceput

Elflo la gl la ora 7 dimineata termometrul arata 19 grade , da eu ma bucur, imi place caldura.

Mergi la inceput