Tratamente corporale
Raspunsuri - Pagina 8
carm3n spune:
Delyutz,
Cred ca depinde cum suporta fiecare usturimea, fa o incercare!
.
Sa ne povestesti si experienta ta! 
( Am constatat ca atunci cand il aplic dupa un dus fierbinte ustura foarte tare, de aceea prefer sa il aplic mai tarziu. )
mihapop,
inainte sa gasesc site-ul respectiv si eu ma inscrisesem pe site-ul Irinei Reisler si eram gata sa comand, doar o cadere de cateva minute a internetului ( care, de altfel, nu se intrerupe niciodata ) a facut ca acea comanda sa nu fie finalizata.
nu neg faptul ca ar fi o profesionista dar am mai citit pe site la ea si replici la fel de usturatoare ca uleiul de paprika, adresate unor nefericiti care au avut indrazneala sa o contrazica sau sa puna o intrebare neinspirata. daca tu ai primit "suport" fara sa cumperi nu pot decat sa te felicit desi ai spus ca:" Toate astea consuma resurse timp si au pret." hmmmm!
cat despre "serviciile oferite"...in ceea ce ma priveste voiam doar produsul, nu si masajul, nici schema de tratament ( e plin netul, cand vreau mai mult merg la salon ) nici sa "piarda" timp cu mine
sunt de acord, serviciile costa dar sa nu exageram!
si inca ceva...ai mare dreptate, fiecare cumpara de unde vrea 
Delyutz spune:
merci Carmen
Incerc si va anunt. Daca ma ustura inseamna ca e de bine
La efecte nu stiu daca o sa se vada ceva...la mine aceasta celulita e in fazele ei incipiente, adica se vede in lumina un pic faptul ca urmeaza sa.... si pielea nu mai e ferma. Dar ma gandesc ca daca o iau de pe acum incet incet cu masaj cu ulei, o sa ma reapuc si de sport in curand, o sa se remedieze situatia.
spor la masat

Arianna_M spune:
Buna seara ,
cu ajutorul vostru am descoperit si eu acel site de unde v-ati luat voi cremele
.....Multumesc!
M-am tot uitat pe situl Irinei .....cert preturi cam piperate.
Mi-am comandat si eu niste produse ...
de pe masajshop....astept avizul sa le ridic.
Va urez succes la masaj si sa ne auzim cu rezultate !
_
Delyutz spune:
cum mai merge? Ma refer la persoanele care au inceput sa-l foloseasca de ceva vreme, se vede vreun efect? 
eu il am de 2-3 zile dar pana acum nu am avut cand sa il incerc, cred ca de maine ma apuc. ![]()
carm3n spune:
Delyutz,
Se vad ceva rezultate dar l-am folosit cam de 3 ori pe saptamana, la inceput am avut mai mult spor insa de la caldura m-am cam lenevit
. Nu mai simt usturimea decat foarte putin ci doar o incalzire foarte puternica, exact ca atunci cand stai la termocuvertura la 60-70 de grade desi...mie imi par 100 de grade!
Oricum, nu stiu daca rezultatele mele sunt relevante, sunt slaba ( 52 kg ) dar am celulita subfesier si pe..."aripioare"...cum nu fac sport 2-3 luni cum apare celulita...ca o coaja de portocala. Daca strang pielea se vede si pe fund. In urma folosirii uleiului ( si a unei creme aniticelulitice in celelalte zile ) mi-au aparut ca niste denivelari mai mari ( asa mi se intampla atunci cand produsul folosit functioneaza ) iar apoi, in timp, se vad din ce in ce mai putin ( denivelarile! ).
Avand "experienta"
in folosirea produselor anticelulitice pot sa spun ca "functioneaza"! Cel putin in cazul meu.
La termocuvertura nu am curaj sa stau data cu uleiul de paprika ( am incercat o data si a fost insuportabil ), poate la o temperatura mai mica...
Sunt curioasa cum ti s-a parut uleiul la prima "strigare"
.
Arianna,
Si eu m-am bucurat cand am descoperit site-ul respectiv, sper sa fii si tu multumita de produse. 
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carm3n Arianna, Si eu m-am bucurat cand am descoperit site-ul respectiv, sper sa fii si tu multumita de produse. ![]() |
Carm3n...

cu siguranta am sa fiu multumita......
....sau sunt eu foarte nerabdatoare...PS : "Te invidiez" pt cele 52 de kg.....
_
carm3n spune:
Arianna,
La mine au venit dupa 5-7 zile, nu mai tin minte exact. Probabil ca le-am facut noi vanzare si au de lucru. ![]()
Cat despre kg...sa stii ca am avut in 2005 cu 10 kg mai mult si a fost groaznic de greu sa le dau jos. Dar am reusit si de atunci incerc sa ma tin de sport. 
Delyutz spune:
merci de raspuns Carmen. Imi poti spune ce crema folosesti in restul zilelor? tot de pe acelasi site de pe care am luat uleiul? Eu ma gandeam sa ma dau cam de 2 ori pe sapt, dar daca tu zici ca de trei ori e ok asa am sa fac si eu ![]()
Acum sa va povestesc cum a fost la mine
Eu am incercat uleiul impreuna cu sora mea. Pot sa va spun ca dupa 30 de minute ma uitam cu invidie la ea ptr ca pe ea o ustura de nu mai putea si eu nu simteam aproape nimic...decat o vaga usturime (dar vaga rau...ma chinuiam eu sa o simt
) Am observat ca dupa ce mi-am pus o pereche de pantaloni pe mine (peste folie) s-a incalzit putin mai mult. Dupa vreo ora m-am plictisit si m-am bagat la dus. Abia dupa dus zonele unde avusesem ulei au inceput sa ma "arda" oarecum (nu chiar f.tare, dar simteam) si am observat si o usoara iritare a pielii care a disparut dupa vreo ora.
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carm3n Arianna, La mine au venit dupa 5-7 zile, nu mai tin minte exact. Probabil ca le-am facut noi vanzare si au de lucru. Cat despre kg...sa stii ca am avut in 2005 cu 10 kg mai mult si a fost groaznic de greu sa le dau jos. Dar am reusit si de atunci incerc sa ma tin de sport. ![]() |

dar am intrat in forta in ele....
si mai ales astept cremele.....sa incep impachetarile...
Pupici !
_
Delyutz spune:
Multa bafta cu slabitul 
Eu zic sa ii suni pentru ca si mie mi-au venit cam in 6 zile (cu tot cu weekend)...Sa nu se fi intamplat ceva cu coletul.
Sala in fiecare zi nu e cumva cam mult? Ar trebui sa faci 2 zile cu pauza o zi si tot asa. Daca ii suprasoliciti, muschii nu mai lucreaza din cate stiu eu, adica tu faci exercitii, dar nu mai au efect. Acum nu stiu cum e in realitate eu asa stiu 
In ceea ce priveste vacuum si electrostimularea mi-ar placea sa imi spui dupa cateva sedinte daca are efect. Sunt si eu tentata de vacuum dar parca nu ma conving sa ma apuc ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna_M
![]() dar am intrat in forta in ele.... si mai ales astept cremele.....sa incep impachetarile... Pupici ! _ |