Tratamente corporale

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Delia,
Folosesc o crema de la Ardes, uite asta :

http://ardes.ro/prod-2045/Crema_extraforte_pentru_slabire_non_termo_1000_ml_.html

Exista si varianta termo insa mie personal mi s-a parut mai buna cea non termo, o folosesc de ani de zile si sunt foarte multumita de ea, cat am folosit-o intensiv nu am avut probleme mari cu celulita cand mai iau cate o pauza ( incluziv de la sport ) , zic eu 1 luna si apoi se fac 3-4, incep iar sa am probleme.
Am mai folosit si Cellaroma care mi-a placut dar nu-mi prea place mirosul de scortisoara. Ma gandeam sa incerc si crema biogheata.

Cat despre efectul termic la ulei...exact ca la mine, prima data nu am simtit mare lucru .
Nu stiu daca tu trebuie sa folosesti de 3 ori pe saptamana daca nu ai asa mari probleme. Probabil ca sunt suficiente si 2.

Despre vacuum pot si eu sa-ti spun cate ceva, am avut rezultate cam dupa 5-6 sedinte, abonamentul are 10, la sfarsit chiar era mai neteda zona cu probleme. M-am invinetit la primele sedinte destul de tare si fata de la salon mi-a spus sa mai vin cand imi trec vanataile. Am facut pauza o luna dupa primul abonament si apoi am mai facut 10 sedinte de vacuum + 10 de termocuvertura, la "tura 2" nu m-am mai invinetit iar rezultatele au fost excelente. Imi place la vacuum, cu caldura de la termocuvertura e mai greu.

Arianna,
Ai dreptate, a trecut cam mult, incearca sa le dai un telefon sau sa le trimiti un e-mail sa intrebi ce s-a intamplat cu comanda ta.

Si eu cred ca sala in fiecare zi e cam mult dar daca poti...eu in zilele cand nu faceam sala mergeam pe jos de la stadionul National pana la Obor ( si inapoi )...+ dieta + apa + multa salata verde si in 3-4 luni am reusit.
Sunt sigura ca o sa reusesti si tu, iti tin pumnii si sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Delia ,
despre vacuum si electrostimulare pot sa iti spun k ai rezultate foarte bune dak te tii de ele....eu am facut si acum 2 ani si am fost fff multumita.
acum mi-am luat abonament de 10 sedinte fiecare /vacuum+electro la termocuverta.....deci sunt la inceput.......din experienta trecuta cam dupa 5 sedinte se vedeau rezultatele.

Iar la sala merg 5 zile pe sapt fara week-end...
in primele 2-3 zile am avut febra...acum nu mai am nimik.....si imi place foarte mult.
Dar faza este k nu am dat nimik jos pana acum.....si ma refer la kg.....in schimb au disparut colaceii de la burtik....

Multumesc Carmen.... !

Am sunat si la masaj-shop....produsele le-au expediat pe 18...comanda data pe 12....in fine....poate au fff multe comenzi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

carmen, arianna, merci frumos de informatii

Eu stiu ca cea mai buna solutie ar fi sportul, dar parca am asa o lene si o lipsa de determinare si nu-mi arde deloc de sala Sper ca din septembrie sa-mi treaca si sa ma apuc din nou

Mergi la inceput

Delia ,
asa eram si eu ....cu o lene de mama-mama........dar am gasit o prietena si mergem impreuna.....si vreau sa iti zik k nici nu stiu cand trec 2 ore la sala......
noi ne ambitionam una pe alta.....
poate iti dau o idee si mergi si tu cu cineva

_

Mergi la inceput

Din pacate nu am cu cine sa merg

Maine ma dau iar cu ulei sa vedem ce si cum poate am noroc si ma ustura mai tare

Mergi la inceput

Delia ,
eu m-am dat acum o ora cu uleiul(pt k in sfarsit au sosit produsele)......m-am infoliat tot si am stat la paturica......dar m-a usturat ingrozitor......am transpirat foarte tare....
cand am dat folia jos ....aratam k un rac...acum mai ma ustura dar foarte putin.

Eu zik k o sa iti fie de folos !

PS : in ce zona stai?...poate mergem impreuna...

_

Mergi la inceput

off topic: arianna, in stefan cel mare, doar ca ies pe la 7 de la serv si d'aia nu mai am chef de nimic

on topic: eu imi luasem si masca cu ciocolata de pe site, am incercat-o si e ok (n-am facut reactii alergice sau mai stiu eu ce). Banuiesc ca pe termen lung se vede vreo diferenta

Mergi la inceput

fetelor, deci sunt cu folia pe mine tocmai voiam sa zic ca iar nu simt nimic dar vad ca a inceput sa ma "friga" putin si sunt f.mandra de mine nu inteleg insa daca ar tbui sa se incalzeasca doar in zonele cu celulita sau oriunde intra in contact cu pielea. Intreb ptr ca observ ca la mine abdomenul se incalzeste primul, insa tocmai acolo nu am probleme. eu m-am dat si acolo asa, din principiu, preventiv

la voi cum mai functioneaza?

weekend placut

Mergi la inceput

Delia ,
sa iti spun cum functioneaza la mine : astazi este a 2 a zi in care ma dau.......cred k nu am facut bine ........m-a usturat ingrozitor...abia am stat 20 de minute infoliata si la paturica.....cred k am sa ma dau la 2 zile cu el.

_

Mergi la inceput

arianna cred ca depinde mult si de pielea fiecaruia. ziceam mai sus ca eu m-am dat in acelasi timp cu sora mea...aceeasi cantitate...si ea nu mai putea de usturime si eu nu aveam nimic si ma ofticam

Daca te ustura asa tare cred ca ar fi mai bine sa mai raresti de 3 ori pe saptamana, mai ales ca te duci si la sala, deci in curand scapi de toate problemele

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

,
sa iti spun cum functioneaza la mine : astazi este a 2 a zi in care ma dau.......cred k nu am facut bine ........m-a usturat ingrozitor...abia am stat 20 de minute infoliata si la paturica.....cred k am sa ma dau la 2 zile cu el.

_

Mergi la inceput