Tratamente corporale
Raspunsuri - Pagina 7
carm3n spune:
Gabrielas,
Crede-ne pe cuvant ca este acelasi produs si vorbim in cunostinta de cauza ca, asa cum ziceau si celelalte fete, il avem in mana. Si daca nu ne crezi pe cuvant iti promit ca-i fac eu o poza diseara si o postez
.
Dar pana atunci ia uita-te aici:
http://mese-de-masaj.ro/products/57/
la poza cu numarul 2, ce spui? Si mai si scrie : Uleiuri de masaj Wellness ( Yamuna)
Revenind la ulei, la mine, la masaj simplu, nu se simte nimic, la paturica ( asa ii spun eu la termocuvertura ) e aproape insuportabil iar la impachetari acasa cu folie de plastic ustura destul de tare si...se simte si 1-2 ore dupa aia. Ustura mai tare daca este aplicat imediat dupa dus cald/fierbinte. Si are rezultate bune.
elyanne spune:
Am ridicat astazi coletul...
Venise avizul de vineri, dar nu am avut cum sa ajung nici sambata... si abia azi a mai lucrat posta..
Maine ma pun pe testat crema sau uleiul... nu m-ma hotarat ![]()
Delyutz spune:
azi am dat si eu comanda ptr ulei de paprika si o masca de ciocolata. Nu mi-au trimis niciun mail de confirmare nimic. Tinand cont ca am solicitat trimiterea prin Posta Romana banuiesc ca o sa ajunga in 5-10 zile. Abia astept sa il incerc![]()
later edit: m-au sunat azi sa imi spuna ca ajunge coletul cam in 5 zile lucratoare
mihailescu teodora spune:
Fetelor,ieri am avut masaj cu uleiul de paprika....Nu va inchipuiti cat m-a usturat
....Nu ma puteam aseza pe scaunul de la masina.
Imaginati-va ca am condus cu fundul in aer,suspendat

A fost horror...si usturimea a durat pina pe la 2 noaptea
,simteam ca-mi ies flacari din corp...
Dar cine mai are putin si scapa de celulita?
Iooooo!!!!![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Ah,ca mi-adusesem aminte:
Gabrielas ,eu am avut un abonament la salonul Keiko,care sunt parteneri ai Irinei Reisler,ii promoveaza pe blogul ei
,si crede-ma ca toate cremele de acolo,inclusiv cele vandute de ea,sunt identice cu cele de pe masajshop.ro!
Eu mi-am comandat mai multe de pe net si nu e nicio dif. intre ele!![]()
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Delyutz spune:

Mihaela, sa inteleg ca tu nu folosesti uleiul acasa, ci il folosesti atunci cand te duci la masaj specializat?
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Fetelor,ieri am avut masaj cu uleiul de paprika....Nu va inchipuiti cat m-a usturat ....Nu ma puteam aseza pe scaunul de la masina.Imaginati-va ca am condus cu fundul in aer,suspendat ![]() ![]() ![]() A fost horror...si usturimea a durat pina pe la 2 noaptea ,simteam ca-mi ies flacari din corp...Dar cine mai are putin si scapa de celulita? |
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delyutz![]() Mihaela, sa inteleg ca tu nu folosesti uleiul acasa, ci il folosesti atunci cand te duci la masaj specializat?
|
M-ai botezat
Da,cand ma duc la masaj anticelulitic folosesc uleiul de paprika,acasa ma dau cu cr. cu scortisoara,iedera si alge-cu efect termic si cu ulei de scortisoara si portocale.
Uleiul cu paprika e recomandat a se folosi de 3x/saptamana,si eu fac masaj 1 zi da,una ba!
Teoretic acopar toata saptamana,dar alternez produsele!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Delyutz spune:

scuze 

crema cu scortisoara,iedera si alge-cu efect termic si cu ulei de scortisoara si portocale le-ai achizitionat tot de pe acelasi site?
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora M-ai botezat Da,cand ma duc la masaj anticelulitic folosesc uleiul de paprika,acasa ma dau cu cr. cu scortisoara,iedera si alge-cu efect termic si cu ulei de scortisoara si portocale. Uleiul cu paprika e recomandat a se folosi de 3x/saptamana,si eu fac masaj 1 zi da,una ba! Teoretic acopar toata saptamana,dar alternez produsele! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
mihapop spune:
Buna fetelor! va urmaresc de ceva vreme pana mi-am facut curaj sa va scriu. Am cumparat de pe site-ul Irinei uleiul cu paprika si mai multe creme. Am sunat la site-ul acela cu preturi ieftine si mi-a raspuns o doamna care abia vorbea romaneste si care facea dezacorduri la fiecare propozitie si am intrebat-o cateva informatii despre produsele pe care voiam sa le cumpar. Cu greu a reusit sa-mi zica cateva lucruri. M-am lamurit, ei i-au marfa dintr-o parte si o vand mai departe - suport, lipsa. Am vorbit cu Irina pe mail doua nopti la rand (pana la 3 dimineata si chiar era ea !!!! nu vreun angajat) si mi-a raspuns la toate intrebarile rapid si la obiect. mi-a facut si o schema de tratament - cum sa combin eficient produsele pe zile - chiar are experienta, apoi sunt filmuletele alea cu exemplificare pentru majoritatea produselor.Toate astea consuma resurse timp si au pret. Preturile produselor sunt mai mari, dar si serviciile oferite nu sufera comparatie. Chiar nu-mi pare rau ca am platit mai mult, pentru cat timp a pierdut Irina cu mine, isi merita fiecare banut. Nu vreau sa-i iau apararea si nici sa-i fac reclama, fiecare e liber sa vanda cu cat vrea si fiecare e liber sa cumpere de unde vrea. Chiar i-am spus ca sunt mai ieftine dincolo si mi-a spus civilizat ca pot sa le cumpar de acolo, ca nu sunt obligata sa cumpar de la ea.
Delyutz spune:
de unde stii ca era ea si nu vreun angajat? 
oricum, sa folosesti produsele cu placere si asteptam sa ne spui daca au avut efect ![]()
later edit: am avut aseara aviz pentru produse. Am fost azi si le-am ridicat. Intrebarea mea este daca voi va dati cu ulei dupa ce ati facut dus? ca sa fie porii deschisi? sau fara dus ca ustura prea tare? ![]()