Gravidute&Mamici de IASI (92)
Raspunsuri - Pagina 13
ella10 spune:
Neata!
Haideti la o 
Raluca ai revenit in forta,poate asa le faci si pe celelalte fete sa mai scrie si ele ceva pe aici
Mi-e dor de zilele cind nu aveam timp sa citesc ,cind scriau fetele mult,acum...
Michelle nu-i baga in seama pe colegii de serviciu in cazul in care unii se uita ciudat la tine si la burtica ta...important sa fiti voi bine si daca te supara cumva ti-ai luat concediu si gata,nu?
Lacramioara multa sanatate
Noi am avut mucisori,acum trec...in luna iulie e posibil sa plecam la Constanta,e sotul detasat acolo cu serviciul si normal ca vom merge si noi
Alynta bine ati revenit acasa
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
iulia-stefy spune:
Salutare!
Ella, multumesc pentru
...si pentru urari.
Ralu, multumim pentru aprecieri. Tu ce mai faci? De tine nu mai zici nimic?
Michelle, ma bucur ca sunteti bine. Multumim pentru aprecieri. Lasa-i sa se uite.... ce au de facut?
Inutsa, si in ultimul trimestru am fost nervoasa si plangeam din orice.... Ralu are dreptate. O sa treaca repde 10 zile, si noi o sa fim langa tine, daca ai nevoie de ceva... spune.
Ani, dar voi pe unde sunteti? Sunteti bine?
Miha, Diana, Monica....facem prezenta?
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mexxa spune:
Neata fetelor.
Ella merci de
.E tare buna.
Alyna...
sa treaca aceasta stare urata.
O sa vezi ca va fi bine

Ralnied draguta da ce mai faci?Cand te vadem si pe tine cu nervi..stari urate
Te
dulceee
, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
inutsa spune:
Neata si de la noi!
Merci de incurajari, fetelor!
De dimineata am mers la biserica la spovedit inainte de cununie iar acu ar trebui sa invat, cica, dar ma doboara somnul caci azi la 5 dimineata eram in picioare
Ce n-as da si eu sa pot dormi pana mai tarziu
Mama imi tot zice sa dorm acum caci daca vine bebe o sa stau "santinela" langa el![]()
Cum mai e timpul prin Iasi? Aici e cald ca vara. Si daca de pe acum e asa cald, cand o sa vina vara propriu-zisa o sa ne topim de cald.
O zi frumoasa tuturor
---------------
Inesa
[ 32+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
Anilansa spune:
.... buna ziua... ne mai primiti si pe noi![]()
1. Nu prea am net, si mi sa stricat si calculatorul... aici e manuta mea fina
... ieri sa suparat cumnatelul pe mine ca am umbat la sistem (windows... ceva de genul
)
2. am vazut pozici .... Aly... ti-am admirat familia, eu una zic ca ai sa treci cu bine peste toate... eu una am trecut cu ajutorul sotului si a familiei... o sa fie bine

Lacra... am vazut o printesa frumoasa foc
... si inca un 
pt mamica bolnavioara... sa te refaci repede
inutsa ... cerceii am dat 87 ron gramul de aur... scuze daca am scris invers
.... Nu te mai stresa si pune toate la suflet ca de asta ai slabit... ![]()
noi suntem bine ieri am avut activitate din plin ... am dat cu lac balustrada, am cumparat hainute pt fina, si cateva pt Darius, am pus flori in ghiveci ... si bineinteles am facut sport alergand dupa strunf![]()
byu... noi zilele astea nu am iesit la plimbare deloc ... la aer am stat doar in curte... avem o sapt plina de aniversari....

... si in plus de asta incep pregatirile pt concediu si taierea motului lui fina, poate ne vedem sapt viitoare cand sper sa fie mai libera
va doresc o zi splendida....
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
iulia-stefy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inutsa Neata si de la noi! Merci de incurajari, fetelor! ![]() De dimineata am mers la biserica la spovedit inainte de cununie iar acu ar trebui sa invat, cica, dar ma doboara somnul caci azi la 5 dimineata eram in picioare Ce n-as da si eu sa pot dormi pana mai tarziu Mama imi tot zice sa dorm acum caci daca vine bebe o sa stau "santinela" langa elCum mai e timpul prin Iasi? Aici e cald ca vara. Si daca de pe acum e asa cald, cand o sa vina vara propriu-zisa o sa ne topim de cald. O zi frumoasa tuturor ![]() |
Si aici e cald... dar mai adie vantul. Daca e cald acum, nu e obligatoriu sa fie canicula la vara....desi asa se anunta...
Cu somnul si mie mi-au zis la fel, dar imi faceam atatea griji pentru bebe si nu prea am dormit bine in ultimul trimestru de sarcina... iar ultimele doua saptamani... Mai deloc. Trei nopti nu si una da. E adevarat, e obositor dupa ce vine bebe, dar sunteti doi si banuiesc ca te va ajuta si sotul. Iar bebelinei daca ii faci un program si tu te odihnesti odata cu ea e totul ok. Daca incerci cat doarme ea sa faci casa luna... cand se va trezi te va lua de odihnita, asa ca i-a si tu pauza odata cu ea.
Spor la pregatiri si nu te agita prea mult. Prietena mea, era insarcinata la nunta si era cald si a stat pe scaun, ca o lua cu lesin... Traditie-traditie, dar cel mai important e sa fiti bine tu si bebelina. Daca se intampla ceva ai sa regreti toata viata. Menajeaza-te....
Poze din mai 2009
iulia-stefy spune:
| citat din mesajul lui Anilansa Lacra... am vazut o printesa frumoasa foc ... si inca un ![]() pt mamica bolnavioara... sa te refaci repede |
Ani, ma bucur ca sunteti bine. Multumim pentru aprecieri si urari. Eu azi ma simt ceva mai bine...
Poze din mai 2009
inutsa spune:
Ani peste vreo 3 sapt o sa vreau sa stiu si eu de unde ai luat hainute, ce preturi sunt ca tre sa iau si eu din astea pt bebe mic.
Apropo, aici la Biserica Armeneasca, unde am inteles ca ai fost ultima data la nunta, a doua zi dupa nunta mea se mai casatoreste fiul la nush care preot, si iar se lasa cu 12 preoti care cununa
fain...
Lacra deci eu sunt norocoasa daca pot dormi in fiecare noapte, chiar daca cate putin, in comparatie cu tine care mai ca nu ai dormit. da' las'ca au fost cu "spor" grijile pe care ti le-ai facut pt bebe, am vazut in poze ce mandrete de fata ai
Inainte de a incepe slujba, o sa-i zic preotului ca o sa am nevoie de scaun![]()
---------------
Inesa
[ 32+] cu
Bianca
inutsa spune:
Noapte buna! noi acus ne bagam la
dupa o zi total neproductiva![]()
---------------
Inesa
[ 32+] cu
Bianca
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui ella10 Raluca ai revenit in forta,poate asa le faci si pe celelalte fete sa mai scrie si ele ceva pe aici Mi-e dor de zilele cind nu aveam timp sa citesc ,cind scriau fetele mult,acum...[red] |
Cred ca ti se pare. Nu-s chiar in forta.
Doar ca i-am tinut un pic companie Inesei, ca am simtit-o cam trista
Si mie mi-e dor de zilele si noptile acelea, cand radeam de zburatoarele Dianei
Ce show-uri erau pe-aici.... ehehe...