Gravidute&Mamici de IASI (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Se uita... in sens pozitiv sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
Lumi ar fi bine sa stau pe scaun, dar mi-a zis soacra ca cica nu-i voie, ca traditia e sa stai in picioare, cu toate ca eu chiar ma gandeam serios sa imi iau scaun

Inesa, tu chiar pui la suflet tot ce zice soacra?
Scuze ca te intreb.
Dar vad ca te consumi cam mult cand e vorba de soacra si de ce zice ea. Mai citeam prin urma niste faze de astea.
Eu zic sa faci cum crezi tu ca e mai bine.
Nu scrie nicaieri ca trebuie sa stai in picioare. Mai ales in situatia ta de acum, mai ales pe caldura asta, mai ales ca va fi lume si sigur nu-ti va fi bine la ingramadeala.
Sa vezi tu ca pana la urma, pana si preotul iti va zice sa stai pe un scaun cand va vedea ca te albesti la fata si incepi sa nu-ti mai simti picioarele.
Hai, lasa soacra in legea ei si tu sa faci ca tine.

Nu ca tare as pune eu la suflet ce zice soacra , dar ea stie mai bine traditiile, in comparatie cu mine, care sunt complet pe dinafara. In ce priveste toate obiceiurile cu nunta o intreb pe ea, ca a fost la destule si stie ce si cum. Daca ar fi sa fac totul singura, chiar nu m-as descurca, nu as avea habar de nimic. Oricum, nu am scris eu chiar toate "experientele" avute cu ea de cand am venit la ei, dar au fost destule amuzante. Daca tot sunt sagetator, nu ma pot abtine si-i mai dau cate o sageata ca raspuns la ce mai zice . Cred ca sunt singura din familia lor care tot timpul i-o intoarce caci restul nici nu o mai baga in seama in mare parte. Si din punctul asta de vedere cred ca da, ma consum cum ai zis. Dar cu timpul imi trece
Asa sunt eu, inca nu m-am obisnuit sa nu o bag in seama
Ei... da' de m-as intelege eu cu sotul ca soacra pt mine nu-i decat mama sotului si gata, sa-i poarte el toate "onorurile"

---------------
Inesa [ 32+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Alynta fetele zic bine, David e gelos un pic pe bebe mic. Dar las'ca, un pic de rabdare din partea ta, si-i trece. Nepotul meu inca inainte sa-i aduca barza pe sor'sa le zicea la toti ca mama o sa-i cumpere o fata mofturoasa dar apoi s-a lipit de ea si tot timpul era pe langa ea
Poze de la baita nu ne pui?

---------------
Inesa [ 32+] cuBianca

Mergi la inceput

Fetelor, voi ziceti ca erati nervoase dupa sarcina. La mine nush cum se face, dar exact in ultima parte a sarcinii sunt un pachet de nervi, plus ca ma emotionez din orice si pana la bocet e doar un pas

---------------
Inesa [ 32+] cuBianca

Mergi la inceput

Inesa, daca ai optat pentru o nunta cu respectarea traditiilor si daca nu stii, mai trebuie sa pleci urechea in stanga, in dreapta, asa e.
Dar sa fie numai atat.
Sa nu te consumi si sa nu-ti complici existenta cu soacra, asta este esential.

Insa la chestia cu scaunul, iti zic eu: nu renunta. Cel putin sa fie unul liber pe-aproape si, Doamne fereste, in caz de nevoie, sa-l ceri imediat, nu sa stai si de rusine sa taci. Ca e nasol apoi.

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, de abia astept sa va pun poze de la nunta. La scurt timp dupa eveniment raman numai cu voi, ca tati pleaca pt 10 zile iar eu si bebe ramanem sa terminam sesiunea Asa ca sa nu va mirati daca o sa ma impacientez de la orice, caci nu o sa-l am langa mine pe sot si mi=e teama de singuratate.
Gata , merg la ca suntem obosite.
V-am

---------------
Inesa [ 32+] cuBianca

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor, voi ziceti ca erati nervoase dupa sarcina. La mine nush cum se face, dar exact in ultima parte a sarcinii sunt un pachet de nervi, plus ca ma emotionez din orice si pana la bocet e doar un pas

Vad ca numai noi suntem in zona acum.
Pana apar fetele, eu pot sa-ti zic doar ca am mai auzit la multe alte fete "simptomele" astea, asa ca e ceva normal. La tine sunt amplificate, cu siguranta, din cauza nuntii.

Mergi la inceput

Citat:
La scurt timp dupa eveniment raman numai cu voi, ca tati pleaca pt 10 zile iar eu si bebe ramanem sa terminam sesiunea

Unde pleaca de va lasa singurele?

Citat:
Asa ca sa nu va mirati daca o sa ma impacientez de la orice, caci nu o sa-l am langa mine pe sot si mi=e teama de singuratate.

Nu cred ca se va mira cineva. De aia suntem aici...sa te plangi in voie...
Citat:
Gata , merg la ca suntem obosite.

Sa ai o noapte linistita!
ps - sper ca nu te-am plictisit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Inesa, daca ai optat pentru o nunta cu respectarea traditiilor si daca nu stii, mai trebuie sa pleci urechea in stanga, in dreapta, asa e.
Dar sa fie numai atat.
Sa nu te consumi si sa nu-ti complici existenta cu soacra, asta este esential.

Insa la chestia cu scaunul, iti zic eu: nu renunta. Cel putin sa fie unul liber pe-aproape si, Doamne fereste, in caz de nevoie, sa-l ceri imediat, nu sa stai si de rusine sa taci. Ca e nasol apoi.

Pai in privinta asta o si consult, caci in rest... nu are trecere. Tot mama e cea mai buna chiar daca e foarte departe. Nu zic nu, o fi fiind si soacre de nota 10 si felicitari celor care au parte de ele, dar a mea sigur nu e. O las in legea ei, cu bune cu rele. In definitiv, nici eu nu sunt lemn de icoana

Sotul pleaca in Spania, ceva legat de scoala, de pe 1 iunie, chiar la mijlocul sesiunii mele. Si o sa fie jale mare dupa ce pleaca

Acu chiar am fugit la somn
Sa stii ca nu m-ai plictisit

---------------
Inesa [ 32+] cuBianca

Mergi la inceput

Lasa, ca 10 zile trec foarte repede. Mai ales ca vei fi ocupata.
Somn usor!

Mergi la inceput