Gravidute&Mamici de IASI (92)
Raspunsuri - Pagina 11
iulia-stefy spune:
Alina, ti-am admirat semnatura....
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alynta27 spune:
Incerc din nou semnatura![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
Matei (15.05.2009)
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Acum cred ca e complet!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
Matei (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Poze cu Matei: |
Bine ai revenit, Alina!
Ma bucur tare mult ca esti bine si ca Matei e ok.
V-am admirat pozele si pot sa declar ca m-am indragostit de mogaldeata.
Da' si ce mila mi s-a facut de David, saracutul, cum a suferit el dupa tine...
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui inutsa Lumi ar fi bine sa stau pe scaun, dar mi-a zis soacra ca cica nu-i voie, ca traditia e sa stai in picioare, cu toate ca eu chiar ma gandeam serios sa imi iau scaun |
Inesa, tu chiar pui la suflet tot ce zice soacra?
Scuze ca te intreb.
Dar vad ca te consumi cam mult cand e vorba de soacra si de ce zice ea. Mai citeam prin urma niste faze de astea.
Eu zic sa faci cum crezi tu ca e mai bine.
Nu scrie nicaieri ca trebuie sa stai in picioare. Mai ales in situatia ta de acum, mai ales pe caldura asta, mai ales ca va fi lume si sigur nu-ti va fi bine la ingramadeala.
Sa vezi tu ca pana la urma, pana si preotul iti va zice sa stai pe un scaun cand va vedea ca te albesti la fata si incepi sa nu-ti mai simti picioarele.
Hai, lasa soacra in legea ei si tu sa faci ca tine.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy O , un ceai... penru doritori... |
servesc si eu unul acum, Lacramioara, musai cu gheata...
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Poze din ultimele zile Si aici zic eu ca ma spal pe dinti.... |
E bestiala Stefy. Si scumpa foc
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui mihamora Va salut de la serviciu, azi e a 2 a zi de munca. |
Si cum e la munci, Michelle? Ce au zis cand au aflat ca vine inca un bebe?
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 In seara asta facem prima baita acasa! bebe papa si doarme! Nu se simte ca ai copil in casa! |
Cum a fost cu baita? V-ati descurcat? Sau ai avut ajutoare?
Si da, cred ca Matei e cumincior, ca n-au ajuns pana la mine, pana acum, plansetele lui

| Eu sunt putin mai nervoasa! Nu prea suport tipetele lui David! Ma enervez din orice! |
Eu nu prea ma pricep, dar te inteleg, te cred, insa as zice ca sa nu te "razbuni" (e cam dur termenul, da' n-am altul in cap acum!) pe David... El vrea atentie, stii doar.
Pe Bogdan il aia acasa sau merge la munca?
mihamora spune:
Byu- ca la inceput, e ok.
Lacra - multumim de intrebare, suntem bine cu totii, Domi sta cu tatal lui pana o sa ne hotaram la gradi. Multa sanatate! Super dulce Stefy!
Alynta - frumoasa semnatura. Refacere rapida! Pai sper sa nu merg mult la serviciu, joi o sa merg la control, sa vedem ce zice si d-na dr.
Ralu - seful a reactionat bine , colegii nu stiu toti dar deja se vede bine si se cam uita lumea la burtica mea.
Michelle
11+ si DOMINIC 15.05.2007

, un ceai... penru doritori...