Gravidute&Mamici de IASI (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

am ajuns si eu

Michell cum e la munca?

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Ce linisteeeeeeee pe forum. Toata lumea e busy-busy
Am fost la proba rochiei de mireasa. Si se pare ca am slabit de la ultima proba, la trunchi sus sunt mai slaba decat inainte, si la maini la fel Tre'sa-mi mai stramteze manusile si rochia sus
Azi am fost si la proba la coafor. Ne-am nimerit 3 burtici acolo, eu eram cea mai mare ca termen, fetele celelalte aveau 30 sapt dar burtica mea era mai mica ca a lor Chiar nu inteleg ce am de ba slabesc, ba nu ma ingras
In rest... dupa pregatirile de zilele trecute numai cu stres, azi dupa proba la coafor si dupa ce am imbracat rochia parca mi s-a facut si mie chef de propria nunta ca pana acum as fi trimis alta in locul meu
Cam asta se aude pe la noi.
Restul ce mai faceti? Mai scrieti macar ceva-ceva

---------------
Inesa [ 32+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Michelle, cum e la job? Ce face burtica? Dar Domi?

inutsa, capul sus.....

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Lacra ce "om mare" e Stefy, se si spala pe dinti Bravo! Pt raceala/gripa ia lamaie, muuuulta lamaie cu miere sau zahar

---------------
Inesa [ 32+] cuBianca

Mergi la inceput

Daca o vedeati mai devreme... Ea pe olita si eu intinsa pe pat sa-mi faca sotul Polidinul.
Si ea intreba: Mami n-ai fost cuminte?
La care eu zic: Ba da, dar sunt bolnava
Si apoi ea continua ca un om mare.... Stai in pat cuminte si apoi o sa te faci bine si o sa mergi si tu cu mine afara....
Si apoi dupa ce s-a finalizat episodul au plecat impreuna afara si eu am ramas inchisa in casa, ca n-am voie....

Poze din mai 2009

Mergi la inceput

inutsa, multumim. Si pentru sfaturi... Nu ma doare gatul, dar ma dor restul....
Si nu ma joc, ca mi-e teama sa nu-i dau si ei... De cand o am pe Stefy, prefer sa iau eu tratament, decat sa-i dau si ei si sa o indop pe ea cu medicamente. Inainte ma tratam "dupa ureche"(a se citi cu ceaiuri si altele... din aceasta gama...) si imi trecea...

Poze din mai 2009

Mergi la inceput

Lacra lamaia pe mine ma ajuta nu doar pt gat, ci la orice raceala ca are vitamina C care e foarte buna.
Insanatosire grabnica! Vorba lui Stefy, fii cuminte si sa treaca

---------------
Inesa [ 32+] cuBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumim! Ma bucur ca ne placeti!
Lacra sanatate!
Mihamora cum de ai reluat serviciul avand problemele cu sarcina? (adica monitorizarea mai atenta care o presupune)! Succes!
Inesa succes sa o dati inante cu pregatirile!

Eu va scriu "in doua"! Nu pot sta pe fund.. In seara asta facem prima baita acasa! bebe papa si doarme! Nu se simte ca ai copil in casa! Eu sunt putin mai nervoasa! Nu prea suport tipetele lui David! Ma enervez din orice!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am schimbat semnatura!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si cuMatei(15.05.2009)
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul![/b]

Mergi la inceput

Inutsa, la mine lamaia e la ordinea zilei.... Eu beau apa cu miere si lamaie zilnic... in loc de suc... apa..... Iar cafeaua de multe ori o inlocuiesc cu un pahar cu apa in care dizolv 2 lingurite de miere si doua lingurite de otet de mere si miere..... E bun pentru multe si ca energizant.

Alina, multumesc. Prima baita... cred ca a fost emotionant.... Si eu am fost nervoasa dupa sarcina. O sa treaca. Capul sus. David o vrea pe mami.... de aia se manifesta asa... Simte ca te ocupi de Matei si vrea si el atentie.... Oricum cred ca sunt tare dulci amandoi.

Poze din mai 2009

Mergi la inceput