Bucurii de sept-oct 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vai, Andreea, ce situatie! Nu-mi vine sa cred! Sper din suflet sa va gasiti curand o locuinta si sa va mutati!
Monique, "tataie proprietarul" e proprietarul (care probabil e in varsta) al apartamentului in care locuieste Andreea.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

LEXI

MONI

multe flori si multi pupici pentru voi:
.............

PS Moni, degeaba sustii tu ca ai 31, ca eu tot nu te cred, pur si simplu nu se vede!
Imi cer scuze ca abia acum am reusit sa va felicit si aici, dar munca bat-o vina ma omoara.
...

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Buna, fetelor! Sunt "lesinata"...de caldura, de oboseala etc...Tot bucataresc de dimineata si nu mai vad luminita de la capatul tunelului......

Andreea...nu pot sa cred prin ce situatie treci!!!!!!!! M-au luat pe mine nervii...daramite pe tine! Una e sa te anunte ca pana la sfasitul lunii sa eliberati apartamentul (desi...) si...una e sa se mute dintr-odata cu voi in casa... ....Offfff!!!!!!!!!! Desi e in varsta...se pare ca a imbatranit degeaba! Imi pare rau sa spun asta dar e lipsa crasa de bun simt.... Plus ca aveti si copil mic, care a fost si bolnavior...are nevoie de liniste etc... Tu ai respectat intelegerea si ai achitat suma convenita...nu are ce cauta peste tine... Ai lucrurile tale, intimitate...pentru asta platesti, nu? Ce explicatie ti-a dat? Doamne... ce situatie urata! Imi pare rau, scumpo, ca treci prin asa ceva! Asta va mai lipsea!
Sper ca ti-ai reparat telefonul!
Va si bafta sa rezolvati situatia cat mai repede si cat mai bine!

Lexi, multumim pentru servire! Totul...delicios! Am servit un Pepsi... sa ma racoresc!
Ai petrecut frumos de ziua ta! Gata...a trecut...mai esti deprimata? Sper ca nu!

Monique, astazi e ziua ta.....la la la... Petrecere frumoasa, alaturi de cei dragi, draguto!

Alina, imi pare rau ca nu au aparut cele doua liniute! ...Te inteleg, scumpo, perfect! Saptamana trecuta, ce am facut un test...si a iesit negativ... Si, eram atat de sigura ca sunt insarcinata! Si atat de fericita! Nu pot sa-ti spun cat de dezamagita am fost de rezultat! N-am mai povestit...caci......
Bafta...pentru ca data viitoare sa ti se implineasca dorinta! Si cat mai repede! Multa sanatate!

Oanacn, drum bun! Sa auzim numai de bine!
pe Lisa! Sigur se va simti minunat in tara!
Multa sanatate si bafta la operatie!

Salutam si restul mamicilor!
O zi buna in continuare, va doresc!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Citat:
citat din mesajul lui cata14

Ramomar, din cate am citit si eu se pare ca si constipatia poate sa fie provocata tot de un dezechilibru al florei intestinale care duce fie la grabirea tranzitului intestinal fie la incetinirea lui. Cred ca poti sa incerci si alte pre/probiotice (sunt diferite stream-uri de bacterii si cred ca ar fi mai bine sa dai mai intai un search sa vezi ce bacterii "lipsa" duc la constipare si sa cauti exact produsul cu acele tipuri de bacterii) ptr ca cele de la Jarro sunt f scumpe (aproape 40 de dolari!! un borcanel).

Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

merci Cata Mda, am dat eu search peste search, dar nu am gasit nik nou de ce stiam. Plus ca conform analizelor si controalelor medicale totul ar fi ok!
La noi le-am gasit la 93 lei, dar nu prea conteaza ce si cat, conteaza doar sa ii foloseasca

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Yoanna nu mai sunt asa deprimata, adica incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. Oricum eu tot ca la 23 de ani ma simt! Mult succes cu bebe 2, sigur o sa vina barza foarte curand pe la voi
Alina (princess), si tie iti tin pumnii cu bebe 2, nu dispera, cum ii spuneam si Yoannei, sigur va veni barza foarte curand pe la voi.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Acum am ajuns acasa/....am fost la Romtelecom de am trecut abonamentul la cablu pe numele meu...ca era facut pe numele lui pt noi....si de dimineata mi-a scos ochii cu abonamentu ca ce se face...ca nu are el nevoie si bla bla...si m-am enervat si i-am adus hartie precum ca l-am preluat eu. O treaba e rezolvata!

Yoanna atata timp cat hartia nu e legalizata la finante....il cam doare in cot pe nene si de intimitatea mea si de tot.
El e in aceeasi situatie cum suntem noi.Abia a iesit dintr-o operatie si e foarte grava treaba si zilnic merge la nush ce transfuzii si avand casa lui doar nu o sa stea in chirie.
Asta e situatia m-am obisnuit sa imi "fiu data afara"

Va pup.

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna! Nu am reusit sa intru pana acum, am fost tare aglomerata zilele astea.
Lexi, Moni, va doresc din inima sa fiti fericite, implinite, sa aveti parte doar de bucurii! Ma gandesc cu drag la voi, sunteti doua fete de pus la rana si ma bucur ca va cunosc, fie si virtual.
Lexi, mii de scuze, tarziu te felicit...
Pentru voi doua voi pune o fotografie cu ce am pregatit eu in week-end:
TORT

Alina, iti tin pumnii!!
Andreea, sper sa gasiti repede gazda, si sa fie totul ok.
Lexi, o sa-ti zic eu pe mess, cum sa faci cu gelatina aia, am patit-o si eu o data si m-am invatat minte.
Fetele, pe maine, iar sunt pe fuga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI!

LEXI

MONIQUE

Sa fiti sanatoase, iubite, fericite si sa aveti parte de tot binele din lume!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, nu-mi vine sa cred! Macar ati platit toata chiria pe luna mai? Poate va restituie jumatata, ca asa nu se poate!

Princess si Yoanna, va urez din suflet sa fiti colege de odisee. Dupa socoteala mea, urmeaza cea de ian-feb. 2010, nu? Va tin pumnii sa vi se indeplineasca cel mai arzator vis.

Eu nu am mai intrat pe forum azi, am tras mai tare la servici sa termin ceva. Incerc sa plec la tara cu tatal meu, dar are probleme cu masina si abia dupa ce o repara putem pleca.

La Iasi e cald, foarte cald si se anunta si mai cald.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...

Gety. acusi trebuia platita chiria pe luna viitoare.
Am sunat azi la cateva agentii....dar vechea poveste ca peste tot...pe multe luni cu 'nspe garantii si toata povestea.

Va pup si va doresc o seara frumoasa!!!!!
Ma pun la un film..poate ma mai calmez deoarece simt ca ard.(de nervi)

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput