Bucurii de sept-oct 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 4
cata14 spune:
Ramomar, din cate am citit si eu se pare ca si constipatia poate sa fie provocata tot de un dezechilibru al florei intestinale care duce fie la grabirea tranzitului intestinal fie la incetinirea lui. Cred ca poti sa incerci si alte pre/probiotice (sunt diferite stream-uri de bacterii si cred ca ar fi mai bine sa dai mai intai un search sa vezi ce bacterii "lipsa" duc la constipare si sa cauti exact produsul cu acele tipuri de bacterii) ptr ca cele de la Jarro sunt f scumpe (aproape 40 de dolari!! un borcanel).
Mini_me, felicitari ptr inimioara!
cata14 spune:
Roxana, multa sanatate Dariei! Sper sa se refaca repede dupa operatie si sa se simta mult mai bine acum ca a scapat de infectia din gat.
Lexi, al meu inca nu pune prea multe verbe la batatie
asa ca habar n-am daca vb corect gramatical sau nu. Desi cred ca e o faza trecatoare sa faca dezacorduri. Noi avem probleme ca nu stim exact cand vb romaneste si cand in engleza si nu intelegem totdeauna ce vrea ... si iese circ.
Apropo, sarcina mea gemelara este de 35 de saptamani si 2 zile iar eu nu am somn, m-am trezit de la ora 5 si bananai prin casa ... si e duminica dimineata!!
cata14 spune:
Oanacn, te inteleg f bine. Macar 2 luni si jumate nu reprezinta o perioada lunga de timp. Noi de multe ori am fost rugati de parinti sa-l lasam pe Erik in Ro cu ei ptr 3-6 luni dar nu ne-am putut decide sa facem asta nici macar ptr 2 luni ... e greu oricum ai face. Ptr tine e f indicat sa nu trebuiasca sa faci efort acum cand faci operatia de hernie asa ca incearca sa stai linistita si increzatoare ca lisa va fi bine si presupun ca si pe maini f bune.
eleņia spune:
Roxana
Daria sa isi revina cat mai repede
Oanacn cele 2 luni jumatate vor trce ff repede(iti spun din experienta
),iar tie multa sanatate iti doresc si operatia sa decurga usor si bine
Lexi dragutza nu fi supi nu toti copii pot vorbi corect la varsta asta,iar dezacordurile sunt absolut normale,eu personal mi-as face griji de pe la 4 ani daca nu ar vorbi corect 
domnul D foloseste verbele si chiar face si el dezacorduri il mai corectez dar el nici macar nu ma baga in seama asa ca vorbesc singura![]()
eleņia spune:
de vreo saptamana seara la culcare domnul D se alinta si are chef de joaca cu mine si de alintat si spune
"mami tu pisuuu,eu ar ar(ham,ham)"si ma pune sa miaun si el ma mangaie si zice "ata pisu,ata nu pigi,mai,mai"(gata pisu nu plange)
il intreb Darius esti frumos el "da mami,soae"(da mami ca un soare)
ii place fff mult cantecelul cu bate vantul frunzele si canta"bate butu puzele"
el in loc de "f" spune "p" asa ca el nu face ci "pace" si toate cuvintele ce contin litera "f" ies ff comice![]()
a vorbit cu nasul sau la telefon si il intreaba fara sa ii spun eu
"ai nunutzu canon abastu a mine"(ai nanutzu camion albastru ca mine) mia venit sa il mananc
ii plac masinile si a inceput sa spuna marcile si culorile la masini cand mergem la plimbare
eleņia spune:
gata ajunge cu laudele ca ma intrec cu gluma ![]()
mai povestim si in alta zi despre domnul D
va pupez si va doresc o zi minunata

yoannamarie spune:
Sal'tare, tuturor! Repejor, repejor... am intrat sa va salut si.......
SA-TI UREZ, DRAGA ,
LEXI
LA MULTI ANI!!!!!!
SA FII IUBITA, FERICITA SI SANATOASA!!!
SI SA AI PARTE DE CE-TI UREZ www.felicitariweb.ro/index.php?step=watermark&ec_id=1251" target="_blank">AICI

O zi cum ti-o doresti, alaturi de cei dragi![/b]
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Salutare. Am intrat si eu fugitiv....sunt in vizita la mama si cum al meu calc nu functioneaza ...am intrat putin pe forum de aici.
Lexicut....am retinut bine azi este ziua ta ??!!! LA MULTI ANI !!!!

sa fi sanatoasa si fericita.
Fug ...ma cheama mama la masa
mmmmm suna bine nu
.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

este gata si o puteti servi cand doriti