Licurici de ianuarie-februarie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
ingrid70 spune:
Noi baita facem in fiecare zi, una, ca sa dormim mai bine si doua, ca sa nu ne oparim la picioruse, ca avem colacei adanci. Si tati, cara apa incoace si in colo, dar nu are incotro, saracul. Avand in vedere ca doarme cu bebe si mami in camera are tot interesul sa doarma bebe bine dupa baita. Probabil vom face baita in fiecare zi pana la un an. Dupa aceea mai vedem. In curand ne vom muta si noi in baie.
Si facem si pe cap in fiecare zi, ca daca tot ne udam....Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
rein spune:
Frumoasa intalnire, ma batea si pe mine gandul sa vin, dar fac vreo 3/4 de ora pe jos si ne batea soarele in cap ca nu sunt copaci pe drum. Poate data viitoare ne culege si pe noi cineva.
V-am recunoscut pe majoritatea, mai putin pe Crispy.
Taaare scumpi bebelusi, numai buni de dus la intalniri.
micola spune:
fetelor, multumesc de raspunsurile cu durata de alaptat
Ingrid, si noi mai stam putiiin cateodata, tot asa, maxim 5 min..M-am mai linistit. In seara asta cred ca a vrut sa ma calmeze pe mine de a stat, micutul, 20 de min..
Carmen_Marieta, pai nu suntem noi nascuti in aceeasi zi? Alexutu are 3 lenjerii, toate cu catei, din care 2 cu dalmatieni, una cu galben si una cu albastru, si inca una cu cateii bleo..Si el ii strange in brate si-i iubeste...mai, mai ..ii si gusta, dupa ce se trezeste din somn
Alinuk, bine ca ai detaliat ca tocmai de tipa cu ochelari la ochi ma intrebam cine e..
Scumpul de Teo ! Am ratat pupicul real, dar mi-l iau pe cel virtual acu' acu'
Fetelor, eu am luat-o razna! de fiecare data cand scrie careva de cate kg mai are bebe, eu fug repede repede pe prima pagia si ma uit sa vad cat a avut la nastere...per total suntem cei mai pana dintre toti...
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
ariya spune:
fetelor suntem un grup pe cinste!sper ca,data viitoare,sa fim mai multe...
Alinuk pupa-l pe Teutzu ca e un scump!
si noi facem baie in fiecare zi,in baie,caditza pusa in cada mare...asa am facut de la inceput ....
va pup ca am piercingul la tzatza!!!!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
bebelusi spune:
Vlad papa 10-15 minute MAXIM, apoi se uita la mine si rade in cazul in care nu adoarme.
Fetelor ce intalnire ati avut...va invidiez. Am tot stat si v-am admirat sunteti atat de frumoase ...iar de copii...ce sa mai zic...sunt superbi
Noi ii facem baita zilnic numai daca cumva adoarme si nu se mai trezeste nu ii facem. pe cap am inceput sa rarim sa il spalam la 2-3 zile, nu vreau sa i se obisnuiasca caputul sa produca mult sebum. Sper ca gandesc bine.
Alinku primit pupicul de la Teo, nu il pot rata.
Noi declaram 6900 si 67 cm la 3 luni si o saptamana
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
oana_vr spune:
Fetelor vazut poze un grup intradevar foarte frumos.....vreau si eu inatlneala!!!Fetele in august vn si eu poate mai organizati o intalnire!!Va invidiez....niste mamici frumoase cu bebei la fel de ftumosi
Aalina spune:
M-ati omorat cu pozele de la intalnire. Nu era suficient ca pana acum lesinam la poze de cate un bebelas superb acum a fost o gasca. Super inatlnirea fetelor. Ma bucur enorm pentru voi.
Dark tare mult mi-as dori sa facem si noi cu fetele din Cluj o performanta din asta in toamna. Spor la gasit parcare pentru pisicute.
De mancat si noi mancam in ritm rapid, rar il apuca statul la san 30 minute, de obicei in maxim 10 se rezolva copilul si apoi ori adoarme si nu mai am cu cine negocia ori se hlizeste cu sanul in gurita.
Baita facem in fiecare seara pentru ca il linisteste foarte bine si sta tare satisfacut in apa si apoi la masaj. Asa ca o perioada tati se va sacrifica cu caratul apei.
Miere tu ce fel de suport ai?
Anuc sanatate Ioanei si botez plin de har.
Fetelor va pupacesc. Sper zilele astea sa mai reusesc sa va citesc si din Iasi desi o sa stam mult pe afara. Acum astept sa se trezeasca piticul sa papaceasca si sa plecam. Sunt tare emotionata. Pana si Dorian bantuia mai devreme prin casa ca nu poate dormi.
Ada cum iesim la plimbare te sun.
lisa79 spune:
bebelusi,cu dedicatie:http://anaciufulita.shutterfly.com/1007
fooarte misto pozele de la intalnire.sa va fie de bine! mor de ciuda!
las' ca vine Crisspolis la Chicago si ne intalnim
iara nu mai papa Ana la san numai cand vrea ea,plange de rupe dupa ora 16 ca nu mai vrea sa suga,e adevarat ca nu imi e asa de plin dar chiar asa sa planga nu am crezut. marim din nou productia,pompand
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
dya-dy spune:
Lisa, am vazut poze cu Ana ciufulita (dar nu e mai ciufulita....)..o dulceata de fetitza!
Unde sunt facute pozele cu lalelele?ce parc superb...daca ar fi unul pe aici, numai acolo as sta!
Am vazut si pozele de la intalnire, suntete tare frumoase , fetelor si bebeii...si ce n-as da sa am si eu un grup asa pe aici! Adevarul e ca nici nu am cautat, imi sunt drage vorbitoarele de limba romana!
Va pup
bebelusi spune:
Lisa wawwwwwwwwwww, multumesc, mi-ai facut dimineata mai frumoasa
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"