Licurici de ianuarie-februarie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
miereamara spune:
Moama ce de fete frumoase si bebei scumpi!
Irina imi place titlul: Fetele de pe dcfoarte inspirat.
Ariya tin sa iti spun ca arati senzational. As vrea sa arat si eu asa dupa trei copii.
Micola eu il spal in fiecare zi, am un suport special pe care il pun in cada si astfel am mainile libere. Il limpezesc cu dusul direct in cap si pe piele.
In cadita de bbei nu mai incapem de mult si nu reusesc sa gasesc una mai mare.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Anuc spune:
Seara buna!
Vazut poze cu copii superbi si mamici pe masura! Chiar ca super intalneala.
Alina, te compatimesc teribil cu dentistul ca eu sunt patita. Am avut probleme destul de mari la viata mea si urasc cand trebuie sa merg la dentist.
Irina,. Mi-am adus aminte sa-ti zic ca si Ioanei (care are 4 ani) tot 5 ml de calciu/zi ne-a dat dra sa-i dau.
Mai nene, ma speriati. al meu cupchil nu sta frate 20-30 min la san. In 10 min maximum a terminat. degeaba il pun sa dea aerul afara, nu mai vrea tata dupa aia neam! Eu ii indes tata in gura si el rade la mine si incepe sa 'vorbeasca'. Poate papa prea putin pe parcursul zilei si d-aia nu ia mult in greutate. Dupa botez (ca acum n-are rost) o sa-i fac proba suptului sa vad cat papa in 24 de ore. tare curioasa sunt.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
DarkBendis spune:
WOW ce poze faine ! SI mamicile si bebeii, si copilasii mai mari... sunteti SUPER! Si alaptatul in grup... offf... si eu vreau intalneala!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Porumbita spune:
eu il balacesc aproape zilnic in cada mare pt placerea balacelii; pe cap nu il spal in fircare zi
ce sunt Pastite-le?
RalucaAlexa spune:
Superbe poze!!
Vrem si noi! Copii minunati si mamici pe masura!!!
Micola, Anuc - nici al meu nu sta mai mult de 10 minute. Dupa 10 minute oricum a papat tot! Facut proba suptului - papa intre 80 si 180 de ml/masa. Luna asta a luat in greutate 900 de grame. Eu ma declar multumita. Eu una zic sa nu ne agitam degeaba. Fiecare copil are obiceiurile lui.
Pupici!
mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita eu il balacesc aproape zilnic in cada mare pt placerea balacelii; pe cap nu il spal in fircare zi ce sunt Pastite-le? |
Pastitele=impartasanie, Paste.
Buna idee cu mutatul in cada mare, ca asta nu-i convine lui tati de fapt, tevatura asta cu cara apa, cara cadita(in care nici noi nu mai incapem), cara apa rece, scoate-le apoi ...
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
Carmen_Marieta spune:
Salutare mamici si licurici,
Ne mai tineti minte??? Noi crestem, ca voi toti de fapt.., stam in parc cat e ziua de lunga, iesim la 10 si intram cam la 15.30, apoi iesim iar la 17.30 si mai intram la 20... ce sa faca mama daca mie imi place afara... In rest suntem bine, ne apropiem de 4 lunite... am sta numai in picioare... nu ne mai place culcat, spunem ma-ma-m cand suntem nervosi, si ne sacaie primul dintisor.
Mami e tare obosita, cand bb doarme mami invata... are o sesiune in mai si licenta in iulie, se roaga la Doamne Doamne sa termine cu bine.
Fetele care ati fost la intalnire sunteti tare dragute, poate data viitoare va onoram si noi cu prezenta.
Sa le fie de bine tuturor copiilor crestinati pe care noi nu am apucat sa-i felicitam.
Speram sa fiti toti sanatosi , papaciosi si voiosi.
Noapte buna, va pupacim de va zapacim!!!!!
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
alinuk spune:
scurta cronica de intalnire de mamici de licurici
in poza, de la stg la dreapta:
Naty cu Ioana domnishorica vizitata de curand de zana Maselutza... cu care a facut un targ in favoarea surioarei Nadiutza (absenta de la intalnire)
Alina cu Sabinutza cu rochitza superba capsunitza - fotomodele cum spunea Irina
Alinuk cu Teo voinik si Andu grasunik
Arya cu Miguel papaciosul si somnorosul care era mai mereu in bratele surioarei inimoase Ana Maria...si ea in poza
Porumbitza cu Robertzel cel cumintzel
Crispy cu Razvanica shapca mica (avea domnsishorul o shepcutza de m-a dat pe spate)
Irina cu Ochila 6 kile (nu io am zis!)
Flowerbee cu Alexutza finutza
deci fetelor la intalnire am ocupat mare parte din parcul Floreasca...si va mai dau din casa ceva - au fost asa de cumintzi...nu ai fi zis ca e un parc de bebelushi...asa ca mamicile aferente sa nu mai ziceti ca nu aveti copii cuminti!
de consolare pt cine nu a fost la intalnire
PS: la plecare Teo a dat cate un pupik mamicilor de la care ne luam larevedere...
virtuali de la el si celorlalte mamici de aici
..mai pe seara zicea ca el vrea 'a bebeusi'
ma bucur ca am reusit sa ne vedem si sper sa reeditam socializarea...
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Carmen_Marieta spune:
Vazut poze de licurici superbi... avea dreptate cine zicea ca avem cei mai frumosi bebelusi de la odisee...
Alina-Rein Calin este un dulce!!!
Micola lenjerie cu catei ca a voastra avem si noi... Stefan rade la catei!!
Jasmi Iulia e o adevarata printesa!! M-am indragostit de ea!!
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micola Revin cu sondajul meu...Cat timp sat bebe la san? In prima luna intrebam ca ma interesa ca Alexutu statea cam mult, 1 ora, 1 ora jumate...Si cand are pusee de crestere ar sta tot asa, non stop. Acu' sta exact exact 9 minute...NU e cam putin? si se plictiseste repede si vrea celalat san...Seara, daca nu sunt f obosita, mai mulg ce ramane dupa ce adoarme el , dar nu mereu.. de Alexutzu 21.01.2009 ! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !! |