Licurici de ianuarie-februarie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Miere,multumesc pt compliment!face bine la moral...acum sunt impachetata iar in parafina...sa bvedem cat se mai topeste din slanina de pe burta si ...am inceput de azi...offff,ce nu suport toate chinuielile astea....da' tre sa-mi pun costum de baie si nu-mi place de mine acum

Gagici,va urez o zi maxima!!!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Selene, am primit mesajul tau, desigur. Oricum, vroiam sa te sun sa vorbim si sa trimit pupici si Dariutei.

Bebelusi, eu ma bag la urmatoarea odisee cu gemeni!!! Cat de greu imi e cu Alexia (doar din punct de vedere ale alimentatiei), este cel mai pretios dar din viata mea! Prin ea simt ca Dumnezeu imi trimite zambete!

Anuc, sanatate Ioanei! Asteptam vesti! Toate f bune!

Micola, daca e sa facem topul bebeilor pana din Odiseea noastra, noi am ocupa un loc de frunte! Deci nu-ti adjudeca primul loc, ca mai suntem! Crestem noi!

Fetelor, tare bine a fost ieri la intalneala! Toti bebeii unul si unul! Sa-i mananci nu alta!

Alexiei i-a placut papa in parc pt ca acasa a papat destul de bine ieri, i-a placut la tztizi-picknik.

Alina, a recuperat frumos Sabinuta! Bravo ei! Si e o eleganta! Eu tare sunt lenesa la calcat hainute, dar de acum cand ies ii pun si eu rochite sa para si Alexia mai domnisoara!

Hai va pup ca trebuie sa pregatesc papa pt bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Superbe mamicile, superbi bebeii, ce mai, jos palaria!Lisa, sa stii ca si bebe meu are zile cand nu vrea ziua sa manance mai deloc, plange cu sanul in gura, dar, de regula, recupereaza a doua zi.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Cine stie o reteta buna da TOBITE sau SARAH BERNARD, in unele locuri. Ca asa ma apucat o pofta de prajiturile copilariei. De vreo sapatamana tot asta visez si DOBOS. Cine se baga, cine se baga, .... Bebelusi?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Am observat ca majoritatea celor de la intalnire aveati caruturile ridicate la 45 de grade...nu e devreme?

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Am observat ca majoritatea celor de la intalnire aveati caruturile ridicate la 45 de grade...nu e devreme?

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Micola eu am ridicat spatarul caruciorului (cam la 30 de grade) pentru a se vedea mufarina pitikului in poza , in rest inca nu il plimb asa ...din simplul motiv ca in majoritatea cazurilor Andu doarme cand il plimb cu caruciorul.
Cam pe la 4-5 luni cred ca majoritatea sunt pregatiti ... multi incep diversificarea, deci cam stau cumva in funduletz... Si oricum in pozitia aia de carucior nu isi sprijina greutatea complet pe popon

mai sunt si motive de regurgitare pentru care e recomandat de a tine copilasul putin ridicat

In ceea ce priveste durata alaptatului...la noi se petrece relativ repede 5-8minute total ambii sani.
bb e hotarat, papa rapid, are 5 mese/24h ziua papa cam la 4-5 ore ..estimez eu ca in jur de 150-200ml laptik la masa

sa aveti o zi faina dragelor

aaaaa sa va zic

aseara cand imi spunea Teo ca el vrea 'a bebeushi' l-am intrebat de care dintre bebelusi i-a placut.... mi-a zis ca de 'bebeushul cu bibeonul' , de Razvanica de Crispy ..ma gandesc ca s-a identificat cu el pentru ca si vonikul meu bea laptik din biberon de doua ori pe zi (dimineatza si seara)..iar la Andu nu a vazut asa

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimi fetelor!

Ce de mamici frumoase si bebei si mai frumosi . Sa va fie de bine intalneala fetelor! Azi ma vad si eu cu Aalina Abia astept!

Micola e un scump Alex Si eu tin caruciorul la 45 grade, dar Karina mea are 4.5 luni. Nu cred ca ii face rau Se plictisesc numai in pozitie culcat.

Lisa ce dulce e Ana

Jasmi, Iulia e superba

Rein m-am indragostit de Calin Are niste ochisori....

Steluta de printesa frumoasa si bucalata ai

LA multi ani sarbatoritilor de azi si de zilele trecute!

Sa aveti o zi frumoasa fetelor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeeeee

super intalnire ati avut .... vreau si euuuuuuu

toate sunteti super si bebelusii foarte frumusei ... si cumintei ... aryia are dreptate miere ... arati beton .... la 3 copii din dotare

bee desi nu te-am vazut pana acum te-am recunoscut imediat

irinac o dulceata andrei

noi am avut o seara ok ... fata de precedenta cand ne-am trezit de o mie de ori ... in schimb pe mine ma doare atat de rau spatele la trezire ca nu stiu ce sa ma fac ... in timpul zilei parca nu am nimic ... da dimineata abia ma mut dintr-o parte in alta ...

azi ma apuc de lucrarea de doctorat ... adica de finalizarea ei ... sa-mi urati succes va rogggggg

micola explica-te ... e vb de impartasania data de preot in fiecare duminica la biserica sau de pastele care le ai de la paste??? indiferent de ce ai se poate da duminica de duminica bebelusului fara probleme si il apara de cele rele ... asa sa ii explici sotului ... eu ii dau fetei si agiuazma mare in fiecare dimineata si o sa o impartasesc in fiecare duminica macar un an de zile ... asta mi-a zis si pediatra si faceam si daca nu imi zicea ea ...

pupici la toata lumea

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

micola si noi tot la 45 tinem caruciorul, pt ca david nici in pat nu mai vrea pe spate total... cate kg are bebe tau?

puiutzul meu are 4 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

cami, vb serios? a zis pediatra sa impartasesti copilul???

puiutzul meu are 4 luni!

Mergi la inceput