Licurici de ianuarie-februarie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

oauuuu cat am calculat eu multa lume ne-a felicitat!Multumimmmmm!!!

La multi ani RAZVANEL!!!!sa ne traiesti tuturor si mai ales parintilor si bunicilor tai!
Crisspy spor la cumparaturi!
Ma duc sa o vad pe Sabinuta!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

La multi ani! lui Ochila, si lui Razvan de Crisspy,sa cresteti mari, sanatosi si cu un dram de noroc in traista!

IrinaC - mi-a placut sinceritatea ta, e bine ca poti scrie din inima! felicitari!

Si eu chiar ma gandeam zilele astea ca ma cam plictisesc acasa, dar am inceput sa caut pe net intalniri de tinere mamici- inca nu am gasit exatc ce vreau - doar niste chestii care costa mult- Baby masaj -4 sedinte a cate o ora jumate- si Baby Yoga- 6 sedinte, din care primele 2 sunt masaj.

Pe mine m-ar interesa mai mult intalniri cu tinere mamici cu discutii pe teme libere...asa, de plictiseala. Ca de masaj- pot sa =i fac si singura- am primit si un DVD de la Johnsons- dar nu ii fac pana implineste 3 luni- ca am inteles ca pana la trei luni, nu e bine sa-i faci masaj.

Ar mai fi niste sedinte pe care le-am gasit- care se numesc "PArintii intreaba..." de 45 de minute - la intrebari raspunde un expert parca, dar si dc ceilalti parinti au ceva de zis, zic! MI se pare o idee buna, desi n-am acum nimic de intrebat- ca eu va intreb pe voi!
Si e si departe....iar eu airbagul nu l-am dezactivat- asa ca n-am unde merge deocamdata cu a mea masina nicaieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua si un week-end frumos la toata lumea1

LA MULTI ANI la Andrei de Irina si Razvan de Crisspy! Sa cresteti mari si frumosi si numai bucurii sa aduceti familiilor voastre

Irina, frumoase cuvinte si multa dreptate ai . Trebuie sa ne bucuram cat putem de fiecare zi, caci ei cresc atat de repede... Mult succes la scoala de soferi... poate ma inspiri si pe mine, ca nici eu nu am carnet

Multe felicitari puiutilor care sunt botezati week-endul acesta, si multi mamicilor, sa iasa toate asa cum isi doresc

Miere, eu rar ajung sa ma plictisesc... mereu imi gasesc ceva de facut. Si in plus stiu ca in cateva luni va trebui sa ma intorc la servici deci fiecare ora in preajma lu' bebe mic e o bucure. Oricum, incerc sa-mi umplu ziua cu una-alta: joaca cu bebe, povestit cu bebe, hranit/schimbat scutece la bebe, un pic de adunat prin casa sa nu pice sandramaua pe noi, scarmanat pisicile, de doua ori pe saptamana iesim la baby-groups (am inceput saptamana asta si-mi place), zilnic in parc sau la plimbare, mai internetul, mai e cate ceva la teveu, cititul zilnic, cate o vizita, mai imi vad eu de ale mele cand el doarme... iar in week-end mereu facem cate ceva cu tati. Trece vremea... parca prea repede...

Alina, minunate poze . Ai niste fete superbe

Crisspy, spor la cumparaturi

Aalina, ma bucur ca ai regasit Biserica Albastra si ca te-ai simtit bine la intalnirea cu Ada. Si cine stie... poate va veni si o fetita pana la urma ?

Iulia, bafta multa sa ajunga pasaportul Carlei la timp si sa petreceti o vacanta minunata! Ce zambareata frumoasa ai , si ce bine ii sta in rochita roz!

Alinuk, distractie faina la cabana!

Noi azi avem o zi de aprovizionare ca iar bate vantul prin frigider, iar deseara iesim la restaurant - e ziua unui prieten si "se aduna gasca"... iar apoi, of course, scot steguletu' si votez Romania la Eurovision

O sambata faina!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

IRINA, OAUUUUUUUUUUUUUU
Ai fost MAXIMAAAAAAAAAAAAA!!!!

BRAVOOOOOO!!!!

That's my girl!!!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

hello, gashka!

f poze de la inatlnire, cele cu alaptatul sunt dementiale. n-ati speriat pe nimeni pe acolo?
IrinaC - sa iti traiasca feciorul! frumoase si emotionante randuri ai scris.
Legat de impartasanie sunt 100% de acord cu ce a spus Cami. Linguritele sunt din argint, asa ca nu se "lipesc" microbii de ele. In ceea ce piveste concentratia de alcool, mi-a luat-o IrinaC inainte. Eu l-am impartasit pe Andrei de cateva ori de cand a fost botezat si nu a racit niciodata, acum are muci, dupa ce "l-am dat" o tura prin magazine . de unde trag concluzia ca alte lucruri sunt cu adevarat daunatoare. Dar fiecare cu credinta si parerea lui .
Alina - ce "albastru" ti-ai tras . Mi-au placut pozele de la botez. Sunteti toate niste printese. De unde i-ai luat calutul Anei? Vreau si eu pt tiza ei - nepoata mea- dar nu am gasit pe nicaieri.

Mergi la inceput

Bebelusi, ce frumos ca ati iesit! Si eu as fi iesit azi cu gagicile daca nu se anula concertul DM . Sa vedem cand il reprogrameaza..
Si ce bine ca Vladutz a fost cumintel...si nu i-a dat batai de cap lui Mircea.

Alina2700, ce zici tu e OK dar nu este o regula ca trebuie sa fie 100% asa. Si eu am tot citit ca eram stresata ca Sabinutza nu ia in greutate cat trebuie si am gasit multe variante ...asa ca m-am decis sa nu o mai cantaresc decat o data pe luna si atunci vedem ce si cum. Felicitari pt bebe ca este bine

Ne-au invitat finii nostri la un gratar si tati nu vrea ca e obosit si vrea sa faca nani...dar eu vreauuuuuu sa ies
Tineti-mi pumnii sa-l conving!! E asa placut afaraaaaa...NU VREAU SA STAU IN CASA! REFUZ!

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Ciufik , calutul l-am luat acum un an si ceva din Carrefour Feeria (din galerie). Este un magazin foarte aproape de intrarea de langa Sensi Blu (cred ca imediat dupa ala mare cu ochelari). magazinul este mic si plin de chestii colorate si jucarii diverse pt copii. Acum nu stiu daca mai au asa ceva dar daca ai drum pe acolo poti intreba...poate mai aduc. Si am mai vazut la un moment dat ceva asemanator chiar in carrefour la raionul de jucarii...

Dark , multumim de aprecieri..sa nu mai vorbim de printisorul tau . Daca vrei sa vii la petit te astept...
Succes la shopping!

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Patricia draga calmeaza-te! E sambata si e pacat sa te enervezi asa de rau.
Nu-ti inchipui acum ca le-a pus preotul punga de cipsuri si sticla de cola in brate. A fost un cips mic si o gurita de cola si copii erau in jurul varstei de 12 ani. In Romania stau copii de 2 ani cu punga de pufuleti si cipsuri in mana si nu se mai scandalizeaza nimeni. Am mai spus, era o biserica metodista, nici ortodoxa si nici catolica, nu cred ca stii prea multe despre ramura asta religioasa ca sa iti dai cu parerea atat de vehement.

Mai fetelor, fiecare are dreptul la o opinie...iar in privinta linguritei ia spuneti-mi cate dintre voi si-ar mai impartasi copilul dc inaintea lui ar fi bagat lingurita in gura o persoana cu un herpes infloritor la coltul gurii sau cu nu stiu ce bube viziblile la nivel bucal? Sincer, ce ati face?

Si religii sunt o multime pe lumea asta. Niciuna nu e mai presus de cealalata. Nu suntem noi, ortodocsii mai buni decat catolicii si nici catolicii mai buni decat musulmanii, etc, etc. Fiecare religie cu obiceiurile si regulile ei, nu inteleg dc preotul respectiv a considerat ca e ok sa impartaseasca copii asa, care e problema?
Eu cred in Dumnezeu, dar nu cred in suita de reguli impusa de oameni si Biserica. Nu, cand ii vad ce viata duc. Foarte rar mai gasesti un preot cu har in ziua de azi.
My two cents...!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

LA MULTI ANI, OCHILA! Sa te faci mare, frumos si sanatos si sa ii faci fericiti pe mami si pe tati!

Irina, mai stiintific decat atat nu putea explica nimeni! Bravo! Asa se demonstreaza teoriile!

Eu imi voi impartasi fata, ca doar Dumnezeu ne protejeaza copiii!

Bebelusi, bine ca ai iesit cu fetele! Eu sunt blocata in casa, nici cadou nu am putut lua sotului ca maine e ziua lui. Mi-a promis mama soacra ca vine sa stea o ora cu Alexia, dar pana la urma...nu a venit

Micola, noi avem 5600 g, deci ne-ati luat. Dar poate mai luam vreo 50 g pana miercuri, cand facem 4 lunite. Cica ar fi trebuit sa avem miercuri 6 kg, deci avem un deficit de 400 g (zice dr). Si voi mai aveti pana joi, cand faceti lunitele. Cresc copiii nostri, incet, dar macar cresc.

Azi mergem la restaurant cu gasca sa il sarbatorim pe sot! Abia astept. Am testat ieri manacrea si e super, dar si mai si este locatia. Numai sa nu ploua. As fi vrut sa merg la coafor sa ma spal si coafez, poate si un pensat, dar cine sa stea cu bebe????

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miere stai linistita ca eu cat am fost insarcinata m-am impartasit de f multe ori ... si inaintea mea au fost numai mosi care abia isi taraiau picioarele si cred ca cu nspe bube la gura si in alte parti ... si chiar nu am auzit niciodata pe nimeni ca s-a imbolnavit la impartasanie ... dar asta e ... fiecare cu felul lui de a intelege credinta ...

alina 1976, irinac, ciufik, bebelusi, drak

mercic de urari referitoare la doctorat ... sper sa il si pot sustine mai repede

Camelia

Mergi la inceput