Licurici de ianuarie-februarie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crisspy/crisspy.jpg)
crisspy spune:
Hello, La multi ani puiutului meu Razvan Andrei
. Sa cresti mare mami si sa ne bucuri in continuare, fiecare zambet al tau este cel mai de pret lucru pe care i-l primesc in fiecare zi
.
La multi ani Ochila , iar pt mami "stresata" multi pupici
. Bucura-te de fiecare clipa petrecuta cu Andrei caci sunt cele mai frumoase.
Azi e zi de shopping, yuppy , sper numai sa nu ploua.
Pupici la toata lumea si in special celor crestinati week-end-ul asta
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bebelusi spune:
Imi pare rau dar nu ma pot abtine cand aud asemenea porcarii:Miere COLA SI CIPSURI????ti se par sanatoase???sa le dai unui copil??
Si cum vine aia "Nu sunt impotriva impartasaniei (desi mi se pare respingator sa treaca lingurita aia prin gurile tuturor), dar sunt impotriva alcoolului. Ar putea sa foloseasca altceva in loc de vin." Te contrazici, asta inseamna ca esti impotriva impartasaniei, pentru ca asa se face ea...si cum sa ii dea altceva, daca vinul este lichidul care TREBUIE sa se dea, asa e lasat de la D zeu??
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
In primul rand imi cer scuze pentru postarea anterioara ca nu trebuia sa mai continui, dar promit ca a fost ultima pe tema asta
Jasmi nasa...waw, distractie placuta, sa ne trimiti poze.
La multi ani Ochila , sa fii cuminte si sa faci nani mult noaptea
La multi ani Razvanel, sa fii sanatos si voios
bebelusi spune:
Fetelor eu inca nu ma plictisesc pentru ca ii citesc povesti, ii cant, facem gimnastica, gatesc delicatesuri pentru sotul meu stau cu voi pe DC si iesim la plimbare. Poate mai incolo o sa ma plictisesc dar acum ma incanta atat de mult Vladut cu tot ce face, de as sta numai cu el. Aaa am uitat sa spun ca mai si citesc sau fac cumparaturi.
Aseara i-am dat lui Vladut sa pape la 8 si am iesit cu gagicile, ca noi vinerea avem seara de iesit. A fost foarte fain. Tati i-a facut baie singur lui Vladut si l-a culcat pe la 9. S-a trezit la 5 a papat si apoi a dormit pana la 9.
Alina1976 spune:
Neata,
Poze noi de la botezul Sabinei:
http://alina1976.sunphoto.ro/POZE_BOTEZ_SABINA_2SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Si acum urmeaza...vocea
"Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LAAA MUUUULTI AAAAAANI!"
Cine sa traiasca...cine sa traiasca, LAAAAA MUUUUUULTI AAAAANI...
OCHILA si RAZVANEL
Sa Traiasca....LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUULTI AAAAAANI!!
Si muuuulti pupici mamicilor voastre scumpe si iubite.SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Porumbita spune:
n-am timp de plictisit miere; alerg ca disperata intre casa si birou; multumesc zilnic celui/celei care a inventat slingul si wrapul ca altfel nu stiu ce m-as fi facut (am fost la banca cu el in sling, am calcat /intins rufe cu el il wrap si pt ca sta mult la san si mananca atunci butonez cu spor la laptop-si seara dupa ce il culc); cu toate astea sunt destul de in urma cu actele la birou si tare as vrea sa ma reapuc de sport, dar cred ca dupa ce incepe diversificarea, sa fie ceva mai usor cu mesele, ca inca are zile cand mananca din ora in ora
relaxul e in wk cand ne vedem cu gasca sau cand am cateva ore cu sotul;
Alina1976 spune:
Miere draga mea, eu cred ca a impartasi copilul este un lucru atat de normal si firesc atunci cand crezi si simti ca exista D-zeu... si nu cu chipsuri si cola (mi se pare incredibil asa ceva!!!). Vinul acela simbolizeaza ceva!! Daca era atat de plina de microbi lingurita gandeste-te cati copii erau bolnavi. Eu nu am auzit nici un copil sa se imbolnaveasca dupa ce s-a impartasit...eu am impartasit-o pe Ana de multe ori si pe Sabina la botez. Crede-ma ca sunt ambele foarte bine. Daca crezi in D-zeu atunci poti sa ai puterea sa crezi si ca exista ceva divin in tot acest proces...iar picatura aceea de vin nu cred ca bulverseaza ficatul copilului ...poate daca il impartasesti in fiecare zi...
E bine sa te documentezi si sa stii cat mai multe despre copil si cresterea lui dar trebuie sa mai asculti si de ce iti spune inima ta si sa incerci sa gasesti mereu calea de mijloc...extremele nu sunt bune.
Si scuze pt ca ieri nu am intrat si nu am apucat sa-ti spun:
LA MULTI ANI pt Aidan! Sa se faca mare si frumos! SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IRINA_p_C/IRINA_p_C.jpg)
IRINA.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara O lingurita de vin contine 15 g de lichid. Dc e sa calculam cu regula de trei simpla 15 g......6kg (greutatea copilului) X g........60kg (greutatea adultului) o lingurita de vin este echivalentul a 150 de grame de vin pt un adult. Eu ma imbat dintr-un pahar de vin (150 de grame), daramite un copilas |
Miere m-am distrat cu treaba asta, nu pot crede ca se imbata un bb din atata asa ca iata ce cred eu:
Asa cum in solutia de fier haussmann de ex cu concentratia de 5% fier avem
100 ml sol…….5 gr fier substanta ACTIVA
La fel:
1 lta=2.5 ml vin (o lingurita atatia mililitri are, cea mare are maxim 5 ml)
Conc vin =14% max! vinul de masa(de obicei 10 %)
100 ml vin………alcool 14 g
2.5 ml…………….g=14 ori 2.5/100=0.35 g alcool=350 mg alcool
Concluzia: 2.5 ml de vin contin 350 mg alcool=0.35 grame .Infim!
Era si putin probabil de atatia amar de ani sa imbatam copiii la botez.
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Consumul max recomandat este de ordinul gramelor , conform wikipedia
Therefore, these countries recommend limits for women in the range 12–30g per day.
cu maximum incercand echivalenta:
0.35 gr....6 kg copil
x..........60 adult
x= 3.5 grame
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Deci nu se imbata cu vin, nici o sansa.Pupicei
![](pupic.gif)
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
![](baietel.gif)
alina2700 spune:
LA MULTI ANI ANDREI SI RAZVAN!Sa cresteti mari si sanatosi si sa ai bucurati pe parinti toata viata!
Astazi e si ziua mamei mele... sunt melancolica ,as vrea sa fiu si eu acasa...David este marait rau,cred ca ne confruntam cu aparitia dintisorilor.Mi-as fi dorit tare mult sa ai apara mai tarziu dintisorii...
Fetelor am citit un articol despre greutatea sugarilor si spune ca in primele 3 luni bebelusii iau cca 30g pe zi iar intre 3 si 6 luni cca 15g/zi ...noi ne incadram in aceste calcule...
Pupici tuturor!
DAVID LUCA