Gravidutze si mamici de Cluj - 122

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, inca nu zice P propozitii prea multe, ieri abia a zis una "du-te te", adica du-te de aici, ca juca fotbal cu taica-so si eu eram cam in plus A zis in total 3 prop de cind e!
Si mie imi zicea mama, dar intr-o zi, de vreo 2 luni, a zis mami si tare m-a uns pe suflet

Nu repeta toate cuvintele spuse de noi, dar stie f bine de hita(hinta) de dimineata pina seara ne spune de ea. Si pe oriunde o luam, stie drumul spre ea... Inca e asculator, rar face crize, dar si astea cind ii e foame sau somn, dar nu dureaza.

MA stringe in brate si daca vede vreo alunita pe mine, tare se necajeste, zice ca e buba si i se umplu ochii de lacrimi. Nu e pupacios, in continuare.

AMR o saptamina si o zi... si cred ca ne vom vedea din ce in ce mai rar... poate de la servici voi avea timp sa scriu, ca de acasa... nu stiu cum voi face si mincare pt a doua zi, si calcat si jucat...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumesc din suflet

adriana
multa bafta la examene

am vorbit cu dna dr Rotaru si la ora 13 am programare, abia astept , nu mai am rabdare, sper sa fie doar o alarma falsa

21 mai pt familia mea era o zi fff speciala insa de azi nu prea mai are mare semnificatie , poate cu timpu dar nu prea cred
azi era ziua tatalui meu de nastere dar si de nume, ne serbam impreuna zilele dar de anul asta am ramas singura sa serbez
Odihneste=te in pace, sufletul meu drag !!!!

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 23+
da sa fie bine pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

ALEXIA LA BUNICI - calitatea pozelor e mai slaba, sunt facute cu telefonul

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bex

La multi ani, ELENELOR!!!

Multumesc mult de urari...m-a distrat intrebarea ta, Ioana pentru ca mi s-a mai intamplat...:)) pe modelul..."e si ziua ta azi? pai de ce nu ai zis, mai Constntino ca te cheama si Elena":)), ei ma cheam si Maria, asa ca si la Sfintele Marii ma aliniez:P Nu stiam ca si tu esti o Elena mie tare imi place numele asta!

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Pai cine a fost prima pe faza cu Constantina... Adriana, care e tinara si inca o mai duce neuronul, desi e obosita si stresata!

Adriana, cit se distreaza Alexia acolo! Tu ai de invatat, nu te mai gindi ca unii se distreaza! Peste o luna si tu esti acolo! E bine ca are cu cine sa stea si chiar ii face bine sa stea la tara, fara mama, sa nu devina prea mamoasa + mincare, aer sanatos, miscare muuulta, poate i se mai intareste organismul! Si voua, mamai si tati, va prinde bine o luna in 2, chiar daca ai de invatat

Mergi la inceput

Ioana doar trebuie sa ne luam si noi zborul..si eu mi-as dori sa retraiesc clipele de cand era Alexia mai mica, sa stau toata ziua cu ea..

Elena, iti tinem pumnii

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

adriana se vede ca ii merge bine la printesa ta acolo, ce molipsitor e rasul ei , dupa atata plans mi-a venit zambetul pe buze.

fetelor de ieri am luat decizia s anu mai fac nimik, sa faca alti pt mine, mai importanta e viata bebelui meu decat sa gatesc, curatenie......... cu mutatul va fi cumva, se va ocupa Clau si apropiati, iar marti vine mama si face curatenia , asa ca voi iesi cu Drgaos la plimbare si gfata.

duminica ne chefuim de izua mea insa eu voi sta cumintica si voi dirija , fac totul sa fie bine pt mine si ami ales pt sufletelul din mine

da sa fie bine pana la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Citat:
citat din mesajul lui bex

La multi ani, ELENELOR!!!

Multumesc mult de urari...m-a distrat intrebarea ta, Ioana pentru ca mi s-a mai intamplat...:)) pe modelul..."e si ziua ta azi? pai de ce nu ai zis, mai Constntino ca te cheama si Elena":)), ei ma cheam si Maria, asa ca si la Sfintele Marii ma aliniez:P Nu stiam ca si tu esti o Elena mie tare imi place numele asta!

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Pai cine a fost prima pe faza cu Constantina... Adriana, care e tinara si inca o mai duce neuronul, desi e obosita si stresata!

Adriana, cit se distreaza Alexia acolo! Tu ai de invatat, nu te mai gindi ca unii se distreaza! Peste o luna si tu esti acolo! E bine ca are cu cine sa stea si chiar ii face bine sa stea la tara, fara mama, sa nu devina prea mamoasa + mincare, aer sanatos, miscare muuulta, poate i se mai intareste organismul! Si voua, mamai si tati, va prinde bine o luna in 2, chiar daca ai de invatat

Nu stiu de unde le tot scoti, ca ma distrezi tare!!!!

Sa stii ca e ciudat doar noi 2. E prea liniste!!!!

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Elena, ma bucur ca ti-a adus Alexia zambetul pe buze! Si ai decis foarte bine, odihna!

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Adrian, pai faceti si voi mai cu galagie, daca e prea liniste! De certat nu va vad pe voi ca va certati, asa ca numa asta va mai ramine.
F faine pozele!

Elenuta, buna hotarire, prea multe aveai pe lista in fiecare zi!
O sa vezi ca te va linisti dr ta, si eu am fost la una in prima luna de sarcina cu P, si m-a facut sa plinggg, ca zicea ca nu e prins bine! Si s-a dovedit a fi f bine

Mergi la inceput

ioana esti mortala de-a dreptul

sper sa fie bine, toata speranta mi in Dumnezeu, cum vrea el asa va fi

LA MULTI ANI!!!!!! IOANA ELENA

ce chef s eva lasa intre cuscre

adriana bun sfat ti-a dat Ioana , si la noi e prea multa liniste insa noi suntem acuma in pauza de masa pana va fi bine bebele

da sa fie bine pana la

Mergi la inceput