Gravidutze si mamici de Cluj - 122

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!! ELENA MARIA

LA MULTI ANI!!!!!!!! CO

Florile din luna mai sa va aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite!

LA MULTI ANI!!!!!TUTUROR CARE PETREC AZI

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 23+
da sa fie bine pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ADRIANA multumesc din suflet

multumesc pt parerile si sfaturile voastre, ieri am dormit toata ziua numai sa uit , insa azi o voi suna pe dna dr Rotaru sa vad daca ma paote primi.

gaby mare pt Sara, tot mai mare si mai frumoasa se face minunea , e tare fortogenica in poze

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 23+
da sa fie bine pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani, Elenuta!
Cuscra te cheama si Elena? Si pe mine!! La multi ani, sa ai parte de un ginere superb!

Edit: Co acuma mi-am dat seama ca de la Constantina esti sarbatorita azi! Doamne ce ametita sint... sper sa nu semene fiu-meu prea tare cu mine!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

La multi ani Elenelor si Constantinilor care azi isi serbeaza onomastica!

elena,fii optimista,poate ai avut o perioada mai agitata,eu zic sa te linistesti si sa ai mare grija de bebica ,restul problemelor mai lasa-le deoparte pt o vreme.
iti scriu din proprie experienta ,eu prima sarcina am pierdut-o si printre altele aveam in casa santier-nervi pe muncitori,mizerie,praf...de a doua sarcina am gijit "ca de oua" .

Ioana,asa am inteles si eu ca ati hotarat sa pastrezi sarcina,sper din suflet sa ai langa tine un sot care sa constientizeze ce presupune viata de familie cu doi copii.

meli,refacere rapida,nu eu am scris de propolis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI ELENELOR SI CONSTANTINILOR! LA MULTI ANI, CO!

elenutza, sper ca totul sa fie bine...ma bucur pentru voi...o sa aveti pereche... stai linistita, desi stiu ca e greu sa te relaxezi cu atatea adunate...dar roagat-te si ai incredere...

victo, si eric are momente de-astea...si noua ne eis caninii si de sus si de jos, plus premolarii de sus...asa ca...plus ca stam prost la capitolul mancare...

ioana, ma bucur pentru decizia ta priviind sarcina...o sa fie totul bine...ai incredere...

multumim pentru aprecierile voastre... eric e tare dulce si smecheras...parca de cand a devenit baietel e si mai si...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani sarbatoritelor zilei: Co, Elena, Ioana Elena si Elena Maria! Sa ne traiti i sa infloriti!

MUltumim fetelor, intr-adevar e fotogenica asta mica si toata ziua se oglindeste si se pupa...aici seamana cu tati.
Altfel, e dulce, mai nou imi spune mami si ma topeste, azi noapte am visat ca m-am intors la serviciu si asa dor mi-era de ea. Cred ca e grea ruptura asta, 2 ani stai clipa de clipa langa un sufletel, cum sa fie usor????

Ramo, ma bucur ca e mai bine Bea, chiar am vazut ce frumos au facut strada, inca n-am testat-o, dar poate-i facem o vizita lui Mihaita!

Elena, nu stiu ce sa zic, e o prima parere si nici asta definitiva, sustin si eu propunerea Ioanei, sa mergi la dr ta sa fii mai linistita, eu sunt convinsa ca va fi totul bine si Dragos se va juca cu printesa lui!

Ioana, ce frumos trebuie sa fie la eco...Ma intrebam intr-o zi cum o fi cu bb2, mai sunt asa intense trairile? Sau acum ca stii la ce sa te astepti...In orice caz, felicitari din suflet pt inimioara dulce si sa dea Domnul sa nu te mai ingrijorezi niciodata pt familia ta!

Adriana, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau

Ioana, ce mai face Patrick? Si-a mai dat drumul la vorba? Se pregateste de gradi?Cred ca gradi ii va stimula mult la vorbit! Sara repeta multe cuvinet, dar inca nu le leaga! Am rabdare, ca ma surprinde in fiecre zi cu cate o chestie fantastica!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

LA multi ani tuturor celor care-si sebeaza azi ziua numelui.LA MULTI ANI ELENUTA,SPER DIN TOT SUFLETUL SA FIE BINE CU PRINTESA TA...si v-a fi ai sa vezi..

LA MULTI ANI CO.....sa va distrati azi de ziua voastra alaturi de famiile voastre iubite..

azi vroiam sa fac curatenie....aveam timp fara sara.ce as putea face azi?nici o recomandare pt vreun film la cinema nu aveti?

MULTUMESC de urari si incurajari,mi-au dat lacrimile citindu-va si stiind ca sunteti mamici si sunteti alaturi de mine.ca si voi nimeni nu ma intelege,privind aceasta.da,sa speram ca tati v-a fi alaturi de noi din toate punctele de vedere si sa inteleaga ce-i familia si responsabilitatea in primul rand...

eu de dim am fost la medstar sa-mi fac analizele...si nu au fonduri de gravide.eventual 10%reducere sau cu programare pt iulie si nici atunci nu toate gratis.groaznic...la fel si la biomedica.cica anul acesta cam asa v-a fi...am luat-o atunci inspre artrimed,care-i la mine in cartier dar nici prin gand nu mi-a trecut ca am noroc.ca mi-a zis dc de fam cu o zi inainte sa merg direct la medstar sau interservisan ca biomedica si artrimed nu au fonduri.si am avut noroc.am platit 21 totusi pt 2 analize care fix ieri i-au anuntat ca sa nu le mai faca gratis.daca nu ma costau in jur de 200 ron..avem si noi 9 luni in care am avea gratuitate si ce se petrece....urata treaba.

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

si inca ceva....ieri la eco m-a intrebat daca am varice?chiar nu am asa ceva.ca se vedeau ceva vene mari...mi-a spus ca si din cauza primei sarcini cum apasa acolo s-au format.adica eu fiind mica si sara mare....ceva de genul.asta ar putea de-acuma sa-mi produca dureri.m-a si intrebat daca am nascut greu.si mi-a recomandat aspenter...stiti careva ceva de el?cica sa nu se coaculeze sangele...am inteles de la farmacie...ca de la ginecolog aveam atatea in cap s-o intreb ca am uitat s-o intreb pt ce-i mai exact medicamentul...va rog sa-mi scrieti daca ati avut asa ceva si daca stiti medicamentul.daca pot sa-l i-au.am de luat aspenterul asta,vitamica c,ferro-folgamma,acid folic si mi-am luat ceva de la o farmacie naturista,ceva tablete pe baza de plante pt constipatie,pt tranzitul intestinal.....nu i-au cam multe?ce ziceti??

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, IOANA ELENA!

Gabi, si eu am vrut sa tot zic, e foarte fotogenica Sara si o prinde asa de bine frizura!

Eu inrosesc reteaua cat sun la copilul meu...ii e tare bine, e toata ziua afara, mananca de rupe, se joaca si e tare fericita. Cat am stat si eu acolo atat de mult a ras si asa fericita era ca se poate juca in voie cu verisorul ei (care e cu 9 luni mai mare) care are o gramada de jucarii noi(altele decat ale ei), ca toata lumea ii face pe plac. A decurs bine si intarcatul, se mai trezea noaptea si ma mai striga dar de 2 nopti nu mai face nici asta, Doamne ajuta sa fie bine in continuare. Sunt linistita psihic ca am trecut si peste evenimentul intarcatului fara plansete si tragedii fiindca nu m-ar fi tinut sulfetul sa fie altfel.

In rest, eu cu ale mele, azi si maine am examene, iar de saptamana viitoare incepe sesiunea + de terminat lucrarea de licenta + practica + pe 30 mai examenul Cambridge....e vai de capul meu!

Va pun poze cu Alexia de la bunici, imediat!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multi ani, ELENELOR!!!

Multumesc mult de urari...m-a distrat intrebarea ta, Ioana pentru ca mi s-a mai intamplat...:)) pe modelul..."e si ziua ta azi? pai de ce nu ai zis, mai Constntino ca te cheama si Elena":)), ei ma cheam si Maria, asa ca si la Sfintele Marii ma aliniez:P Nu stiam ca si tu esti o Elena mie tare imi place numele asta!

Elenutzafelicitari pentru domnisoara, presimit c ao sa fie bine cu voi amandoua, ingerasii nu se lasa asa usor:)

Gabi pupam fotomodeala...nu o sa ne fie prea usor cu cochetelele nostrre:)

Fetelor, inca o data multumesc mult ca nu ne-ati uitat:) Sa aveti o zi minunata, sarbatorite sau nu

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput