Gravidutze si mamici de Cluj - 122

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

LA MULTI ANI ELENELOR SI CONSTANTINILOR DACA AVETI IN FAMILIE!!!!!!!!

La Diana ieri i-a iesit un colt de masea, m-a terminat fizic si psihic saracuta, cred c-asa o doare!!!!
Azi am fost in oras sa iau capsuni pt o tarta, abia astept sa-mi bag mainile in aluat si eu cu spuma pe deasupra numa ca tre sa vina mami acasa sa-mi mai dea o data reteta c-am ratacit-o si i-am luat si la Diana 2 compleuri, tricou cu pantalon scurt si o salopeta cu tricou, o palarie si sandale de piele la 130 de lei toate. Nu mi s-a parut foarte mult, e de la trico bebe, acolo mi se par preturi rezonabile.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

La Multi Ani sarbatoritelor zilei: Co, Elena, Ioana Elena si Elena Maria!

Hai mai fetelor...pe mine nu ma baga nimeni in seama
Eu va citesc zilnic...chiar daca nu scriu zilnic...sunt la job inca!!

Elena: te asteptam cu vesti bune de la Doamna Rotar! Fruntea sus
Imi pare rau pe copilasi bolnaviori dar sper ca s-au mai insanatosit intre timp...un pt toti.
Va intrebam de Fundatia providence daca stiti un nr. de tel valabil!!
Si mai fetelor este adevarat ca cele care iau indemnizatie de 85% din salar nu mai primesc si 200 lei/luna alocatia pt copil??? Voi cum luati??? Si cand trebuie depus dosarul pt indemnizatie? si la cat timp primesti bani (sau ati primit fiecare)?

Noi suntem bine, bb face tumbe si box.. si totul pare okkk
Doamne ajuta!!! Desi Dr a spus: pare fetita,nu am sa pun inca caruciorul..poate mai in colo...Cat despre nume...e teroare numi cade nici unul la suflet tare tareeee...sa ma pot hotara + sa fie si sotul de acord...avand in vedere ca el vrea mult fetita vreau sa fie un nume ce sa-i placa si lui... - la nume vom mai lucra...

Va pupacesc pe toate!!!si please...raspundeti-mi si mie...

Marieta 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

MArieta, uite adresa si telefon. De pe net le-am luat,sper ca sunt bune.
B-dul Nicolae Titulescu (ex Str. Pata), Nr. 117,
Cod Postal: 400407
Telefon:
0264-558759

Cei 200 lei sint alocatia pt copil, deci nici intr-un caz nu se iau! Adica se dau.
Carucior eu la baiat am avut rosu cu bej si la fetite merge si albastru, important e sa iti placa modelul si sa fie comod. Numa sa nu fie roz-mov la baietei, in rest eu cred ca nu conteaza atita culoarea.

E bine ca e miscator bb, inseamna ca va fi mare sportiv, te va ajuta sa slabesti rapid, mai ceva ca un

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-Doamne da sa fie bine pt voi toti, sa nu mai aveti probleme asa mari in familie, ca na, probleme sunt peste tot

Marieta-nu stiu nimic de fundatia asta, sorry.

Ramo-mi-a facut histeroscopie...acum sa vedem daca se reface endometru.daca nu, poate va mai fi nevoie, dar nu cred ca mai fac ceva.

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Mai fetelor(Ioana, Elena) sunteti foarte vesele azi!

Marieta, dupa cum ti-a zis Ioana, n-are nici o legatura alocatia copilului cu cei 85%. Poate ati auzit la tv, ca s-a votat in sfarsit sa dea 600 lei si la studente. Au asteptat sa termin eu facultatea La noi primul carucior a fost gri cu portocaliu, deci tot neutru.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Am vorbit cu Alexia la telefon, nu vorbisem de 2 zile , am zis sa o las in pace, sa nu-i aduc aminte. Si cand mi-a auzit vocea a inlemnit, nu-si gasea cuvintele, mama mi-a zis ca s-a schimbat la fata...imi zicea "mama" asa cu o voce pioasa...mi-a povestit tot ce face acolo dar parca avea un nod in gat. In schimb cand vorbeste cu Adi e foarte dezinvolta. O mai las putin in pace, sa n-o bulversez. Elena, Ioana, la voi cum au fost inceputurile astea? Vorbeati cu ei la telefon?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua de nume!!!

Noi suntem din ce in ce mai bine,azi am fost la control,mai luam maine antibiotic si gata.

Adriana lasa fata in pace,n-o tot stresa!Ce n-as da timpul inapoi sa mai fiu odata mica,in vacanta la bunici...cu verisorii...fara nici o grija....offf ce frumos era....

Marieta felicitari pentru fetita!!!Mai ai timp sa te gandesti la nume.Noi l-am ales din prima...Adica sotul...ca deh..e fata tatii...

Elena te asteptam cu vesti bune de la eco!

Alex pe unde umblii???Ce face fetita prietenilor???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Adriana, si P se schimba la fata(adica ii cade fata de emotii) cind vb la telefon cu mine sau cu tati(cu el nu intotdeauna). Noi l-am lasat cel mai mult o saptamina. In afara de momentele astea de melancolie de la telefon(eu nu prea vb cu el, chiar de asta) nu are nici o problema la bunici! E vesel, cu treaba toata ziua si cuminte!

Nu stiu ce sa zic, sa vb sau nu cu Alexia! Nu stiu cum e mai indicat. Poate ii face si bine ca te aude... poate numa o bulverseaza(si si pe tine), dar ii trece repede, oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Ioana multumesc de sfaturi si de nr de tel . Faza e ca am gas si eu pe net da nu raspunde nimeni, nu stiu ...nu o mai fi bun??

Alexia: Felicitari la Absolvente,...cred ca nu am mai zis...si
cat despre telefoane pot sa-ti spun de la experienta sorei mele, are si ea o fetita de 3 anisori si fff des o aduceam la noi...totul era bine pana suna ea si o intreba ce face i spunea cate ceva dar la urma incepea ..."mamiii mi doi de tine"...si incepea sa caraie...dar pe urma daca i promitea ca vine la ea maine..etc...si incepeam sa ne jucam i trecea.. Parerea mea e ca sigur le e dor de parinti dar daca au preocupari acolo unde sunt...trece o zi trece doua...si daca te aude iar la telefon iar mai maraie si iar trece...
Asa sunt scumpi de ei...sau cel putin si nepotica asa era si este... .

Ramonela: Multumesc de felicitari . Asa e cu numele...vom reusi noi sa ne decidem cumva..

O zi buna si la toate si la copilasi si bbei!

Marieta 27+

Mergi la inceput

Marieta, incearca dupa masa sa suni, dupa 4-5 ca atunci e mai posibil sa le gasesti. SAu daca ai drum mergi pina acolo, tot dupa masa. Eu am fost la primul control acolo, ca eram nerabdatoare si la Muresan mai erau aproape 2 luni pina sa ma pot programa. Dr de acolo m-a facut sa pling.

In rest, calugaritele sint niste dulci!

Mergi la inceput