Gravidutze si mamici de Cluj - 122

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinabojuc

Elena o sa vezi ca totul va fi bine.trebuie doar sa ai grija de tine. Deci o sa ai fetita . sper sa fie si la mine tot fetita vreun nume pentru ea? divulgi secretul sau nu?

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

DPN 20 septembrie 2009

sincer inca nu ne-am gandit la un nume exact, mai ales dupa ce mia- spus azi is cu moralul la pamant, numai sa plang imi vine

eu m-am gandit la ADriela, Maria sau Anamaria, acuma vom vedea, poate ii punem Daria de la iubitica mititica lui Dragos

va pup ca nu mai stau o clipa la calc, nuami in pat voi sta pana marti

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 23+
da sa fie bine pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ELENA fi tare.v-a fi totul bine ai sa vezi si multa multa sanatate bunicutei tale...

MELY bine ca ai trecut cu bine peste toate si felicitari pt piticuta ta...si SARA e mare vorbareata,toata ziua povesteste,canta si ii place tare mult sa spuna poezia aia cu melc melc....m-i se pare destul de greuta si o zice aproape toata.imi pare rau ca nu stiu s-o filmez sa v-o pun s-o vedeti si voi..

ADRIANA mult curaj...pana dupa licenta o lasi?poate poti merge si tu sa inveti acolo,nu se poate?

GABY si eu v-am admirat pozele,e tare scumpica SARA si fotogenica..plimbare placuta cu trenul,chiar la asta nu m-am gandit.

eu sunt singura acasa,SARA a plecat de dim cu taica-meo in ungaria la bai,parca as vrea s-o vad ce face in apa,cum se distreaza.a zis ca pe tot drumul a povestit si a cantat,nu i-a tacut gurita o clipa.acuma e si intrecuta ca s-a dus si bunica-mea cu ei,are o dadaca in plus.

am fost si eu la control...vineri la dc Boitor care era la o nastere si mai avea numa prin iunie loc liber,asa ca m-am programata azi si eu la BARTOK ILDIKO.si mie mi-a lasat o impresie buna.am aproape 10 sapt...si tot ce ar trebuit sa se vada la varsta asta se vede,adica inimioara,cordon ombilical...l-am vazut miscandu-se si cred ca m-am indragostitam si uitat clipele de cand mergeam cu sara s-o vad la eco...abia asteptam.

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ati putea sa-mi recomandati un film bun la cinematograf?tare m-as duce zilele astea ct e sara plecata.......

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ioana, sa intelegem ca te-ai decis sa il pastrezi pe bb?
in cazul asta, felicitari si sarcina usoara! Si cat mai putin conflicte cu tati.;)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ioana deci si tu mergi la Ildi? Fain, iti doresc sarcina usoara si felicitari pt bb mic si miscaret!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, pt linistea ta, de ce nu mergi si la DAniela Rotaru la control? Si apoi, de luna viitoare sa mergi la Neamtu... adica tu ai mare incredere in Rotaru, poate ca parerea ei te-ar linisti mai bine, decit a unei dr pe care nu o cunosti.

Am uitat sa il laud pe Eric tunsulici! Asa fata de baietel mare, avea el sub parul mare! E un frumos!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare si de la noi!

Elena felicitari pentru fetita!!!Ce frumos!!!!Eu zic sa ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine si se va rezolva!Imi pare rau de bunica ta,saracuta de ea.Multa sanatate!

Meli eu tot nu am inteles ce operatie ti-ai facut.Dar ma bucur ca acum esti bine si ca totul a decurs ok.

Paula pupici lui fratelo.Asa e si Bea...cred ca s-au inteles astia 2...Ma gandesc ca inca o mai supara gatutul sau ceva...nu stiu...s[er doar sa-si revina si sa nu mai fie asa maraita si nervoasa...

Ioana ma bucur tare mult ca ai hotarat sa pastrezi sarcina,cel putin eu asa am inteles.Cred ca e foarte emotionant sa il vezi la eco.Imi amintesc cum a fost prima data...uauuuuu si apoi cu cata nerabdare asteptam urmatoarea ecografie.Cred ca e minunat sa retraiesti aceste sentimente.

Adriana cred ca Alexiei ii e bine la bunici.Gandeste-te cum eram noi cand mergeam in vacante.Nu era frumos???

Gabi si Raluca v-ati plimbat pe Mori Jigmond???Superrrrrrrrrrrr!!!Inca nu e gata complet,mai trebuie turnat asfaltul dar oricum e superb!!!Parca si aerul e schimbat,e mai proaspat.

Noi suntem mult mai bine,Bea nu mai are febra de 2 zile,antibioticul si-a facut efectul imediat.Dar de ieri i-au aparut niste buburuze mici rosii pe piept si pe spate,mai mult pe ceafa.Cateva sunt si pe picioruse.Am fost cu ea la pediatra si a zis ca nu e boala de copilarie,rujeola sau rubeola...poate fi o reactie de la antibiotic,o alergie ceva...Dar pentru ca a recationat f bine la natibiotic nu l-ar schimba cu altul...Maine mai mergem la control sa ne vada.In seara asta ,am primit un telefon,nu mi-a venit sa cred cand am vazut cine era....Era pediatra,m-a sunat sa vada ce mai face Bea,cum e eruptia de pe corp,daca papa...I-am zis ca bubitele sunt tot asa,si a zis ca se pare ca sunt de la infectia din corp.Oricum ne vedem si maine.M-a impresionat foarte tare,ce doctor in ziua de azi isi suna pacientul sa vada cum se simte???Sau cel putin eu n-am intalnit pe nimeni pana acum...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ramonella, medicul de familie a lui Patrick, a sunat cind a fost bolnavior mai demult sau dupa un vaccin, nu mai stiu exact, dar stiu ca m-a mirat.
MA bucur ca e bine Bea!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara!

Elena, eu zic sa te linistesti, sa nu mai plangi, sa te odihnesti si sa gandesti pozitiv. Si mi s-a parut si idea Ioanei foarte buna. Dar cel mai important, sa te odihnesti, sa nu faci efort!

Va multumesc mult..da, Ramo, ai mare dreptate, asa de bine era la buniciEu sunt foarte sigura ca ii e bine doar ca...in seara asta mi-a povestit "bica" ca a primit Alexia un telefon de jucarie, cu Barbie pe el. Si a zis ca aia e mami, si a pupat-o, si a zis ca o iubeste, si iar a pupat-o. Si dupa acea a zis ca "da, mama e la scoala". Offf..

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineatza!

LA MULTI ANI, ELENA!

LA MULTI ANI, CO!

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput