Gravidutze si mamici de Cluj - 122

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, asta imi place tare!
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/3527467477/in/photostream/

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Trebuie sa merg la o nunta sambata si rochiile de ocazie nu ma mai incap...sarcina mi-a cam modificat dimensiunile. Nu prea vreau sa cumpar rochie speciala mai ales ca nu o sa o port decat o data. Stie cineva de unde se pot inchiria rochii de ocazie la preturi accesibile?
Pupici!

THEA2221+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ELENA - Sanatate multa bunicutei!tare mult imi plac relatiile durabile si-i admir din toata inima pe cei care se respecta si dupa multi, multi... ani de casnicie.
Da, incerc sa-l implic mai mult si pe D in ceea ce priveste relatia cu dulcica noastra, asa ca, iese el dupa ora 19:30.Intre timp pot sa mai fac una alta prin casa.

ALEX - deja au preferinte fetele.Un pentru Tiadris cea curajoasa!

CO - Multumim pentru laude.Si Carina e tare dulce si isteata;m-a impresionat tare mult modul in care te striga "mama".Eu sunt obisnuita numai cu "mami" asa ca, "m-a miscat profund".
Azi dimineata mi-a spus: "Carina mumoasa" (frumoasa).

IOANA -

Merg sa-mi termin mancarica pana se trezeste comoara mea scumpa.Am pregatit tocanita de leurda cu gratar de pui si supica de conopida.
Va sarut pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

IOANA - Imi pare rau ca nu am putut sta de vorba, dar se pare ca Patrick era tare grabit, probabil vroia sa faca cunostinta cu ceva printesica.

GABI - Am admirat-o pe Sara cea fotogenica, un adevarat model.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salut gagici

sunt tare obosita cu toate ca am dormit de la 2-4, insa azinoapte numai prosti am visat si nu prea am dormit.
multumesc pt urarile de bine, inca nu o pot opera pe buni a mea pana nu se fixeaza osul , are fractura 3c destul de grava, acuma i-au comandat ceva tija care vine tocmai de peste mari si tari, america si in cateva zile sper sa fie posibila operatia si sa fie o reusita.

dimineata am fost la control al dna dr Baltok Ildiko, care mi-a lasat o impresie buna insa idn pacate e in spetembrie e in concediu , insa am apreciat la dansa sinceritatea si modul de abordare a pacientei. mi-a recomandat-o pe dna Dr Neamtu Antonia iar marti am programare si la dansa.

mi-a facut dimineata ecograf a nu mai aveam rabdare sa vad cum e bebele si m-am c-am intristat , bebele e bine dezvoltat are 600g se incadreaza perfect insa se pare ca am o scurgere de lichid, iar pt varsta bebelui e prea putin lichid amniotic .
sunt tare bulversata sa nu mi se intample ceva cu minunea din mine ca o i-au razna.
sper sa fie doar o alarma falsa si pana marti totul sa fie ok

daca nu ma vor interna sa faca investigatii ce si cum

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 22+

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

maine mergem dupa Drgaos si apoi luni il ducem inapoi daca s-au ivit attea probleme

am uitat sa va spun ca o sa mai avem o printesa , speram ca ne va ajuta pana la sa fie totul ok si sa se nasca la termen sanatoasa .

va pupik , sanatate multa puiutilor

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 23+
da sa fie bine pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Elena iti tin pumnii sa fie bine bb! Si felicitari pt printesa, ma bucur tare mult pentru tine Da ce-a zis, ii o problema mare cu lichid putin? Adica nu se poate rezolva cu repaus la pat sau ceva?
Imi pare rau ca nu poti sa nasti cu Ildi, sper sa fie ok si cu cealta dr, eu n-o cunosc.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Elena, Doamne ajuta sa fie bine fetita! Sa ne spui ce iti va zice marti drita.
Nu te intrista, straduieste-te sa gandesti pozitiv, ca micuta e si va fi bine, si se va naste cat mai maricica, cat mai aproape de termen, frumoasa si sanatoasa.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

despre noi...Stefan e intr-o indispozitie continua..deja imi pierd rabdarea cu el din pacate, si mai strig la el..:(:( desi stiu ca nu rezolv nimic..
sunt si super stresata cu examenele de absolvire de saptamana viitoare..
nu mananca ca lumea, face in toate felurile, urla, tipa..ma trage de par..
mai avem si momente de tandreturi, cd mai uit din rautatile lui..

nu stiu care-i baiu lui..poate caninii..il vada asa super nervos...

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Elena o sa vezi ca totul va fi bine.trebuie doar sa ai grija de tine. Deci o sa ai fetita . sper sa fie si la mine tot fetita vreun nume pentru ea? divulgi secretul sau nu?

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput