Gravidutze si mamici de Cluj - 122

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna fetelor,

Am intrat pe fuga.Va multumesc tuturor pt gandurile bune.!Eric azi a fost mult mai bine.Azi noapte a fost groaznic!Sper sa se faca ine puiutul ca asa se chinuie de ma doare sufletul.Dar ma bucur ca azi a putut manca cat de cat.Si sa va mai dau o veste buna.Azi si-a dat drumul sa umble singur.A facut ture dintr-o camera in alta.

Va multumim inca o data si va imbratisam cu mult drag e toate!!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI asa repede ai scapat ?????superrrrr si ce bine ca n a fost dureros
tare curioasa s si eu cum e la Gynia ,ar trebui sa fac o vizita
ANDREEA27 bravooo pt puiut

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

of of of... pe cat imi ede dor de puiutul meu azi am primit si o veste buna dar si una horor , bunica mea si-a rupt piciorul de la glezna , s-au socat si cei de la ambulanta cum se poate asa ceva, in viata lor nu au vazut un asemenea caz, se mai tinea osul de piele si ligamente horor, de groaza nu alta.

pana au luat-o cei de la ambulanta si au adus-o la ortopedie am ajuns si noi insa au trimis-o la UPu cu toate ca era caz de ortopedie , cei de la Upu au spus ca nu au ce face ca ii caz de ortopedie

noroc cu nasa mea care e cadru medical si a vb cu cei d ela Upu si au rezolvat sa o ducem inapoi, intre timp reusisem si noi de afara sa luam legatura cu profu de la orto sa o duca la el pe salon.

de la 7 jumate pana la 10 jumate am stat si mne-am plimbat insa daca nu aveam cu icne vb si aucma eram aoclo,groaznica Romania asta si mai ales dr astia care nu dau 2 bani pe noi

DR care era de garda ca sa se scuze ca nu a primit-o facea pe desteptu ca toti iti prosti ,,,,bla bla, pana la urma ne-a zis ca Basescu e devina pt ca nu a primit-o de prima data pe bunica mea

imposibil dar adevarat

insa am o bunica tare curajoasa si foarte rabdatoare, cand au vazut dr cat e decuminte au zis ca nu au avut un asemenea pacient, i-au pus piciorul la loc si nu a scos nici un sunet
dimineata la 9 intra in operatie, DD sa se faca bine cat mai repede, deoarece bunicul eu e cu moralul la pamant saracutul, de 3 ori i s-a facut rau , sa-l vedeti cu cata dragoste si afectiune o privea si avea grija de ea, nu-mi venea sa cred ca se iubesc asa de mult

si zicea el ca sa nu ii ducem nimik de mancare ca el ii pregateste totul, cafeluta dimineata si restul , saracul de el

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 22+

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

alex maine iti spun , ca azi sincer am uitat sa o intreb pe mama

meli pt curaj si reusita
felicitari pt mititica vorbareata

adriana draga mea un mare mare sunt alaturi de tine , te inteleg perfect, ai sa vezi cat e schimbata cand o s-o revezi
gandestete ca ii e bine aoclo si e fericita, cu toate ca ii lipsti

andreea ce bine ca isi revine, da Doamne sa se refaca rapid
felicitari pt plimbaret

ralu e foarte buna buni la casa omului, insa la noi buni d ela cj are mult delucru si nu prea are timp asa ca apelam la cea de la tara

victo sanatate puiutului si felicitari pt vorbaret

daria,a am vazut-o pe galusca ieri seara cand iesea cu atti in parc,tare dulce era cum isi impingea cocoselul

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

sa va mai spun ceva care ma face fericita dar si necajita, ne mutam la floresti de spatamana viitoare

dimineata la 11 am rpogramare la eco abia astept sa il vad pe bebica ce si cum e sper sa nu ne faca curiosi si sa ne spuna ce e

va sarut , eu fug in pat ca sunt franta insa trebuia sa ma descarc

nopate buna si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Elena imi pare tare rau pentru bunicuta ta. mi s-a si facut rau cand am citit . si mai dai si peste medici "adevarati" sanatate pentru dansa din partea noastra
Voi cum fentati caldura asta ? mie ieri mi s-a facut un pic rau pe strada mi-am jurat ca nu mai ies din casa fara sticluta cu apa in geanta. noroc ca eram destul de aproape de birou si era racoare si aveam apa din belsug.
Apropo de cirese...am vazut ieri in piata la noi cu 3 si 2.5 lei. dar foarte mici. am si gustat una si era doar piele si sambure apoi nici asa. astept alea de iunie daca pot rabda pana atunci
Va si va doresc sanatate tuturor si aveti grija de voi si de copilasi

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena..spor la trambalat!
iti va fi greu la inceput,ca se schimba toate cele.. dar cu timpul, ne obisnuim cu toate. iesind cu Dragos afara vei gasi si alte mamici, si alte locuri cu verdeata, poate mai multe decat in cj..noi suntem aci..mai o intalneala, ceva..;)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, la casa va mutati? E aproape Floersti, cind vi se face dor, de parc, de DAria... imediat sinteti in parc. Sanatate bunicii!

Meli, ce repede s-a rezolvat operatia! Ai dureri? Dezastru spitalele de stat, sa nu ai nevoie de ele... sau de medicii de familie.
Ai vostri dr de fam sint aglomerati? Cit stati cind mergeti? Eu azi am fost, am stat o ora desi erau numai 2 inaintea mea + cel dinautru... si alta data sint cite 10... va dati seama! Pt niste adeverinte de 2 lei. I-am si zis ca ma mut la altul.

Tati e cu Patrick in parc, eu am bagat la cuptor peste cu legume si conopida cu smintina si ou

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!!!

Elena, imi pare rau de bunica, sanatate multa! Sa fie intr-un ceas bun mutarea!

Andreea, o sa mai venim si noi in parcul acela, daca si voi mergeti!

Co, deci a trecut cu bine totul?

IOana, esti o fericita cu tati acasa!

Alex, e la cresa pitica?

Alina, m-ai omorat cu ciresele si nici macar nu sunt gravi, doar pofticioasa! Ciresele insa sunt preferatele mele!

MUltumesc de ideile cu trenul, i-am spus lui C si tare s-a amuzat, a spus ca nu a mai fost cu trenul din studentie cand mergeau cu nasul la Costinesti...ce vremuri...
Ma duc la fata ca ma striga!

Poze recente daca vreti
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai fetelor, cresa Bethania, de pe Alverna a vizitat-o cinvea? e aproape d emine..da nu stiu, nu imi suna bine denumirea ei..desi n-am nimic cu alte culte, chiar ambii nostri fini sunt de alt cult decat ortodox..da, nu stiu...

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput