Gravidutze si mamici de Cluj - 122
Raspunsuri - Pagina 11
kitzy spune:
Meli iti tin pumnii pe azi, curaj! 
Andreea vad ca raceala lui Eric s-a complicat cu otita, of...cand te gandesti ce trebuie sa-l doara....multa sanatate la pui mic.
Diana mea a venit de la plimbare pe la 12, a fost cu buni pe afara, eu m-am dus la primarie sa scot un certificat fiscal pt apartament, dupa-masa tot cu buni iese ca vreau sa dau un pic cu aspiratorul prin casa si sa fac niste clatite
asa ca azi o sa stau mai mult singura prin casa, da ce buna-i o bunica la casa omului ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Gabriela77 spune:
Meli, chiar ma gandeam aseara la tine, ca ai cam absentat de aici! Tin pumnii sa fi totul bine si sa fii curajoasa, esti pe maini bune si totul va fi bine! Ma bucur ca ai avut curajul sa o faci, iti vei lua un bolovan de pe inima, si apoi poate va gandiri si la bb2! Felicitari Timeei pt propozitii, noi nu suntem asa evoluate, inca nu e prea vorbareata Sara, repeta unele cuvinte, intelege in schimb absolut tot, ne uimeste uneori, dar mai avem pana la propozitii!Asteptam insa, cu rabdare!
Ioana, interesant cu polenul, ar trebui sa incercam si noi, nu ne-ar strica o imunizare inainte de gradi!
Elena, cred si eu ca nu mai ai rabdare, imi amintesc ca as fi facut eco saptamanal daca as fi putut!
Alex, voi ce mai faceti?
Noi azi am fost cu tramvaiul, nu a incantat-o ca autobuzul, a fost ami speriata, tramvaiul e mai zgomotos...Asa ca ramanem fan autobuz! Si planuim cu tati o excursie cu trenul, dar nu stiu unde...ceva idei?Apoi am fost in parcul mare, tot preferatul meu ramane!Cand ne mai vedem? Parca ziceati ceva de terase?
In continuare, cand trecem pe langa gradinita noastra, se bucura si striga! Mi se pare un semn excelent!
Asa, am uitat sa va spun, minunea cu reductorul wc a durat vreo 2 zile, acum nici gnd sa stea pe wc sau pe olita, asa ca nu stiu cand scapam de pampers!
Inca ceva, in P-ta Matei Corvin e targ de produse naturale, am citit in ziar de luni-miercuri, cred ca interesant, vreau sa mergem si noi!
Si acum va las, ca bucataria e vraiste! Pupici!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
dariandra spune:
ELENA - Ma bucur pentru Dragos ca este bine si ca-i prieste aerul de tara.Ce n-am da si noi sa avem bunici mai aproape!
GABI - ne-am schimbat si noi parculetul, asa ca dimineata mergem in parcul de langa Big.Sper sa ne intalnim la o "portie" zdravana de joaca.![]()
ALEX - ce bine ca s-a adaptat Tiadris la cresa!E tare dulcica in fotografii si se pare ca nu mai are treaba mami cu hranitul.
MELI - Curaj si iti tinem pumnii!felicitari pentru Timea!Sunt tare dragute.
Si Daria ne uimeste in fiecare zi cu expresiile ei + ca mai vorbeste si in rime: "Winnie, winnie cocolini", "Ghita portita".
Astazi de exemplu, cand am cumparat paine, a intrat in vorba cu un batranel: Bo ziua (buna ziua)! Ce taci? (ce faci)
ANDREEA, RAMONA - Sanatate multa puiutilor si sa scapati cat mai repede!
bex spune:
Hello:)
In sfarsit am scapat si eu de o perioada mai aglomerata si pot sa mai respir...
In primul rand vreau sa le urez sanatate multa, multa picilor bolnaviori...sper sa scapati repede cu totii de probleme!!!
Meli esti o draguta. Sper sa scapi usor si rapid!!! 
Tot am vrut sa scriu ca ne-am vazut cu printesica Dariaimpreuna cu mami si tati, fetele noastre s=au jucat, s-au pupat etc...iar Daria este extraordinar de precoce in privinta vorbitului, spune o gramada de cuvinte grele, raspunde la intrebari, ce mai, ne-a fermecat smecheruta!!! plus ca a crescut de ultima data cand ne-am vazut, multisor si este din ce in ce mai frumoasa:)
Gabi dar ce calatoare sunteti voi, fetelor:)) Nu stiu unde sa mergeti cu trenul...cred ca sunt cam murdare astea cu curse scurte...mai degrama un accelerat sau intrecity..poate la Bucuresti::PP?>>?
Andreea
tunsulici frumos!!!
Alexutzo, ce bine ca e in elementul ei micuta gimnasta, de cand povestesti ma tot gandesc si eu la cresa...
Elenutza
relaxeaza-te cat poti....
va pupam pe toti, mari si mici si o zi minunta in continuare
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Ioana13 spune:
Gabi, la Oradea cu inter city. Numa ca e aer conditionat, sa va luati haine groase. Sau la Alba Iulia, Sibiu...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
salutare
Gabi, noi ne-am plimbat cu trenul..dar in Franta ;) cu ROR..nu chiar cu TGV..Stefan a fost INCANTAT...si acum intelege mai bine jocul cu Thomas.care face "uuuuu!"
si el atata vorbeste, tot repeta dupa noi. inca nu incepe el conversatia, dar repeta mult dupa noi...Stie ca e "papadit", banana spune f corect, "ten"- tren, baie, "te fati?"..etc etc..f.f. multe.
il cheama "Tetan". incepe sa foloseasca pronumele/adj posesiv..( nu mai stiu io atata gramatica ;)) posesiv..."a mami".."a Tetan"..adica a lui mami, a lui Stefan.
cu scutecul, am obs ca nu mai face asa mult pisu in el, azi dim era gol, golut.
in alat ordine d e idei.. piti are un picut gatul rosu. in wk a facut ceva febra, a trecut cu panadol dupa 3 doze. ca nu am mai ajuns si la spital. am fost la dr de fam. ea ne-a dat pt gat Nurofen.
acum nu mai are febra, ins anu mananca, probabil il doare gatul. nu ar fi bun si tantum verde? ati dat?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Salutare!
M-am intors...singura..
Alexia e bine acolo si in elementul ei, sta toata ziua afara si e asa de fericita cum de mult n-a mai fost. Isi mai aduce aminte de mine, ma mai striga..mie mi se rupe sufletul... Deocamdata s-a adaptat si fara PAPU (san), adoarme cu "bica"(bunica). Se mai trezeste noaptea, ma striga de 2 ori dupa care pune capul jos si adoarme la loc. E greu, e groaznic de greu, nu doresc nimanui...Parca nu-s intreaga, parca imi lipseste ceva,nu-i stilul meu de viata, fara ea langa mine. Noaptea nu-s obisnuita sa dorm neintrerupt, ziua nu-s obisnuita sa nu depinda nimeni de mine...Offf...
Mai vin sa va mai povestesc in detaliu zilele astea.
Multa sanatate bolnaviorilor

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ABSOLVENTE!!!!
ALEX29 spune:
Salutare ,offfff ca nu mai razbesc cu timpul asta
ADRIANA draga te cred ca ti e greu tu puiut ,nu te mai necaji ,lasa ca ii este bine acolo 
cat timp o lasi ?
RAMO,ANDREEA sanatate ingerasilor
doamne da sa treaca repede si sa fie sanatosi ,asta i cel mai important ,in rest nimic nu mai conteaza
GABI draga m mult
sper sa si revina fetita si sa fie totul bine desi........nici nu vreau sa ma gandesc ,e f marea durerea parintilor
in rest, in afara de faptul ca piticuta imi face niste crize cand ii pun pampersu,suntem ok
nu mai suporta pampersul deloc , acum 2 zile n am avut de lucru si i am dat chiloteii cu fodorasi
si numai in chilotei ii trebuie acum
imi face un circ teribil cand ii pun pampersul
Sara cum mai e ?ce nazdravanii a mai facut ?![]()
IOANA 13 chiar vroiam sa ti scriu ca nu se da propolis decat de la 2-3 ani in sus ,dar am vaz ca ai rectificat tu 
CO ai putea incerca cu piticuta ,poate o sa i placa 
te ai gandit la vreo cresa ?
ANDREEA -D multe
la vorbareata noastra
MELI o sa fie bine 

ELENA nu te mai gandi ,relaxeaza te ,fa ceva sa ti placa 
mai ales cand stii ca i asa de fericit puiu acolo
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
ALEX29 spune:
ANDREEA tare super ii sta mititelului cu noul look
VICTO nu i am dat niciod tantum v puiutului ,santate multa 
KITZY da chiar ca ai mare noroc cu buni 
astazi am facut supa de chimin ,de mare succes a fost data trecuta
iar felul doi cus cus cu carne de curcan si legume +salata
iar pt masa de seara fac orez cu lapte
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
antoni spune:
am ajuns acasa, a fost f ok, nu se compara cu nimic tratamentul de la stat cu cel privat. nasol cand n-ai de unde sa dai acei bani, dar daca-i ai e tare bine, altfel te trateaza....no comment.eu una sigur tot acolo ma voi duce intotdeauna sau daca in alta parte, tot particular sa fie. a venit la mine si o psiholoaga cat asteptam, una tanara de varsta mea, ca sa-mi mai aline "suferinta", tare dragut a fost.acum sunt pe tratament hormonal si vedem peste vreo 2 luni cum s-a refacut mucoasa uterina. sa speram ca totul va fi bine!
Adriana-te cred ca e tare greu, acum incerci s-o intarci, nu? mai ales ca voi erati si cu alaptatul.dar sincer, ai nevoie si tu de un pic de suflu mami, ia-o ca si ceva pozitiv si bucura-te pe cat poti. sunt sigura ca va fi bine acolo si sa vezi ce fericita va fi si cate iti va povesti cand te va vedea.plus ca zic eu e bine si pt ea, sa fie putin mai independenta. rel;axeaza-te, fa ceva si pt tine mami, ca meriti din plin.
ma duc sa ma mai intind putin, mai pove.
pupici la toate si toti bebeii!