Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (04)
Raspunsuri - Pagina 16
chatonel spune:
hihihhiii, raalu, creca tu esti eroina, ca io n-as putea sa stau inchisa-n casa doi ani, as muri!!!
gigelica, linisteste-te, pitonasul e destept si nu se ineaca, intoarce capul si lasa voma sa curga afara din gurita, asa face si dragoana mea!
andiarro, sper sa fie asa cum zici :)
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florinela79 CARMENADAnu vreau sa-mi imaginez prin ce ai trecut...am patit si eu dar nu asa tare..2 mastite,a doua cu febra si augumentin, i-am dat lapte muls ca a zis dr. gineco ca nu influenteaza...dar copilul mi-a fost agitat, si i-am dereglat flora intestinala...in fine si acum ii dau tratament pt burtica, se pare ca revenimtreptat la normal. Mulge sanul bine din 3 in 3 ore...probleme cu el o sa ai si daca trece mastita....eu il mulg si acum din 3 in 3 ore..altfel i,ediat simt cum se intareste si canalul se infunda si incepe sa imi amorteasca cu umar cu tot. Bebelina ta cum ia in greutate...ca al meu m-a cam pus pediatra pe jar...eu zic ca tot de la alaptat s-a tras micutului. Pentru mine alaptatul a fost si ramane cea mai grea parte, cumplita...la inceput groznica...si acum sunt destul de incordata.... Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Da a fost cumplit, cand am ajuns la spital sanul era asa de tare ca puteam indoi un cui pe el , m-au pus pe scaun rezamata de spatar si apasau asa de tare ca misca scaunul cu mine si de abia au scos 10 ml in conditiile in care eu mulgeam dupa masa lui bebe si 50 ml. ... sunt de acord ca partea cu alaptatul este cea mai grea...
Acuma, da ma mulg din 3 in 3 ore, mai bine nu dorm si golesc sanii decat sa trec inca odata prin experienta asta.
Elefantica mea a luat foarte bine in greutate adica 1.100 kg in prima luna, si cred ca in a doua tot cam asa - megem la control sapt viitoare. Puiul tau nu a a luat suficient in greutate?
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
chatonel spune:
ilinca, pune pe BB la sin ca sa te scape de laptic, de ce sa te chinui sa te mulgi?
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
Carmen, felicitari Inei grasulina pt ca a luat in greutate.
Imi pare rau ca ai trecut prin toate astea.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
carmenada spune:
Manuela77 merci, a fost traumatizant dar pentru bebe ce nu facem noi?
Ilinca cum mai esti? Ai golit titile?
Fug sa prind si eu niste somnic
carmenada spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Carmen, felicitari Inei grasulina pt ca a luat in greutate. Imi pare rau ca ai trecut prin toate astea. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
creste Inuta... este ca un elefantel: grasunita si cu trompita. Tot botoasa este, nu zambeste prea des. Pentru ea si lapticul ei am suportat tot ce mi s-a intamplat.
chiar plec la
sirimie spune:
Am vrea sa intram si noi in gasca, daca ne primiti.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui sirimie Am vrea sa intram si noi in gasca, daca ne primiti. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei Donati 2% din impozit pentru Andei Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti, Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita |
Bun venit! Eu ma intrebam de ce nu esti in gasca deja, am vazut ca puiutii tai sunt de varsta puiutilor mei, si de aceea ma intrebam.
Simina, Monica cine face urmatorul capitol. Nu am facut nici o modificare in listuta, si sunt la acest capitol date noi de trecut. Nu ma simt in stare. Iertare.
_
Ayla21 spune:
La multi ani!
Ileana
Victor Cristian
Ina Gabriela
Lucian
_
Galushca spune:
Raaluca si Ayla, multumim pentru urari!
PetraTudor, Novus, m-am mai linistit. Mi-am propus sa petrec mai mult timp cu pisicica si sa-mi obisnuiesc fetele impreuna. Cum o pupa sor-sa o apuca un plans...
Carmenada, mie mi-a desfundat canalele o asistenta la vreo 3 zile de la prima nastere si mi-a venit s-o omor. Tare blanda trebuie sa fii tu de le-ai rabdat sa-ti faca asa pe sanii umflati.
Ilinca, bine facusi ca ai alaptat cu febra. Din cate stiu eu, febra laptelui vine in prima sapt dupa nastere, dup-aia gata. Poate racesti, ca lauzele sunt ff sensibile la totfelu de chestii. Caz in care, cum ziceam, trebuie alaptat bebele, pentru ca tu faci anticorpi la virus/bacterie, daca este, si i-i dai si bebelui, si asa face o forma usoara a bolii. Da poate totusi mai bine nici nu racesti
Pupam fetele,fug la nani ca am facut ordine in biblioteci pana la ora 3 ca ziua am stat cu pitica, as promised. Maine vad eu ce oi face...