Vitamine romanesti in Germania (25)
Raspunsuri - Pagina 9
zuzi.simona spune:
ioana 2-3 zile la un spa, eu una asta as vrea ca nu-s genul "vizitatoare"
clau cum lucri maine, poate trag o fuga, da nu promit, mai vb pe mess...
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
tumpi spune:
Simo, m-am gandit si la varianta cu spa, sa vad.
Ma mai gandeam si la Paris, mai ales ca nu-s de la noi mai mult de 5 ore,putem trege o fuga cu masina 2-3 zile.Dar o las ca ultima posibilitate,fiinca la Paris as fi mers in august cand facem 12 ani de casnicie
.
Aveam ca variante Anglia, Suedia,Italia sau Portugalia,dar trebuie sa mai caut.Mai am ceva timp,dar la cum trece timpul numai maine nu-i poimaine
.
Clau nu m-am uitat la film, fiinca al meu se uita la meci si intre timp pica
.
Oare Miki se disptreaza la party?
O seara placuta va doresc, ma retrag usor catre baza ca azi nu m-am odihnit deloc si ma simt precum calcata de tren.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
zuzi.simona spune:
buna dimineata si de aici da mi-i somn tare, nu ajuta cafe ioana!![]()
tre sa cobor sa plec dupa ceva pt. vapor la wurzburg apoi sa ma intorc pe la bamberg....plus cumparaturi
clau, nu cred ca mai ajung, nu stiu cum ma incadrez in timp....
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
claudia74 spune:
Ioana multam de cafea, eu is deja la a doua, de la 7 muncesc pe aici,
Simo oricum nu ar fi mers ca lucru de la 3 la 8 deci toata dupa -masa is weg von zu hause si maine idem, next time
.
Intr-adevar e si la noi soare asa ca vreau sa schimb paturile,sper sa ramana soare cu toate ca e cam noros in departare,oi vedea eu!
Merg la treburi, revin..
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
trischa spune:
Salutare tuturor,am aparut si noi
.
nu am citit din urma,nu mai stiu nimic de voi deci doar va salut si va 

si de luni promit ca recuperez.
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trischa Salutare tuturor,am aparut si noi nu am citit din urma,nu mai stiu nimic de voi deci doar va salut si va ![]() ![]() ![]() si de luni promit ca recuperez. |
wellkome back

cum a fost? asteptam povestiri din ro si de pe drum.INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
AdinaF spune:
Buna fetelor!
Io mai rarutz, ca ma oboseste tare monitorul, vad triplu dupa vreo 5 minute .
noiembrie, sanatate multa lui Matei, sper totusi sa nu fie ceva grav.
In Ro folosesc mai nou pt febra ridicata cateva picaturi de fiola algocalmin (Codrutza , nu la Matei ma refer sa-i dai, ci asa la o gripa banala sa zic), data viitoare o sa folosesc fiindca ai mei nu cunosc decat 2 temperaturi: 36 si 40
.
In Ro ne-au jegmanit doctorii la drumul mare, am cheltuti peste 200 de euro ca sa-i puna copilului o perfuzie si sa-mi spuna sa-l hidratez si sa-i dau paracetamol
(desi eu am insistat sa ne dea chitantze pt ca suntem asiguratzi - ioc!), degraba nu cred ca mai merg incolo, sau oricum nu mai mult de vreo 10 zile.
Fetelor, stiu ca s-a mai discutat, dar in momentul acela nu prea ma interesa subiectul, daca vreau sa obtzin cetatzenia germana, care-s primii pasi, merg la primarie, la Ausländerbehörde, sau unde? Pls help.
iulia, itzi scriu pm cu detalii despre operatzia la ochi, e super sa te porti descurca in sfarsit fara ochelari.
Eurovisionul cand e, diseara? Noi ne-am calificat?
Va pup, revin mai tarziu!
zuzi.simona spune:
salutare gagici
acu am ajuns si eu la vapor, deci clau nici o sansa chiar de erai acasa, am stat pana aproape au inchis magazinele si tot am uitat cate ceva
, ca pe lista nu m-am uitat
de ce ma bucur mai mult e o claviatura pt. toni, sper sa n-o gaseasca pana la ziua ei, am vrut de la craciun sa-i iau dar erau mai scumpe, acu am gasit la nkd in reducere la 50 e, o si testeaza omu, pana ajunge la copil se joaca el. eu mi-am dorit de mica pian si mama ca sa scape de mine mi-a spus ca nu incape pe usa
si asa n-am mai ajuns sa cant...
am luat si o oala din aia miki, aia de 8 litri ca marimea asta nu aveam
da adina, eurovizionul e la 21 parca, si suntem si noi printre...
cum clau schimbi paturile (pat-paturi sau patura-paturi)? la noi inca merge centrala...
poza cu noi
poze diverse
miraklucker spune:
La noi azi a fost vreme frumoasa. A picurat putin pe dimineata dar apoi a iesit soarele. sper sa ramana asa si maine. De dimineata cumparaturi, apoi smotruiala prin casa, apoi am facut o prajitura cu cioco si capsuni, iar dupa masa am avut musafiri. O prietena roamanca cu baietii ei, care are socrii la doi pasi de mine, si ne viziteaza cand ajung pe aici.
....ce fain preturi asa mici cu avionul. Osna tu de unde pleci?. De aici nu ai nici o sansa sa gasesti asa bilete ieftine. Ne-am mai gandit si noi München sau Stuttgard, dar sunt 200 km pana acolo, cine sa ne aduca, si acasa avem nevoie de masina. ai mei au, sora-mea are, dar noi suntem multi![]()
Codruta, multa sanante la Matei.
Adina, mefenacid supozitoare sunt foarte bune pentru scaderea febrei, plus sunt antiinflamatoare (ceva asemanator nurofenului). Eu le-am preferat la ai mei, mai bine decat dafalganul. Acum nu-i mai prind sa le pun supozitor. au crescut
. algocalminul aici nu se gaseste decat in dozaj de adulti.
, ............. maine plecam iar
. Mergem sa vizitam un bebe mic, mic, nepotzelul si verisorul, tot un Klucker jumatate romanas
. abia astept sa-l smotocesc putin. Doamne, cat de dor mi se face cateodata de bebe mic. noroc ca eu m-am asigurat
.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder