Vitamine romanesti in Germania (25)
Raspunsuri - Pagina 10
claudia74 spune:
Adina la tine la Rathaus mergi si ceri formularele ptr Einburgerung, le complectezi si le dai tot lor sa le trimita mai departe sau mergi tu la ausländeramt si le predai si iti vor spune ce ai de facut mai departe,prima faza e antrag ptr cetatenie.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
trischa spune:
Seara buna!!
Am calatorit frumos si mult,adica ne-am dus intins si am venit la fel.acasa a fost totul repede,repede.nici mancare nu am apucat sa facem,mancam paine cu unt si branza.
In rest alearga sa-i vizitezi pe toti,primeste musafiri si toata ziua taca-taca.
Soacra a facut gogosi buneeeeeeeeee,7 oua la 1 kg faina,mai mult nu stiu dar au fost bune-bune
,cumnata inca nu s-a maritat dar ar vrea
,bunicii nostri sunt tot cum i-am lasat-sa le dea Domnul sanatate-parintii sunt sanatosi,prieteni mai avem dar putini,in casa a trebuit sa facem curat si sa spalam geamuri,in curte am cosit iarba,la piata erau rosii din Siria cu 10 lei kg,vecina ne-a dat un kg de palinca,ciobanasii ne-au dat cas si au facut o mamaliga mareeeeee,eu mi-am facut suvite blonde,pe copila am tuns-o,sasul s-a intanlit cu vreo cativa colegi si am constatat ca a ramas tanar si frumos
si cam atat.
Cuscra,sanatare copilasului si o intr:i-a facut cineva analiza la pipi??
va 

i_ulia spune:
buna seara, vitamine!
acum am bagat copilul la culcare, se culca dupa ora romaneasca si se trezeste dupa aia nemteasca
(sper ca am zis bine, adica doarme doua ore mai putin) sunt capie, ca eu mai stau cu ai mei la povesti dupa ce se culca ea si inainte de 1 nu ma culc, iar ea la 6.30-7 e in picioare.
miki, mi-a placut povestea ta, ma bucur tare pentru tine si cred ca iti face foarte bine o astfel de reusita
. te
si distractie placuta la party.
codruta, ce face matei?
adina, astept pm.
simo, si noi vrem sa ne luam o claviatura cand ne-om redresa cu banii. e buna la casa omului, mai lovesti trei taste cand canti ceva copilului, si deja suna altfel![]()
clau, eu promit sa nu ma tiganesc niciodata cu tine 
ma duc sa ma uit la eurovizion![]()
AdinaF spune:
clau, merci de informatzii, de luni ma ocup, prietene de-astea am avut si eu, cat duce trenul ...
trischa, distractzie placuta in continuare, eu in ro ii culcam pe ai mei dupa orele germaniei, si n-am avut probleme.
super simpatica descrierea vizitei acasa
.
mira, io la fiole pt adultzi ma refeream, dar se dau doar catziva picuri copiilor, dupa cum spuneam rog sa nu fie luat ca sfat, cica asa se da mai nou in ro cand nu ma faci fatza temperaturii, bat-o vina. auzi la ea, chef de bebelusi, eu deja cred c-am innebunit, parca nici bebelusii prietenelor mele nu ma mai incanta, mi-am pierdut efectiv rabdarea , rusine sa-mi fie
.
Acum imi frec creierii, oare cum sa fac sa-l imping pe sotz de langa Enterprise, sa-mi fac loc pt eurovision, si semintze am uitat sa-mi cumpar, pfui.
O seara placuta!
Claudi@ spune:
sters
mi-a fost frica de adina (trischa) ca ne ia de par si asa ca ne-am luat noi de par in privat![]()

tumpi spune:
HAI ROMANIA!![]()
Mai fetele, eu nu stiu ce se intampla, ce zboara in atmosfera, da vad ca nu-i a buna.
Claudi@ fara ai lua apararea Claudiei, daca nu veneai sa scrii aici, eu nu as fi stiu ca e vb de tine.Ce am priceput eu din mesajul ei e ca s-a certat cu cineva,dar nu a dat nume.No ofence, dar daca era intr-adevar vb de tine, te-ai dat de gol singura.Nici macar nu a pomenit ca e vb de cineva de aici.![]()
![]()
![]()

ma intorc la
Eurovision.O seara faina.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
trischa spune:

ce ati patit mey???????
Hai varsati tot aici si gata tiganeala,io sunt odihnita si cu chef de cafteala.sa nu va certati ca va incing pe amandoua,ati priceput???
claudia74 spune:
Nu ma pricep la tiganeli, nu sunt punctul meu forte
, asa ca o las balta
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
AdinaF spune:
Eu imi retrag oficial afirmatzia subiectiva cu "prietene de-astea am avut si eu destule", in primul rand fiindca nu cunosc toata povestea, si in al doilea rand pt ca ma refeream de fapt la experientzele personale mai putzin fericite in ce priveste alegerea prietenilor, fara nici o legatura cu voi doua.
Noapte buna si hai Romania!
zuzi.simona spune:
trischa faina romanie ai expus matale, si asa ca bine zici, da-le bataie la fete
am stat sa vad eurovizionul, am crezut ca ramanem frate pe ultimul loc, nu-s ce-au avut cu totii ca nebunii, ma asteptam anul asta ca voteaza si juriu sa fie altel. a fost. mai rau!!!!!!!!!!
oricum bine ca am prins locu 19, saraca fata aia mi-i mila de ea, chiar canta bine
hai pup de noapte buna
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)