Vitamine romanesti in Germania (25)
Raspunsuri - Pagina 11
angipangi spune:

maine.merg la munca si am stat sa vad eurivizionul plus ca am sunat si ptr romania si ptr moldova si nemtii nu ne'au dat nici un punct

fetele supariciteodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url
intalnire http://community.webshots.com/album/571197292oLQBPx
claudia74 spune:
Neatza buna, macar la voi sa fie, ca la mine nu-i,haideti la cafea :

de chestia asta m-am cam saturat si eu zau, sa nu primeasca romania nici un punct din de cand atatia au votat, sau poate numai noi am facut-o
, na ja egal orocum a cantat foarte frumos Elena, imi place de ea de cand era cu Mandinga.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata, sanatate si fericire alaturi de cei dragi 

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
trischa spune:
LA MULTI ANI,ALEXANDRA!!!!!!

Pentru restul lumii 

si vinete fara maioneza si ceapa.ar fi bune cu detoate dar nu avem ceapa

Cine a castigat aseara??io am dormit ca un bebe nu am auzit nimic![]()
O zi frumoasa va doresc!!

claudia74 spune:
a castigat Norvegia cu country lied ala
, daca is vinetele din ro vreau,hai ca merge si cu usturoi daca chiar nu ai ceapa ![]()
,dar fara maioneza nu-mi place.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
tumpi spune:
La multi ani ! Alexandra
Neata Vitamine.
Eu aseara nu am rezistat pana la sfarsit la Eurovision, am adormit cand Romania era pe ultimul loc
.Suntem din ce in ce mai rau, eu nu stiu de ce se incapataneaza organizatorii sa mai participam.
Trischa, bine ai revenit.Vreau si eu vinete.
Mai da ce e cu pagina de e asa de lata,ma dor ochii![]()
E o vreme asa de naspa aiai, ploua, iar eu am hainele afara, ca am zis ca nu ploua dimineata.off, acum le las acolo pana se opreste ploaia si daca e le iau sa le bag la stors si le intind in casa.
Ma duc sa-mi iau o cafeluta din ce ati lasat si incerc sa ma trezesc.
O zi buna va doresc, in ciuda vremii de afara.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
zuzi.simona spune:
neata si de la mine
la multi ani alexandra 
, sa fii iubita iti doresc draga mea si sa te bucuri de clipe minunate alaturi de ai tai
am gasit mesajele calu, erau la alta sectiune, deci sigur am votat, chiar nu pricep de ce nu a iesit macar un punct acolo, ca doar suntem destui pe aici
am uitat sa va spun pana acu: in orasel la noi (la viitorul domiciliu) e o fam. de romani si tinerei, ma bucur tare mult, am descoperit-o pe ea, in banca, chiar in primele zile, cand am fost sa deschidem cont acolo, noroc ca vb. cu fetita si am auzit-o si al meu repede a salutat-o
am mai sunat-o apoi eu dar cum am fost numai cu treaba nu am avut timp sa ne vedem, recupar eu...
si de la ea am aflat ca altii in oras nu sunt, mai sunt socrii ei (veniti de 20 ani), in satul de langa si inca o tipa in alt sat, tot aproape
deci v-am spus eu ca suntem multi!
bagati ceva de haleala ca eu nu am nimic gatit 

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
claudia74 spune:
io acuma bag haleala buna, vii la mine? mai am de ieri pilaf cu zuchini si paprika si fdac niste händchenbrust file cu sos
, prajitura o gasesti la mine pe bloq ce am facut ieri.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
zuzi.simona spune:
acu nu-s departe de tine clau 100 km dar nu mai da masina jos ca maine tre sa cobor iara...plec acasa la fete
am luat niste copanele ieri si spanac dar am uitat oua asa ca tre sa fac altceva...
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
claudia74 spune:
mai fetelor ce-o fi cu resitanca noastra, cum o fi ajuns la timisoara cu witzair aia, Mihaelooooooooooo sa se auda pana la Resita, ai ajuns bine?![]()

INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna