Vitamine romanesti in Germania (25)
Raspunsuri - Pagina 12
claudia74 spune:
du-te la fete iubita ca eu plec la lucru
acusi, copanele sau tzampi cum se zice in Banat,am avut ieri
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Iara vorbiti de mancare?Eu azi iar cred ca fac un gratar ceva,ca nu am chef e gatit.Ori fac niste paste cu carcalaci
.
Clau, si azi lucri?
Chiar asa, Mihaela, cum ai ajuns?Da de stie.
Iulia, nu mi-ai spus in ce cartier Bucurestean stai.
Mikiiiiiiiiiiiiiiiii
Ma doare bibiloiu de la vremea asta.S-a oprit ploaia, ar tb sa ma duc sa iau rufele de afara si sa le mai bag la stors odata si sa le intind in casa.
Duminica placuta
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
ce pana mea de curca is carcalaci ca suna a varcolaci,iara faci woodoo, ai ajuns sa ii bagi in tigaie deja 

sa nu calci duminica ca nu-i bine 
.
Miki ii in conferinte nici ziua buna nu a dat azi
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
miraklucker spune:
Alexandra 
Da, unde stati voi, mai?? ca la noi e soareeee cer senin fara pic de nor. acum venii din curte sa ma mobilizez sa fac ceva de pranz. doar o supa "rosie" asta vrea David. Pe seara ne griluim si noi, asa ca ajunge supa pentru acum
.
o duminica placuta in continuare
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
mihaela_specht spune:
Alexandra 
iti doresc tot binele din lume

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
fetelor punem in aplicare PROIECTUL BODEN SEE saptamana viitoare cautam pension ptr luna iulie (asa a spus Adina si o ascultam ca ne e draga
) inceputul lunii un weekend, ca la lui iulie o tundem spre
, sa stim din timp cat ne costa sa punem la ciorap
, Mira esti dabei, spor la grillen, sau sa-i zic asta sotului tau
?
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
tumpi spune:
Clau, nu calc![]()
Carcalacii sunt www.marions-kochbuch.de/index/0513.htm" target="_blank">astia sau www.marions-kochbuch.de/index/1116.htm" target="_blank">astiasau www.marions-kochbuch.de/index/0851.htm" target="_blank">astia ![]()
MIra,nu vorbii de soare ca nu-i frumos, asta numai daca nu -l trimiti si la noi
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
miraklucker spune:
........uite nu sunt rea, v-am suflat si voua putina caldura.
Pai da, el cu frate-su sunt sefi cu griluitul azi, ca mergem in Besuch.
Gata, ma duc sa pregatesc piticii.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
zuzi.simona spune:
si aici (zona wurzburg) e cald de iar nu poti respira in comanda, da mai stii ioana ca era taman invers cu ceva vreme in urma, tu faceai plaja...
eu mi-am dat seama ce-s aia da n-am mancat niciodata cu paste
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
claudia74 spune:
am fost o tura in padure cu Andi, am luat o gura de aer proaspat, intr-adevar e zapuseala afara, ma noua nici cum nu ne e bine 

, e super aerul in padure si racoare, am cules ceva de pe acolo si ma facut un aranjament acasa cu muschi, vedeti poza la mine pe bloq
.
Merg sa-mi tai o bucata de kuchen si apoi ma pregatesc de scarbici, ce sa fac si batranii trebuie sa mance si cineva trebuie sa le pregateasca
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna