Vitamine romanesti in Germania (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

fetele eu incerc sa fac gata harta aia, nu stiu pozitia la dinora, puiul (is prea multe loc. cu numele asta) si celesta, deci daca doriti varog plz-ul aici sau pe pm
nu sunt sigura la noiembrie daca e loc. de langa stuttgart...
si apoi sa-mi spuneti unde s-o postez, e format .doc, altceva mai bun nu am reusit si nu se poate vedea toata pagina odata, trebuie miscata dar oricum de facut idee e f. buna, sper!
zona frankfurt e mijlocul...

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

UF!
Daca puneti intalnirea de la Bodensee inainte de 18 iulie iar zic pas. Abia atunci ma expatriez din Romania la loc.... daca oi mai veni.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Cineva a trimis cateva raze de soare si aici.Numai ca nu a tinut mult si a inceput iar ploaia.
Asa ca azi am avut zi de leneveala, uitat la filme.
Am cerere de clatite, asa ca m-am executat,acu astept sa se hodihneasca compozitionul.

Clau,ce sa zic de intalnire,noi probabil in we 10-12 vom fi plecati,asa ca nu stiu cum sa ajungem.ar fi doar cel dinainte,dar din pacate inca o cheltuiala inainte de ziua lui Gabi, m-ar cam duce la faliment.Chiar as vrea sa ne vedem mai multe.

Simo, sunt foarte buni carcalacii cu paste.Saptamana trecute am facut cu sepie.Noua ne plac foarte mult combinatiile astea.

Fug sa fac clatite ca apoi sa mai vedem un film.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

noi in weekendul ala 10-11 ne mutam ...
ceska, cum adica daca....te simti asa bine in ro? bravo tie! eu is dezamagita tot timpul, poate daca as ateriza direct la casa bunicilor, langa tg. neamt unde mai locuieste matusa si sa nu trebuiasca sa ies, da, mi-ar place

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare,am fost plecati la neamuri,a fost soare si frumos.
Am citit pe aici si mi-a sarit in ochi un cuvant.....carcalaci,pai asa ceva troneaza de ieri la mine in congelator...mmmm
Deci,scot monstrii din conge,ii arunc intr-o tigaie cu
ulei de masline si condimente,se prajesc nitel,storc o lamaie peste monstrii,pun un pahar de vin rosu si halesc
Inainte de asta intreb sasu si pe fica-sa..mey,vreti si voi?????????
Se uita amandoi la mine cam asasi aud,nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.mai bine,zic io,abia ma satur.
Ioana,multam de idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

fit-a-var carcalacii de ras, nu am mancat niciodata asa ceva,Ioana cand vii la mine te pun sa faci varcolaci din aia marini .
Ceska si eu asi vrea sa raman ever in ro .
Ioana atunca si aici o clatita.
Multe fete absente azi, Codruta e bolnava saraca a luat de la Matei, nu se simte bine, dar restul fetelo unde umblati?
Mira cum a fost grilul .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Claudia,chestiile alea sunt mancabile,chiar au gust bun.am sa incep sa experimentez mai multe,nasol e ca nu am sustinatori.
Codruta,imi pare rau de voi si as veni cu drag sa va ajut si sustin,imi pare rau ca suntem asa departe
Sanatate multa lui Matei si tie.
Aici de ce nu mai scrie nimeni??unde-i Miki??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULTI ANI Alexandra!! Sa fii iubita, fericita si sa te bucuri de familia ta frumoasa!

Eu sunt dezamagita de Eurovision, chiar mi se pare ca au fost prezenttabili si romanii si nemtzii, deci eu melodia de pe primul loc, cu lumea basmelor si trilu-lilu n-as fi votat-o in vecii vecilor, dar na, oi avea eu gusturi mai ciudate.

Simona, da, noiembrie langa Stuttgart locuieste.

Claudia, eu zic prezent pt Bodensee, ar fi super sa ne iasa .
La ce batrani faci tu de mancare??

Noi azi dupa-masa am fost cu barca cu piticii pe un lac din apropiere, a fost super romantic, mai ales ca ne-a prins o sfanta de ploaie, noroc cca eram pregatita cu geci de ploaie pt copii si umbrela.

miki, am uitat sa te felicit pt avansare, vezi, esti dovada vie ca se poate .

O seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

La multi ani Alexandra
Noi azi am avut o zi plina,a venit o prietena care ne-a gatit facand prezentare la Termomix, am mancat destul de putin dar m-am saturat destul de repede,apoi am plecat in parc unde ne-a prins o ploaie,dar ne-am adapostit la o berica si brezeluri gratis,fiind ora inchideri.
De maine incep sa strang bagajul,joi plecam catre.
Simo plz 63906 treci prin sat mai mult ca sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Va multumesc mult pentru urari! Sunteti niste dragute! Maine promit sa va si servesc cu cate ceva
Am votat si eu la greu pentru Romania si Moldova de pe 3 telefoane dar eu cred ca nemtii masluiesc telefoanele, zau! Mi se pare imposibil ca la cati romani sunt in Germania, sa nu le dea romanilor niciun punct. La fel a fost si anul trecut. Ce-or spune "lasa sa sune fraierii de romani sa le luam banii ca oricum punctele le dam cui vrem noi!" Deci ori sunt eu afona rau, ori melodia aia a Norvegiei chiar e de doi lei cum mi se pare mie. Nu mi-a placut de nicio culoare, plus ca e urlata rau. Eu ziceam ca Moldova daca nu castiga, sigur iese in primii 5. Iar pe romani ii vedeam in primii 10.
Asta e, nu mai zic nimic, ca mai rau ma enervez.
toate fetele!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput