Vitamine romanesti in Germania (25)
Raspunsuri - Pagina 14
tumpi spune:
Codruta, sanatate muöt si tie si lui Matei.
Monick, cum mai esti?
Mariana, idem?ce faceti gravidutelor?
Miki, te dam prin interpol sa sti.
Clau, fac, cum sa nu fac.Noi suntem mari mancai de asa ceva.Abia astept sa merg la mama mafiotilor sa mananc adevaraciuni din astea.Imi aduc aminte ca acum, 14 ani cand am fost in Italia, in afara de raci nu mancasem alte animale marine de genul asta si nici nu stiam sa le mananc,Mi s-au oferit arici de mare si m-am uitat stramb la ei, da acu tanjesc dupa ei,n-am mai mancat de vreo 7 ani si atunci cam erau cam silfizi ca era noiembrie si intrasera in hibernare
.
Trischa, chiar daca faci pt tine, experimenteaza, poate cine stie, ajungi sa ai mai multi doritori totusi in familie.
Of cand ma gandesc ca maine e luni, iara la munca, of, of.N-am nici un chef, vreau vacanta
O noapte linistita va doresc,fara febra sau alte peripetii.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ramonaiani spune:
Fetelor, am avut un week-end superb!
In sfarsit a scapat sotul de intalniri, asa ca a avut timp sa stea cu noi; azi ne-au vizitat nasii Elizei - am fost undeva in padure si ne-am plimbat nitel; am incercat sa facem ceva planuri - cum / cand vin parintii (insa n-am ajuns prea departe, ca nu stiu precis cand nasc). Am vazut si vreo 2 filme frumoase la TV, asa da viata
.
Pupicei si o saptamana usoara celor care pleaca la munca, concediu placut si distractie maxima celor care isi planifica (joi e liber - Inaltarea), zile cu soare casnicelor si sarcina usoara lui Monik
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+
i_ulia spune:
buna seara, vitamine!
azi am dus copilul la mare, a fost super super misto, vremea geniala, nici usoare, nici prea frig, ceva ceata in miezul zilei, dar in rest super ok! copila a trebuit sa o tin, altfel era gramada in apa ![]()
am dat o tura si pe la tara, prin baragan (acolo stau parintii tatalui meu vitreg) si am venit acasa.
am uitat cat de cald e in bucuresti, ma gandesc serios daca la vara mai venim, am murit de cald!
alexandra, LA MULTI ANI!!!!
clau si clau, imi pare rau ca v-ati certat!
tumpi, la mama stau in ferentari. cu parintii mei am stat in aviatiei si dup-aia am stat pe giurgiului. si eu mananc creveti cu mare drag, cu usturoi, patrunjel si paste
miki, cum a fost la party?
simo, astept harta ![]()
eu am votat cu germania si moldova de pe nr romanesc si cu romania de pe nr nemtesc, nu mi se pare ca a facut vreo diferenta 
va pup, ma bag si eu la nani, noapte buna!
trischa spune:
Buna dimineata!!

O zi frumoasa si multa sanatate!
Monik,ai nascut??
Restul, unde sunteti si ce faceti??
claudia74 spune:
multam fain de cafa Adino
eu is la datorie, expediat fata la scoala, acusi trezit baiatul ptr gradi,acu iau pauza de cafa si surfing
, vezi tu Adina asta a r fi si la mine,astia nu ar incerca asa ceva nici sa fie morti de foame
si de aia multe mancaruri nu experimentez ca nu am pe cine
, daca erai su tu mai aproape facem la teste...tu mie, eu tie
.
Deci sapt asta caut pension la Boden See sa stabilim data exacta si locul convenabil, ma grabesc ca Claudi@ are de dat de baut vreo cateva beri la moa, ca m-a suparat, dar nu-i bai ca ne-am impacat
.
Adina pune si tu ceva bilder noi de prin ro in album, mai ai di-alea cu strabunicu la coasa
? remarcabile poze
.
Adina idem la faza cu pozele, vezi ca am facut un album comun la flick e site-ul pe prima pagina iti trimit pe pm id si parola, ca tu ai omis faza asta
, pui acolo poze da, nu e deschis public e numai ptr noi.
Merg sa coc o ciabata,asa nasol e lunea fara paine.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
zuzi.simona spune:
neata fete, azi nu-s ce am de-s asa matinala
mai ioana (puiul) deci am trecut chiar pe langa tine si nu ne-am facut macar bezele...
unde sa pun harta? nu mi-ati spus!
ma bucur ca v-ati impacat claudele
toata lumea s-a distrat in we
, aici la vapor toate zilele-s la fel
acum suntem pe langa marktheidenfeld, cobor mai tarziu ca nu-s treaza de tot
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
claudia74 spune:
pune la noi pe bloq, sper sa reusesti sa pui postari,daca nu ma bazai pe mess
, eu lucrez la prima pagina
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
cine s-a distrat? eu nu m-am distrat eu am fost la spalat de vase si la smotru prin bucatariile altora, Adina lucrez la un Seniorenzentrum si la batranii aia le pregatesc mancare si nu sunt numai vreo 100
, dar nu fac eu totul sunt 2 bucatari,dar na chestiile ce raman, depinde de tura in care lucrez, in fiecare tura e altceva de facut, in tura de dupa masa e mult de lucru ca sunt singura pana la 6 cand vine o colega cu care servesc impreuna abendessen, pana tunci insa eu trebuie sa spüllen si sa pregatesc brei, ceaiuri, lapte, mancarea sa o richten, etc
, apoi la 6 jumate pana la 8 spüllen si curatenie bec in küche si spüllraum, se citesc temperaturile din kühlräume,se depoziteaza mancarea, etc nici numai stiu cate am de facut pe acolo
ca cel care inchide totul e responsabil de multeeeeeeee chestii pe acolo
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
m0oniik spune:
Neatza
Suntem si noi aici
, inca nu am nascut , dar asa rau ma prins raceala asta ca 3 zile nici nu am iesit din casa , am mai intrat din cand in cand si v-am citit , dar eu inafara de boala , gatit nu aveam ce sa scriu
.
Multumim de cafea 
.
Asa cu intarziere Alexandra LA MULTI ANI , multa sanatate si numai bine .
Si eu sunt dezamaginta de Eurovizion ,locul 1 mi se pare de
.
Codruta - multa sanatate tie si lui Matei .
Mariana - a mai trecut o sapt ![]()
, saraca mama mi-a zis ohhh inca o sapt si vin la tine
( desi tata e foarte bolnav , dar ea a zis si daca vin o sapt,dar tot vin ) , ea a crezut ca acuma intru in luna a 9 ![]()
, toti asteapta deja pe fotbalistul / a asta ![]()
, nasa deja a cump cadou la bebe , sapt asta vrea si bunica sa ne cump ceva si asa restul familionului , deci mama va veni ca mos craciun
.
Offf si eu m-as duce in Ro definitiv .
Deci eu mai tarziu merg la farmacie sa-mi cump Mg ca nu mai am si sa mai rezolv cate ceva .
Ahh Claudia - nu mi se pare ca samponul imi foloseste ceva , tot am matreata ( ar trebui sa vezi inca ce matreata 
)si ma manca pielea ca naiba.
Gata cu scrisul revin mai tarziu . Sa aveti o zi buna 

Monik 31+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
tumpi spune:
Neata vitamine
Adina, mutumim de cafea.Eu deja am baut-o, da mai bag un cappuccio cu multa spuma si apoi ma tirez ca am cateva drumuri de facut.
Iulia,pricipis, ma gandeam ca esti prin unul dinc artierele in care am locuit
.
Miki, esti oficial data disparuta.De azi pun interpolul pe urmele tale.![]()
Clau,las mama ca fac cand vin si vezi daca iti place.
Mariana, bine ca ati avut o zi linistita.
Simo, vad ca ai cam inceput sa cazi din pat dimineata![]()
Monik, chiar asa, ai nascut?Esti bine, ca nu ai mai dat nici un semn.
Codruta, cum mai sunteti?
Restul fetelor, totul ok?
Ma duc sa-mi beau cappuccinosul si la treaba ca apoi trebuie sa ma apuc de invatat.Sa vedem daca accept sau nu jobul care mi s-a oferit.Zilele astea tb sa merg sa vad unde e si ce bani,ca daca nu se merita, n-.are rost sa bat zi de zi 20-30 km degeama ca mai mult dau pe benzina decat as castiga.Oricum as vrea sa fie ok, ca imi e dor de jobul intr-un birou inconjurata de oameni, ca asa lucrez la birou acasa, da-s singura cuc
O zi minunata va doresc, vad ca a iesit soarele si la noi.
O saptamana plina de fericire.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)