Vitamine romanesti in Germania (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Monik süsse gute besserung ,spune-i mamei tale sa iti ia nizoral din ro poate ala te ajuta cu toate ca e acelasi component chimic la baza lor, te cred si eu is turbo cand am matreata si fac destul de des, daca schimb un balsam ceva sau vopseaua de par iarasi provoaca matreata si stresul cat china .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Ehhh , deja am facut o lista ce sa-mi aduca .
Fetelor aveti nevoie de ceva din Ro ? , dar bineinteles nu stiu cand va ajunge depinde de bebe .
Gata merg sa ma imbrac .

Monik 32+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Am dus copila la gradi.ufffffff,ca aveam asa un morcov,ma gandeam ca dupa vacanta n-o mai avea chef.a fost bine si s-a bucurat.
Eu ar trebui sa plec dar nu am voie..e afis mare ca vine hornarul in vizita.deci..il astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

clau nu reusesc, am incercat si pe blog nu se vede nika, pe flickr nu merge ca nu e format jpg, nu stiu unde sa mai incerc si nici nu esti online!
monik deci nu numai mie nu-mi merge samponul asta de DE, cu nizoral mai am da putina, macar nu mai cade...eu as vrea din ro niste mobila daca se poate
ioana n-am cazut din pat , inca , dar s-a stricat motorul din prova si daca tre sa faca treaba numai cu astea din pupa, mai ales la ecluze le tureaza altfel...
trisha deci macar azi ai noroc, ia bilet la loto daca vezi cosarul
tre sa cobor si n-am nici un chef

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

ssssssttttttttt muncim

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

aaaa eu vreau din ro toata piata adica ce se gaseste in piata,mai putin antibebi , vreo cativa pomi cu magnolii inflorite de pe malul Begeului, seminte,pufuleti,turta dulce, eugenia, napolitane danut, branza de oaie si de burduf, vegeta, muschi tiganesc, daca mai e ceva te anunt .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata , fetelor !Incet, incet cred ca incepem sa ne revenim.Am avut niste zile de cosmar , ce sa spun , dar acum sper , cu ajutorul lui Dumnezeu , lucrurile sa se indrepte.Vad ca incepe sa se simta mai bine , sa se mai miste , febra nu mai are si numai transpira excesiv!Si eu pe urmele lui.
Nu il duc la gradinita nici saptamina asta , si poate nici cealalta , sa vedem . Trebuie sa ma gindesc si la ceilalti copii , chiar daca alte mame nu fac la fel .Nu vreau sa mai reiau aceeasi discutie cu privire la mersul la gradinita chiar daca copilul este bolnav 1Mi-am spus parerea , dar asta nu ma opreste sa ma revolt , cind vad atita nesimtire (sa ma scuzati , poate sint virulenta in exprimare , dar asa simt acum!)la unii parinti ! Stiu ca Matei a luat boala de la gradinita , si nu din alta parte;este adevarat ca poate are si un sistem imunitar deficitar , dar ....in sfirsit , vom vedea ce va mai fi .
Am citit ceva si din urma , sper ca sinteti toate bine , sanatoase , ca asta conteaza cel mai mult!
Adina bine ai revenit , poate , cind ai timp si vrei sa imi dai si mie niste amanunte despre operatia la ochi .
Iulia e bine acasa ?Ai mei stau si am stat si eu pina am venit aici , in Drumul Taberei .
Trischa , bine ai revenit !
Miki nu dai de baut ?
Moonik , toate bune?
Clau , esti pe metereze?
Tumpi , numai bine iti doresc!
Fetelor , poate am uitat pe multe , va rog sa ma iertati , sper sa incep sa fiu mai coerenta !Va doresc o zi frzmoasa , linistita si in primul rind sanatate(hai ca am ajuns sa fiu obsedata de subiect!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Clau, ce tot muncesti acolo?Si eu as vrea multe din tara, dar astept musafirii din vara sa-mi aduca

Eu am terminat prima tura de drumuri, acum ma apuc de treaba prin casa si gradina si vedem ce se mai iveste pe drum pt ziua de azi, ca la mine nu se poate sa nu apara ceva in program atunci cand imi planific zi de treaba in casa.

Codruta, ma bucur ca sunteti mai bine.Si uite ce surpriza placuta, ai locuit in Drumul taberei, unde anume?Eu am stat acolo pana la 21 de ani cand m-am maritat.Mai exact pe la Raul Doamnei.

Ma duc sa bag un energizant ca la mine cafelele nu-si fac efect contra nesomnului si sa ma apuc usor de ale mele.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata,

Am disparut ca magarul in ceata. Trec prin niste stari.....in fine....trec ele si vin altele
Multumesc pt. felicitari....parca mi-e frica...nu stiu de ce. In fiecare zi primesc una calda si una rece( incepe sa-mi placa starile astea )
La munca....invidie mare, barfe, chicoteli....nu-i bag eu in seama.
Privat...habar nu am. Party-ul a fost ok, in viata mea nu am baut atatea cocktail-uri si Beck´s Lemon . De sambata sunt racita cobza, azi nu mai am voce si suna telefoanele in prostie, iar eu de abia vorbesc.
Nu ma dati disparuta.....va citesc mereu, dar nu pot sa scriu ceea ce as vrea....va rog sa-mi tineti pumnii sa gandesc mereu limpede si sa nu-mi para rau de deciziile pe care le iau.
Multa sanatate bolnaviorilor, bine ati revenit fetelor din Romania... aveti multa grija de voi gravidutelor.
O sa mai intru. Va pe toate de la distanta sa nu va virusez si va iubesc mult ( aproape pe toate

PS: Citeam de Bodensee... eu cred ca trebuie sa zic pas de data asta . Data viitoare sigur vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Clau, ce tot muncesti acolo?Si eu as vrea multe din tara, dar astept musafirii din vara sa-mi aduca

Eu am terminat prima tura de drumuri, acum ma apuc de treaba prin casa si gradina si vedem ce se mai iveste pe drum pt ziua de azi, ca la mine nu se poate sa nu apara ceva in program atunci cand imi planific zi de treaba in casa.

Codruta, ma bucur ca sunteti mai bine.Si uite ce surpriza placuta, ai locuit in Drumul taberei, unde anume?Eu am stat acolo pana la 21 de ani cand m-am maritat.Mai exact pe la Raul Doamnei.

Ma duc sa bag un energiuat ca la mine cafelele nu-si fac efect contra nesomnului si sa ma apuc usor de ale mele.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Tumpi eu stau in TD-uri la bucla Primele unde incepe Targul Neamt

Claudia pt ieri dimineataEram la sv la cafea, v-am scris ca citesc dimi aici

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput