Vitamine romanesti in Germania (25)
Raspunsuri - Pagina 16
zuzi.simona spune:
miki
, sa-ti dea domnul gandul cel bun
codruta si eu ma bucur ca va reveniti
clau e ocupata cu harta, ca i-am trimis-o ei si n-o poate deschide...
eu cobor la ecluza, vreau sa vizitez azi ikea si roller, imi trebuie asa: sifonier, comoda si noptiere (la noi am doar pat!), canapele, masa cu scaune, din aia pt. tv in living (cum ii spune...), pat la fata (restul trebuie construit ca e camera in mansarda), oglinzi, corpuri de iluminat, 2 dulapuri in baie, ceva rafturi, cornize, perdele.....sa mai zic? ![]()
pup la toate
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
m0oniik spune:
Am intrat scurt sa va zic , trebuie sa merg la spital , am fost la medic si a zis ca burtica e cam tare , Placenta nu se vede bine si am avut cateva Wehen .A zis sa nu-mi fac griji poate sa fie de la raceala, deci Claudia - Mariana daca e ceva va trimit mesaj .
Monik 32+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
noiembrie spune:
Fetelor , va multumesc tuturor , pentru vorbele frumoase , si pentru faptul ca existati si mai am cui ma plinge , si cine ma intelege!

Tumpi , Maraki , taberistele mele , am fost asa aproape unele de altele....eu am stat la Valea Oltului , la capatul lui 168, in spatele blocului cu alimentara (cel mare de 10 etaje !)
Va pup
sigur ne-am intilnit pe strada , cindva , insa nu stiam ca ne va aduce viata o intilnire virtuala , ...in Germania !
Moonik , da se stire daca e ceva , eu mai sper sa mai aibe rabdare bebe-ul tau!
Toate bune tuturor . Noi iesim un pic afara , sa ne mai ozonam oleaca
.
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m0oniik Am intrat scurt sa va zic , trebuie sa merg la spital , am fost la medic si a zis ca burtica e cam tare , Placenta nu se vede bine si am avut cateva Wehen .A zis sa nu-mi fac griji poate sa fie de la raceala, deci Claudia - Mariana daca e ceva va trimit mesaj . Monik 32+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
mai Monik mai ma sperii intr-una, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine,te imbratisez cu drag si ma gandesc la tine, scrii daca e ceva,lasa ca vine mama si va fi langa tine

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Codruta wir sind immer da! 
te imbratisez cu drag si pe tine.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Poftiti la
sau
!
Monik, ai grija de tine!
Ieri am avut o vreme tare capricioasa, am fost la un restaurant chinezesc si pe urma intr-un parc tare frumos. N-am stat insa prea mult pentru ca se facuse rece, batea vantul si statea sa ploua. Mie mi se facuse frig!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
noiembrie spune:
Angela , iarta-ma , (sint capiata , dar imi revin!) cu intarziere La multi ani ! , sanatate , fericire , impliniri , si sa fii iubita !Multumim pentru tratatie !
Clau , ca intotdeauna ...the best!
claudia74 spune:
Maraki ptr ce iubita?
? ca numai stiu
, io-s val vartej,vai mama mea! ![]()
Mariana ma bucur ca v-ati simtit bine in we
ai grija de tine.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. Poftiti la sau !Monik, ai grija de tine! Ieri am avut o vreme tare capricioasa, am fost la un restaurant chinezesc si pe urma intr-un parc tare frumos. N-am stat insa prea mult pentru ca se facuse rece, batea vantul si statea sa ploua. Mie mi se facuse frig! ![]() de Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet ![]() |
aaaaaa nuuuuuuu nu ne jucam asa cu chestii virtuale, baga potoale adevarate Alexandra
.INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna