Vitamine romanesti in Germania (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Asa? Osna pleaca la plimbare si eu nu m-am lamurit!!!! Poate sunt tembela sau n-am noroc: acum 1 luna am stat doua seri sa puric internetul!!!!!! Pentru mine si infant dus-intors am gasit niste scoruri....cel mai ieftin 280,-EUR. Stuttgart Timisoara si retur. Ca eu insistam pe Stuttgart sa-mi fie aproape aici. Blueair sau Ryanair nu mai stiu, nu mai au pe Timisoara deloc. Sigur ca as vrea si eu cu 80,- eur macar 2 persoane!!!!! Pt trei e chilipir!

Stiti ca eu sunt cu pretentii? Si ma gandesc ca daca tot stiti site-urile cu castane nu le dati si aici? Sa le puna sefa pe prima pagina? Eu pe google am incercat toate combinatiile de billig si fliegen/flug etc. Niciunde, cum ziceam nu am gasit ieftin, pe ruta aleasa. Acuma o sa caut sa vad cat e Stuttgart-Dortmund si precis merita diferenta de pret investita in drumul la Dortmund, sau?

Pana la urma eu dau in primire copilul astaia nu-i place ce-i gatesc eu deloc! Iar a mancat 7 lingurite si gata.... am zis ok, peste doua ore tot aia primesti. Daca i-as da acuma iogurth am manca si 200g!!!!!!!!

Noiembrie,
imi pare rau pentru Mateias al tau, saracutul! Fii tare, poate iese ceva concludent la analizele de sange si stiti ce e de facut.
Si noi vrem analize la sf lunii sper sa fie ok!

MIkiriki,
hai ca-mi faci sperante ca se poate si aici. Felicitari! In Ro intr-o firma juma romaneasca juma nemteasca, cu sef neamt, m-am cocotat pana in varful ierarhiei chit ca nu am studii superioare finalizate!!!! Am emotii in ian 2010 cand ma apuc de cautat job ce-oi gasi pe-aici... Cati ani a luat Aufstieg-ul asta?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La noi ploua torential de 15 min. HELP!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

la noi nu,dar nici nu am avut soare azi.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

la mine ploua marunt si enervat, iar eu ma simt precum un balon pe punctul de a exploda.
Al meu a avut pofta de mici, asa ca a fost responsabil cu cina azi.Cu ocazia asta am probat micii de pe Lautaru si vreau sa va spun ca-s deliciosi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

fetele v-ati dilit, sunteti de la meteo bag sama ca va cam plictisiti, stimmt dass !
Va bag ceva sa ma dezmortiti :

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

io nu-s, da caut meteo.Ma uitam in avans cum e we urmator ca sa stiu daca imi iau suba, sau costumul de baie.Sa nu fugiti de acasa ca venim

Mergi la inceput

cine-o stie cum o mai fi pana in we urmator,aici nu stii e pe o zi pe alta la ce sa te astepti, ploua cu galeata la noi,dupa o tentativa de soare pe la 5 de vreo 10 min, dar s-a razgandit repede si la Timisoara e concert Directia 5 si in we merge lumea la strand.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

pt. zboruri low-cost:
www.wizzair.com
www.germanwings.com
www.blueair-web.com

mai fetili ma chinui rau cu cea harta s-o fac, aia cu distributia de vitamine bengoase , nu are nimeni idee de unde sa iau un .jpg, .gip de rezolutie mare cu harta germaniei, in special cu localitatile sau drumurile...am gasit eu ceva pe net dar nu ma multumeste...

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Asta cam asa este, e prea schimbatoare vremea din pacate.
Eu sper totusi sa avem vreme frumoasa we urmator.Abia astept sa ne vedem.

Eu sunt bagata toata in cautari ca vreau sa pregatesc pentru ziua sotului o iesire.Nu vreau petreceri c doar o iesire mai deosebita pe care sa nu o uitam.E o varsta memorabila si trebuie ceva deosebit.

Ceva sugestii aveti?

Mergi la inceput

simo mersi,inainte sa.mi zica Ceska sa le pun pe prima pagina,zic eu ca o voi face ......sometimes.....
Ioana ma gandesc, te uiti la filmul de pe protv,l-asi putea vedea de mii de ori, Cavalerii mesei rotunde.
Codruta o noapte linistita va doresc .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput