Vitamine romanesti in Germania (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

bai io cred ca asta ii witzair

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

asta-ti spun dupa ce ajung e prima oara cand zbor cu ei.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mäi mäi.... lasati fata in pace . Mihaela, in locul tau nu le-as mai spune nimic ( aviz-glumesc).
Zbor placut. Eu am zburat doar cu Lufthansa si Germanwings...
Iulia,

Deci....m-a luat sefu´ din campul muncii si m-a dus la plimbare . Clau, tu stii putin din poveste. Dintr-o vanzatoare am ajuns erstverkäuferin...am drept de luat decizii, de scris dienstpläne, dar nu am dreptul de a concedia. Bun ....anul trecut mi-au propus sa candidez pt. un loc in Betriebsrat. Am povestit cu neamtzu´ despre oferta si mi-a zis din start Nein...poveste mai lunga. Mi-a povestit seful tot, detalii....bani sarcini si obligatii....risc...etc. Am zis ..hmmm... ok . Stiu in ce intru...am vorbit cu sefa mea care e Betriebsrat, mi-a netezit putin calea.
Cam asta ar fi ...si da sunt happy, pt ca in sfarsit mi-am demonstrat ca se poate reusi aici ( fara help)

Monik, te pup dulce. multumesc pt. dedicatiune. Spune-mi cand te pot suna. Ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna fetelor

noi am zburat anul trecut in aprilie cu Wizz,iar in iulie cu germanwings la cluj,dar din pacate germanwings nu mai au zboruri spre cluj era mai convenabil pt mine pt ca zbura din köln,wizz numai din Dortmund-
si noi am platit putin vreo 170 euro pt 3 persoane,dus-intors.( wizz)

Codruta sanatate multa lui Matei .

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Da ma Miha 170 merge dar 4,99 biletul

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Clau, suntsigura ca 4,99 e fara taxe,sau daca a fost luat cu cateva luni bune inainte biletul poate fi si 0,80 e plus taxe,am mai vazut asa.
Eu am gasit asa pentru Londra(defapt cu 0,02 e plus taxe)

Miki, bravos

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

da clau se poate dar iti baga taxe de aeroport si alte taxe...de exemplu fratele meu a zburat cu germanwings biletul era 5 euro dar cu taxe si ce mai baga ei acolo a ajuns la 60 euro.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Osna ARE YOU READY ptr suprize la aeroport sau asta e pretul final la voi?

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

i'm ready.asa este la acest pret se mai adauga pretul bagajelor(20 euro in cazul nostru) plus ceva taxe de aeroport.la intoarcere este 9,99.si in total 3 persoane dus-intors cu bagaje si taxe sunt 80 euro.

nepoata mea a zburat dupa sarbatori cu acelsi pret si a fost ok,adica nu se mai pun alte taxe.eu v-am spus numai ca daca scotociti bine si stati cu ochii pe oferte iesiti foarte ieftin.
acum v-am pupat,am plecat la plimbare.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Salutari si de la mine.
Interesanta discutia despre zborurile de avioane din RO, mai ales ca trebuie sa le iau alor mei parinti biletul de pe-o zi pe alta cand o fi sa nasc .

Noi inca suntem bine, de azi noapte am ceva dureri de burta side spate (azi mai toata ziua am zacut in pat). A, copilu' a dat trezirea la 5 jumate si de-abia pe la 1 a adormti de pranz. Din fericire inca doarme si acum - asa am timp de calculator.
In rest chestii uzuale: as mancaaaa / da' nu stiu ce, m-as plimba / da' nu ma tine burta, as dormi / da' nu-mi gasesc locul in pat .

Un week-end placut va doresc la toate (poate reusim si noi sa iesim nitel din oras - as vrea sa adun niste muguri de brad sa fac sirop de brad - e foarte bun pt dureri de gat)

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+

Mergi la inceput