Vitamine romanesti in Germania (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna fetelor , adica sper ca e buna , macar pentru voi!
Am intrat oentru citeva minute sa vad ce mai faceti , ce mai ziceti , si sa va spun citeva cuvinte si despre Matei .
Cum v-am spus a debutat marti , si niic astazi nu e sigur ce este , nu pot sa va spun la citi medici am fost , iar ieri seara la clinica in Waiblingen, cu temperatura 40,2!
Saracul nu se mai tine pe picioare , am incercat tot felul de medicamente , in special sa-i scad febra care , revine ciclic, apoi are perioade in care nu mai poate de frig , si este extrem de obosit ... si fara nici un fel de pofte ...Astazi (la al nu stiu citelea control) , diagnosticul , niic ala confirmat (dar inclin sa cred ca asa e !)a fost mononucleoza.Am citit pe internet despre infectia asta , ce sa spun ma umfla plinsul!
In orice caz luni , ii ia din nou singe si probabil vom stii exact , dar saracul copil e deja panicat , nu mai vrea sa auda de doctori ...
Probabil ne vom mai auzi zilele astea , am sa mai intru foarte scurt , macar sa citesc .!Nu am chef de nimic!
Va multumesc tuturor pentru informatii(nu vreau sa nominalizez , pentru ca a-si putea omite pe cineva , si nu vreau sa supar pe nimeni !), pentru gindurile bune , si sper ca va fi si mai bine!
Va urez sa nu aveti probleme , sa fiti sanatoase , si numai bine1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

eu iau des de la wizzair bilete pt. baieti la schimbul de tura, intradevar acolo gasesti cel mai ieftin daca iei mai din timp, cost suplimentar 10 e bagajul la cala si 8 e parca taxa ca platesc pe net, acu vad ca majoritatea stai mai sre sud deci va vine departe, mie mi-e tot una ca-s mereu pe drum si iau bilete mai inainte ca sa iau mai ieftin si cine stie pe unde suntem la data respectiva, dar asta e, sunt sofer de cursa (nu curse)
la germanwings sunt ca pret la mijloc, tot 10 e extra bagajul si 6 e plata pe net
la blueair avantajul e ca poti gasi pret mai bun daca cumperi mai din scurt bagajul e inclus in pret, taxa de plata pe net 2 e
eu deschid toate site-urile in acelasi timp si vad unde e mai avantajos, dar trebuie sa ma orientez nu numai dupa pret ci si dupa orele de plecare/sosire ca baietii trebuie sa ajunga la bucuresti....

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

asa, la de dupa-amiaza, daca mai pofteste cineva!
dau si praji cu branza

tumpi, am salutat, dar n-a raspuns.
clau, succes cu formularele, nu te da batuta!
miki, chiar, n-ai mai zis nimic cu oferta sefului.

va pup, ma duc sa ma intind si eu un sfert de ora pana se trezeste iris si dup-aia mergem la leagane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui osna

pai zbor dortmund-timisoara si am luat cu 4,99 biletele,prin fabruarie le-am luat.daca va uitati desmai ales seara,pe la 7 mai nimeriti si cate o castana din asta.
si da la intoarcere am gasit cu 34 euro eu si matei,la care se adauga 10 euro pt bagaj.ruta asta noua este deschisa din 19 decembrie 2008.

mamica fluturasului Matei

va invit in bucataria mea

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Codruta sa dea Dumnezeu sa fie bine.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Iulia, nesuferit Bucurestiul asta, auzi sa nu raspunda.In ce cartier stai?

Clau, ce patisi?Te-au socat preturile?

Codruta, sanatate lui Matei.

Miki, petrecere frumoasa ,da totusi poate mai vb si cu noi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

te-am socat??? ia

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

ich bin immer nocht under soc , so etwas habe ich noch nie gehört

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Codruta, multa sanatate lui Matei
Ioana, am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

codruta, multa sanatate

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput