Vitamine romanesti in Germania (25)
Raspunsuri - Pagina 5
claudia74 spune:
??????????Miha esti pe fuga iubita se vede, ce fras de bilet e 17 euro????????
Eu nu am rezolvat nimic bineanteles,idiotii arunca treaba de la unul la altul,trebuie sa mai umblu pe la 3 medici dupa stampila si aufüllen formularele,dar nu ma dau batuta, luptam cu birocratia
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
zuzi.simona spune:
buna dimineata matinalelor ![]()
ce ziceti voi ca vreti acasa (aici) dupa o sapt. in ro, eu vreau de la granita deja inapoi, sau de la aeroport, dar mai mult cu masina am fost si de la granita pana la galati cu masina sigur ati vrea si voi sa faceti cale intoarsa cat mai repede
ce-mi place cel mai mult cand ajung la gl: un restaurant si o cofetarie anume (grasa de mine la ce poate gandi?!) si bineinteles multa vorba cu prietenii dar si aia-s ocupati, greu sa-i prinzi...
suntem in dreptul loc. dietfurt (NM)
pup la toate
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
ceska777 spune:
Chiar asa OSNA, intreb si eu ca si Caudia74, unde e biletul ala de avion cu 17 eur?????????? Sa rezerv si eu repede returul spre DE! Tu pe ce relatie zbori la Timisoara?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
zuzi.simona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
nu am gasit unde sa votez!?!?
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
osna spune:
pai zbor dortmund-timisoara si am luat cu 4,99 biletele,prin fabruarie le-am luat.daca va uitati desmai ales seara,pe la 7 mai nimeriti si cate o castana din asta.
si da la intoarcere am gasit cu 34 euro eu si matei,la care se adauga 10 euro pt bagaj.ruta asta noua este deschisa din 19 decembrie 2008.
mamica fluturasului Matei
tumpi spune:
Iulia, ai salutat Bucurestiu si din partea mea?![]()
Monik, ai grija de tine
.
Miki, unde ai disparut?
Chiar asa Osna, unde ai gasit biletelel astea?Desi acum depinde si de oras.Eu am gasit ceva ok pe Germanwings, sper ca la sf lunii sa mai gasesc sa le iau.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
osna spune:
uite un exemplu,zbor cu wizzair
Timi#351;oara »
Dortmund
date: Mar 16 Iun 09
clas#259; tarifar#259;: Web
zbor: W6 705
decoleaz#259;: TSR 06:40
aterizeaz#259;: DTM 07:40
1 Adult: 59 RON
1 Copil: 59 RON
pre#355; total 140.00 RON
35.09 EUR
mamica fluturasului Matei
mikiriki spune:

Ioana, ma bucur ca m-ai trezit
. poate vorbim mai tarziu. diseara plec la party ![]()
Clau, te sun mai tarziu. 
Mihaela-Osna, foarte ieftin biletele. multumim de pont. stiu ce fac maine noapte ![]()

tumpi spune:
Osna, pai spune si compania ca sa stie fetele care merg la Timisoara.![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)