Vitamine romanesti in Germania (25)
Raspunsuri - Pagina 4
ceska777 spune:
Buna dimineata,
Osna,
zbor usor si sedere placuta in RO. Wow, 2 luni? Fain. Eu stiu ca plec la inceput de iunie dar cand revin habar nu am: ori imi rezerv zbor retur de indata cum ajung, ori mai astept o ocazia sa vine logodnicul surorii mele in DE sa ne si aduca inapoi. Om vedea!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
tumpi spune:
Neata vitamine.
Multumim de tratation Clau.
Miki, daca imi spuneai ca azi nu esti la lucru nu te mai sunam.
Osna, drum bun si distractie placuta.2 luni, sa stiu ca stati ceva.Eu dupa o saptamana deja ma plictisesc.
Codruta cum mai e Matei?
Mariana, Monick, cum mai sunteti?
Restul bolnaviorilor cum se mai simt?
Vad ca iese soarele si pe la noi, foarte bine, ca am de invatat si cand e urat nu pot sa fac nimic.Am asa inima cat un purice,mi s-a mai oferit inca un job si sunt in dubii , frica, al noulea cer, toate la un loc.Ma duc sa mai invat una alta si mai bag un ochi si pe la voi mai tarzi.
O zi insorita va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
puiul11 spune:
Neata si de la noi
Am fost la control ieri arata un pic vanat dar a spus ca este normal ca s-a umblat acolo,ne-a schimbat pansamentul,taietura arata si ea bine. Mai mergem miercuri sa ne scoata atele si sper sa nu mai fie nevoie sa mergem caci noi joi avem de gand sa plecam la RO. Si chiar trebe sa plecam caci duminica suntem nasi de botez.
Si mie dupa o sapt de stat in Ro vreau acasa aici inapoi.
Mie imi pare bine ca ploua caci nu mai trebe sa ud gazonl care a iesit si nu prea, mai multa bureana cam o galeata am adunat si inca mai este.
Vreau si eu gradina frumoasa
Merg sa gatesc ceva si ceva curatenie caci vine sotul si maine nu am nici un chef sa fac, stam mai mult impreuna cu copii si ne jucam.
osna drum bun si sedere placuta
noimbrie cum mai este Matei?
claudia74 spune:
merg la hausarzt ptr kur antrag, revin.....tineti pumnii
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
i_ulia spune:
neata, vitamine!
si de la mine o .
am ajuns bine, ca niciodata chiar mai devreme ieri am stat pe langa casa, la piata, de povesti cu mama. am si gatit un pic, am trantit si un kaesekuchen si pe seara am iesit la motoare
e misto cand vii in vacanta la bucuresti, dar de-abia astept sa ma intorc acasa.
trage iris de laptop si nu mai pot sa stau. va pup!
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miraklucker Simona, eu mi-am facut pasaprtul prin consulat. aic in elvetia dar presupun ca tot aceeasi e procedura ca tot consulatul roamne. dureaza 100 zile. Hartiile le trimit la politia unde ai avut ultimul domiciliu si ei ti-l fac, apoi il trimit inapoi. Eu l-am primit prin posta, nu a mai fost nevoie sa mai merg sa-l ridic. Yasminn, vroiam sa te intreb. tu esti stomatolog si esti din Tm??? Eu am o prietena medic stômatolog care locuieste pe langa Heidelberg in Bruchsal..poate chiar o stii .......in rest nimic nou sub soare. Eu am lucrat si azi, am facut schimb cu o colega care a avut ieri o operatie la ochi. Si ea va lucra pentru mine intr-o alta zi. Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006) Poze noi.....cu noi Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder |
Nu stiu, eu am terminat facultatea la Timisoara in 1995, intreab-o poate ma stie ea.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Buna dimineata vitaminelor Iar vin cu o intrebare la voi Mi-a recomandat dr. pt Angelo sa-i pun picaturi cu apa cu sare de mare in nas pt secretii uscate. Acum am o dilema: am aflat ca asta mai rau usuca si ar fi mai bun serul fiziologic, cum stiti ca este mai bine? Mira? Serul fiziologic cum se numeste in germana? La noi este innorat si da sa ploua Intru mai tarziu, la toate Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Sprayul cu salina marina nu usuca, e foarte bun. Serul fiziologic se cheama physiologische Kochsalzlösung.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
m0oniik spune:
Buna dimineata si de la noi
Multumim de cafea .
Ioana - nu ma simt deloc bine ,raceala asta ma omoara, nu mai stiu ce sa fac sau mai bine zis ce sa iau , tusesc ca o nebuna ( ma doare burta de la atatea tuse ).
Ceva ideei ce as putea lua ,dar inafara de ceaiuri , ca ieri am cautat pe ele ca o nebuna si pe toate scria ca pt gravidute interzis.
In afara de asta sunt in 2-3 sapt sa stricat masina lui sotu , jeepul si ieri masina mea .
Ieri am zis la cumnata sa vina cu mine pana la spital unde voi naste , ca nici acuma nu am moasa , acolo am primit o lista cu o gramda de Hebamme care aveam si eu , deci nici o sansa sa mai gasesc ..., atuncia am mai vb cu o asistenta foarte draguta m-a recunosut dintr-o data care mi-a zis daca nu nasc mai repede de inceputul iuliei atuncia pot sa ma bazez pe ea ( nu are permis si numai in prima sapt al iuliei da ex ) , iar cand eram in drum spre casa am ramas cu masina pe autoband .
Deci ce sa mai zic , nimica nu functioneaza .
Codruta - cum se simte Matei ?
Mihaela - asa mult stati in Ro ?
Miki - cum esti ? nu ai mai zis nimica ce oferta ai primit de la sefu .
Mariana - cum esti ?
Restul fetelor ce mai faceti ?
Monik 31+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
m0oniik spune:
Miki - in special pt tina
Monik 31+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
osna spune:
fetelor intru asa scurt sa beau o cafeluta cu voi.
sotul vine inapoi peste 2 sapt,nu are atata concediu iar eu am hotarat sa profit ca e soare si cald in tara,mama e la pensie si mergem sa stam putin si la casa de la sat cu matei.bunica e si ea bolnava,abia asteapta sa-l vada pe matei si sa stam putin mai mult si cu ea.mereu am fost pe fuga,1-2 zile maxim.
oricum cand m-am plictisit isu biletul si plec.vad ca in iunie cam 17 euro sunt.
mamica fluturasului Matei