Vitamine romanesti in Germania (25)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
da trezirea eu is cu treaba pana-n gat azi, Codruta si Simo stiu , am gatat in sfarsit mancarea, am fost sa il duc pe Andi iar la gradi si sa ma scriu in lista cu ce duc maine de mancare la familienfest la gradi, am vazut ca toate erau cu praji pe acolo, ceea ce stiu ca ai mei nu se inghesuie,asa ca ma risc eu sa fac minipizza ptr kinder (selbstgemacht natürlich), mai au venit armata de fete de la deni din clasa,m-am trezit cu ele la usa tipand,mai fetelor mi-au dat lacrimmile de fericire cand am vazut cum se imbratiseaza si cum tipa toate de fericirea revederii cu matza mea, acu tiuie acolo sus, ma duc sa le servesc cu bunatati imediat si apoii plec la orl ca am termin,numai stiu ce am vrut sa zic,merg si la einkauffen apoi o tura cu soacra dupa mine, i-am facut si ei termin ca cica nu aude bine (asta nu-i rau nu
), fiecare cu ce-l doare
,va las ca merg sa ma imbrac, ne auzim deseara,pupici.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Yasmine/Yasmine.jpg)
Yasmine spune:
Ciao, fetelor, am mult de lucru azi, ne vorbim pe seara.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
buna fetelor,am trecut sa va salut,sa va urez numai bine ,sa va gasesc sanatoase si la fel de vorbarete.
eu bagajele le-am facut,maine ma duc cu prietenele la o cafea in centru,nu le voi mai vedea 2 luni.abia astept sa zburam sambata,matei numai despre buni si avioane ne povesteste toata ziua.
v-am pupat si cand am timp mai bag ochiul pe aici,macar sa va salut.
mamica fluturasului Matei
claudia74 spune:
Aloooooooo vitaminele pe unde umblati toate azi, Mihaela cum adica 2 luni, atata stati in ro ??????
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
eu-s in zona, mananc seminte si ma uit dupa mobila
suntem la ecluza regensburg
reactualizez cumva discutia cu actele: si noua ne-au expirat buletinele, nu stim daca sau cand vom ajunge in tara, mai avem inca apartamentul deci si domiciliul in galati, dar acu daca ne-am cumparat aici ce sa fac, sa trecem pe pasapoarte domiciliul din de? si treaba asta unde e mai usor de facut, banuiesc ca la bonn, ca in tara cine stie ce hartii mai vor si nu le ai
ca de aplicat pt. cetatenie nu stiu de cati ani ai nevoie, noi avem doar 3 si cred ca vor mai mult
asta cu cetatenia i-ar fi de folos copilului ca spuneti voi ca nu v-au cerut acte la granita cand nu erau amandoi parintii dar pe mine m-au dat cu copilu jos din tren la 2 noaptea ca nu era si tac-su si imputernicirea era pt. bunica si ea infractoarea nu avea cazierul la ea (ca nu ne spusese nimeni ca trebuie, eram la inceputuri....) si am stat 2 zile in arad pana am putut pleca din nou...so
acu numai stiu cum mai e treaba cu buletinele ca era o aventura sa le faci la galati, adica stateai sigur o zi la coada sa depui si alta sa-l iei
cine si-a facut la consulat cat a costat si durat? dar un pasaport, ca-i expira fiica-mii si ala, toate anu asta dom'le
a, si cine zicea ca te legitimezi fara probl. doar cu pasaportul, noi nu am putut schimba valuta la banca fara buletin, iar sa fac ceva la conturile din ro nici nu indraznesc sa ma duc fara buletin
am avut destule probl. cu bancile cand am vandut casa, noi aici, cumparatorul umbla in numele nostru dupa hartii, nu i le dadea ca-s confidentiale, auzi tu e confidential ca nu ai nici o datorie la banca respectiva, si asta cerea o alta banca, deci nu puteau sa faca asta intre ele, cu acordul nostru, bineinteles telefonic, si mailuri si nu va spun ca ambii directori ne sunt prieteni...
sa revenim, oi fi eu mai ghinionista dar singurul lucru pe care l-am rezolvat fara probl. si interventii a fost pasaportul, anul trecut, mirare mare!
hai pup ca v-am ametit
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
miraklucker spune:
Simona, eu mi-am facut pasaprtul prin consulat. aic in elvetia dar presupun ca tot aceeasi e procedura ca tot consulatul roamne. dureaza 100 zile. Hartiile le trimit la politia unde ai avut ultimul domiciliu si ei ti-l fac, apoi il trimit inapoi. Eu l-am primit prin posta, nu a mai fost nevoie sa mai merg sa-l ridic.
Yasminn, vroiam sa te intreb. tu esti stomatolog si esti din Tm??? Eu am o prietena medic stômatolog care locuieste pe langa Heidelberg in Bruchsal..poate chiar o stii
.......in rest nimic nou sub soare. Eu am lucrat si azi, am facut schimb cu o colega care a avut ieri o operatie la ochi. Si ea va lucra pentru mine intr-o alta zi.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
mersi mira deci dureaza cam mult si nu am nici actele de propr. din ro la mine, prevad ca tre sa ma duc iara eu, macar, singura, ca expira si itp-ul la masina de ro
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Buna dimineata vitaminelor
Iar vin cu o intrebare la voi Mi-a recomandat dr. pt Angelo sa-i pun picaturi cu apa cu sare de mare in nas pt secretii uscate. Acum am o dilema: am aflat ca asta mai rau usuca si ar fi mai bun serul fiziologic, cum stiti ca este mai bine? Mira?
Serul fiziologic cum se numeste in germana?
La noi este innorat si da sa ploua Intru mai tarziu,
la toate
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
claudia74 spune:
Hi leute,haideti la cafea :
Eu am schimbat programul de cand e Deni acasa, trezirea la 6.
Maraki eu stiu ca ambele sunt bune, eu am ambele acasa ptr sinusita,doar ca nu le folosesc , m-am saturat deja de toate tampenile, am o droaie de picaturi de nas si spayuri si solutii inhalatoare
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
mikiriki spune:
Buna dimineata,
Clau, multumesc de cafea.
Ioana,
thanks de telefon. hi hi hi
Multa sanatate bolnaviorilor