Vitamine romanesti in Germania (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hi leute bin wieder da, dar nu ptr mult timp, ca merg sa spal copii, sa strang de prin casa, sa cinez si eu ceva,etc
Ceska zici ca au fost bune capsunele, eu inca nu am nimerit buna anul asta .
Claudi@ ma bucur ca v-ati simtit bine ieri .
Fetitele dulci din Bucuresti ati terminat cu amintirile din copilarie , io cu cine deapan?
Monik sper sa nu te fi oprit la spital,te sun maine.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

SAra buna , fetelor!
Tumpi , bun de tot tortul, cam mult de munca , dar merita !Nu mi-a iesit ca in poza , dar e minunat , asta da tort de impresionat socrii!
Angiuta, multa sanatate , si tie si celui mic!Tocmai ce povesteam fetelor , prin ce am trecut si inca nu sintem bine , dar oricum mai bine decit acum o saptamina . Da , si Matei tot de la gradi , si eu mi-am asumat riscuri cind l-am inscris la gradi, insa eu vorbesc numai strict din punctul meu de vedere , si al gradinitei noastre ! Da, si Matei s-a dus de citeva ori cu nasul un pic curgind , dar nimic altceva . Si ce am afirmat in legatura cu mamele , care isi trimit copii bolnavila gradi , nu retrag . REpet eu vorbesc doar de cele de aici! Marea majoritatate (98%) nu au de lucru -adica nu lucreaza , stiu sigur asta , dar e mai comod asa , se imunizeaza , la gramada , prin boalaAsta , e stiu ca nu o sa schimb eu regulile , dar ma mai revolt , si eu asa citeodata !Numai bine va doresc si sa se faca bine puiul tau , ca stiu cum te simti cind e bolnav!
Maraki , zii clasa din 121, unde ai fost . Ai vazut cum e viata , sigur ne-am intilnit in curtea scolii , si ne reintilnim in ...Germania!
Ceska , nici Matei nu maninca capsuni , iar eu a-si manca cu polonicul!Dar din aia de tara , parfumati , adevarati ....of!
Clau , bine ai venit de la servici !Daca vrei depanam amintiri si cu tine , ca sintem cam acelasi leat!Tricolor , pufuleti , eugenia , tenisi de Dragasani , cico, treapta 1...ce vrei!
Va doresc o seara linistita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

fetelor, merci de urari, foarte dragutze suntetzi.

Pe mine m-au ametzit azi gemenashii de cap, n-au dormit de-amiaza , si ca urmare 3 adultzi n-am reusit sa-i "dovedim" - chiar inainte sa adoarma (noi fugiseram la restaurant) au purtat-o pe Oma in pijamale prin gradina sa le caute mashinutzele preferate printre tufe si trandafiri - mi-s timpanele varza ca nu mi-am gasit frate cashtile de protectzie sa-mi acopar urechile - bine macar ca-s sanatosi, restul le ducem noi.

noiembrie, ma bucur ca suntetzi mai bine, si eu sunt de-acord cu tine, a-tzi trimite copilul serios bolnav in colectivitate mi se pare lipsa de respect fatza de ceilaltzi copii si parintzii lor - ce sa zic, eu am fost si in diverse krabbelgruppen, chiar si acolo veneau copilasii cu magen-darm-grippe si alte minuni, m-am retras de la o vreme, ca ai mei is si foarte buni prieteni cu virusii.

claudi@, si eu incurc streichen cu streicheln, deci i-am zugravit si i-am mangaiat pe nemtzi de i-am innebunit

tumpi, itzi doresc sa tzi se immplineasca planurile profesionale.

Yasmine, intalnire placuta cu viitorii socri, sa-i cuceresti din prima .

Maine dau si eu iama la capsuni, ca prea mi-atzi facut pofta - copiii nu le mananca pe cele din prajituri, probabil ma voi ospata singura .

O seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

M-ati facut sa cam bazai citind despre tinute la 4 ace, team building, conferinte si altele asemanatoare. (de, hormoni de gravida - mai ales ca bag in mine ca sparta, de-am ajuns sa nu mai incap in oglinda...)
Dar noi sa fim sanatosi .
Mie mi se cam intareste burtica, insa n-am contractii dureroase. Si e bine asa, ca mai sunt 5 saptamani de asteptat.

Ce ma dispera e ca ziua fata e OK cu mine, insa cand vine acasa sotul seara, pitica sta numai pe capul lui, la el in brate, cu el se joaca, el ii da biberonul de lapte de seara - moment in care pe mine ma da afara din camera si inchide usa in urma mea . Nu mai mai iubesteeee copilu'

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Neataaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!
Ramonaiami,
eu zic asa: BU-CU-RA-TE! Ca Eliza e fan tati! Cand o veni bebe o sa multumesti ca macar cand e tati acasa nu ai doi copii de gat si cu bebe te descurci singura mai bine. Si al meu trage un chiot PA-PA! cand intra ta-su pe usa pe la 17:30-18. In curand o sa il simta din strada ca si cutu. Ieri a auzit trantindu-se usi de masina si tot credea ca e taica-su. Dl sot mai sta cu el, mai trage cu ochiul la tv, ii facem baie, ii dau laptele si ta-su il duce la nani adica sta cu el pana adoarme la noi in patul mare.
Si cu fetele e si mai "grav" ele sunt fan tati-aproape fara exceptie. La fel si nepotica mea: Papi in sus , Papi in jos!

AdinaF,
ce bine ca e mama la voi inca! macar sa mai vina de aniversari din astea sa puteti iesi. Mie imi trece prin cap sa-mi intreb socrul daca nu vine sa il pazeasca pe B la somn joi sa mergem si noi la film. Sa vad daca imi fac curaj.....mai tre sa si reusim sa adormim noi copilu pe la 19:30 sa ajungem la timp la cinema.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hei, stiti ca joi e "Vatertag", da? Noi azi la Krabbelgruppe o sa backen un Hefeteigherz pentru dl tati. Ne punem in fata sortul realizat de noi si ne afundam in faina.... normal ca iau camera cu mine sa impotalizam momentul....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Noiembrie, nu am fost la 121 ci la 169 pe la Cetatea Histria

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Neatza, Adina tks de coffe ce face Patrizia, mie dor de ea, tot asa zburdalnica e?
Codruta ai omis treapta II-a, am fost ultima generatie de sacrificiul care a dat-o, dar ne-a bagat si bacu deja din 5 materii .
Mariana take care .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

AVEM SUBIECT NOU AICI

SUBIECT INCHIS.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput