Vitamine romanesti in Germania (25)
Raspunsuri - Pagina 19
tumpi spune:
Corina, uite AICI o reteta de tort.Acum cred ca te poti juca tu putin cu ingredientele, sa pui fructe de sezon sau exotice in loc de portocala.
Il aveam si eu in plan,dar inca nu am apucat sa-l fac.
Bafta , sa.ti iasa cum vrei si sa-i impresionezi pe viitorii socrii.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
Adina scuze nu am fost pe faza, sa traiti multi ani impreuna fericiti!
Bravo Dora!
Corina uite o reteta : 6 albuse sa zicem le bati cu 6 linguri de zahar foarte tare, din cele 6 galbenusuri faci o crema fiarta cu zhar si apoi freci cu unt si pui ce vrei acolo,de ex nuca prajita si iese un tort grilaj
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
fetelor,Ioana, mai nui buna reteta 

cica mananci si gemi de placere, aoleo Corino vei auzi numai gemete toata dupa-masa 

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
angiuta spune:
Buna fetelor!
Eu is bonlava, am luat de la copil. El saracu de miercuri noapte s-a trezit cu febra, dus la doctor joi, ne spune ca e o infectie provocata de un virus, un pic de rosu in gat, n-are ce sa-i dea, sa continuam cu paracetamol, posibil sa apara complicatii la ureche sau plamani. Ne ducem acasa, bagam la greu paracetamol la fiecare 6 ore....sambata seara ne hotaram sa mergem la urgente...dar ce urgente frate de asteptam o ora jumate si inca 15 min. in cabinet. Il consulta doctorul bineinteles cu urlete si-i da amoxacilina, infectia s-a intins si la ureche. Acum e ceva mai bine, oricum se vede ca-i bonlav, a slabit si asa era piele si osul, miercuri avea 10,5 kg dar acum cred ca nici 10 nu mai are.
Eu is terminata, azi am mai si calcat ca se adunase un munte de sapt. trecuta cand Vladut statea doar in bratele mele si nu puteam face nimic.
Nici saptamana asta nu pot merge la scoala ca tre sa stau cu copilul acasa.
Codruta sunt sigura ca si Vladut tot de la gradi a luat boala dar e un risc pe care mi l-am asumat atunci cand m-am hotarat sa-l dau. Pe de o parte inteleg si parintii care-i da bonlavi, poate nu au cu cine-i lasa acasa si si-ar pierde locul de munca daca ar lipsi prea mult. Si eu l-am mai trimis pe Vladut cand ii curgea nasul pe principiul ca de acolo a luat, acolo sa se vindece.....dar daca ar fi fost ceva grav nu l-as fi trimis niciodata.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
claudia74 spune:
Angi multa sanatate si tie si lui Vladut
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
Claudi@ spune:
Adina, Multi ani inainte fericiti si plini de bucurii va doresc
Eu una ziceam ca mai intru azi sa scriu si eu ceva mai mult, dar nu reusesc . Azi a facut Nico vacinurile si urla de cand am venit de la medic, sunt epuizata. Tony face numai dandanale, a cazut in cap de pe canapea si acu tre sa fiu cu ochii pe el. Acum se ascunde in dulap si urla AUF ca singur nu poate sa-l deschida. Ieri am fost la un streichentierzoo (asa s-o scrie?), a fost frumos, prima oara am stat si eu si Tony in carca lu Andy dar pe urma ne-am imprietenit cu caprele, oile si caprioarele. Mi-am luat si una de la un tap de era sa ma urc in carut langa Nico
Acum ies ca tre sa scot baietii la aer.
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noiembrie Tumpi, esti tinerica , eram in clasa a 2-a cind te-ai nascut! Am fost la 121.! ![]() |
Wow, poate ne cunoastem din vedere

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ceska777 spune:
AdinaF,
Alles Gute zur hölzerne Hochzeit! (5 ani) si va urez sa ajungeti si la Kronjuwelenhochzeit! (75ani)
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Eu am facut o boacana: am scos azi poze ca eram restanta de la ziua lui Benny din decembrie pana azi. Si a venit socrul meu (despartit de 6 ani de soacra) si cum am sortat pozele ce le trimit mamei, soacrei si altora prin posta, erau puse la indemana pe birou iar cea de de-asupra era cu soacra si Benji al meu. Le-a vazut socrul, m-am simtit prost! Cum s-o fi simtit el ca inca se gandeste la ea, saracul!
Moniik,
mergi la spital ramai acolo sub observatie sa mai stea bebe la copt in burtica cateva saptamani! Sper sa fie tot ok!
Noiembrie,
ce bine ca va faceti bine! Nasol cu gradi asta.
Noi miercuri facem iar vaccin ca suntem in urma rau cu ele si vrem sa ne imunizam cumva pana incepe gaza gradinita la anu.
Angiuta,
insanatosire grabnica!!!!!!
AMR 25
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
ceska777 spune:
Am luat azi 3 caserole de capsuni din astea autohtone, foarte bune, mari si dulci. In lipsa de inspiratie am facut doar Erdbeermilchshake din 2 caserole si 1,5 l lapte........a baut 3/4 dl socru, a gustat si gaza, restul tre sa il dovedeasca dl sot daca ii place, daca nu eu.
Copilul asta nu stie ce e bun... se stramba domle la capsuni!
AMR 25
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi