Vitamine romanesti in Germania (25)
Raspunsuri - Pagina 18
tumpi spune:
Miki, tb sa te mai fac un shopping neaparat, ca avem ceva de discutat
.Servici usor.
Adina, multi ani fericiti impreuna.Nu-mi spune de trecut timpul ca nu vreau sa ma mai gandesc.Noi anul asta sarbatorim 12 ani de casnicie,parca mai ieri ne mutam impreuna si la nici o luna ma cerea in casatorie.Sunt asa amintiri frumoase si stam uneori seara si le rememoram si ne minunam cum de trece timpul.
Cu mersul la birou stiu cum e.Mai iesi din cotidian.Eu mai ies dimineata la job,dar nu-i munca de birou si-mi e dor de hainele mele la patru ace,de pantofii cu toc de 10,de parul super aranjat,de....
E bine ca am si jobul asta, mai socializez,mai vine un ban, nu pleaca,dar tot vreau altceva.
Imi aduc aminte cu ani in urma ca le ziceam fostilor colegi de munca: "daca ma vedeti in blugi feriti-va din calea mea ca inseamna ca sunt prost dispusa" , ehe, si acum numai in blugi ma imbrac.Daca e sa iesim undeva nici nu am ceva elegant(m-am ingrast si totul sta aiurea pe mine)si al meu cand ii zic ca nu am cu ce imi replic"pai iti iei toate tameniile, ce trebuie nu cumperi"
Pai daca nu prea ies de ce mi-as cumpara ca sa stea degaba in sifonier?Asa prefer sa iau ceva comod si care port.
Sau se ia de pantofii mei rosii si haine mov
Va servesc cu un caramel macciatto si ma intorc la treburile mele ca am terminat si de mancat si sunt cu fortele la maxim,energizantul isi spune cuvantul.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
angipangi spune:
buna.
vreau si eu parola si nik daca l;ati schimbat

teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url
intalnire http://community.webshots.com/album/571197292oLQBPx
claudia74 spune:
munca de birou e istorie
, fetelor ce tot scrieti cu roz ala ca io nu vad nimic, bateti joc la ochii mei
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Clau, ai nevoie de ochelari?![]()
eu tocmai ma uitam pe niste poze vechi de la munca.Of ce vremuri.Delegatii, petreceri, team building, vremuri nenica, vremuri.Dar inca sper ca am sa am din nou munca de birou adevarata si aici.Tb sa fac ceva ca sa nu-mi arda de tot creierul.Ca incep sa ma plafonez si nu-mi place.E cazul sa-mi reiau iara studiile .
Offf, ma intorc la treburile mele, am melancolizat cu pozele prea mult,
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
anangel_lexi spune:
Claudia, potoale adevarate nu pot sa bag pentru ca ce-am gatit fie s-a consumat atat de repede incat nu am apucat sa pozez, fie nu mi-a iesit 

Asa ca anul asta trebuie sa va multumiti cu chestii virtuale. Poate la anu´ sa iasa mai bine, sper!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
claudia74 spune:
proba ptr dora :
Album Dora
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Ioana arunca si aici un mocacino din ala caramel, praji aduc eu ![]()
Alexandra promiti ca la anul ne dai bunatati din bucataria ta? ![]()
Mihaeeeelooooo resitanca ai ajuns bine mai ca ne facem griji cu witzairul ala cum o fost?
Gata fug la treburi..apoi la lucru, v-am pupacit.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
angipangi spune:
proba
intalnire
angi album
www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">angi
Yasmine spune:
Fetelor cine ma ajuta si pe mine cu o reteta de tort de bezea?
S-ar putea sa vina viitorii socrii la mine la weekend, daca socru poa sa umble ca abia miercuri ii da drumu din spital. (Sa vezi si sa nu crezi, a cazut de la balcon nu cind a vrut sa urce la Julieta, ci cind a curatat balconul, si s-a gandit sa coboare pe unde a urcat, adica pe scara sprijinita de garaj ... nu am cuvinte ce le pusca in cap la septagenari.)
Aveam in ro o reteta de tort de bezea su crema de ciocolata, si tare as vrea sa rup gura targului, mai ales ca e prima data cind vin la mine.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
noiembrie spune:
Mai fetelor , ce vorbiti voi acum , aici ......ce zile , ce timpuri frumoase , viata de functionar ...dar ce frumos...12 ani si jumatate!
Toate costumele mele(vorba lui Tumpi ,de 4 ace!)au ramas la mama in dulap , inRomania , si nu se indura sa le dea ...
.Iar mie aici nu imi sint de nici o trebuinta
.A-ti deschis si voi subiecte dureroase!
Tumpi , sint din clasa lui Perianu de muzica !![]()
Adina F, multa sanatate , fericire si impliniri!Sa m-ai sarbatoriti inca 50!Sa va traiasca copii si sa fiti iubiti!
Yasmine , fa un tort cu foi de bezea, crema ganache(300ml smintina lichida , 400gr ciocolata , topite la foc mic , lasate sa se raceasca , puse la frigider, si peste citeva ore dupa ce s-au intarit , bagat mixerul la viteza medie , pina crema isi dubleaza volumul si devine spumoasa , arunci niste esente , asezonezi cu nuca prajita , macinata...)si eventual un blat foarte subtire de pandispan (dar subtire , subtire !).Nu stiu , e o idee!![]()