Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 8
gaia.nevia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Miruna, chiar voiam sa cer bibliografie, ca imi place muuuult de tot cum iti cresti tu puii si presupun ca nu ai timp de consultatii :) Deci, ne spui si noua niste titluri? ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Hypnotic Parade |
subscriu, vreau si eu bibliografie.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Lidia, Gruia nu a fost racit, a facut roseola, probabil luata din parc. Am citit ca unii bebelusi pot face o forma usoara, foarte usoara, daca zici ca Izabella a facut si febra si pete pe corp, e posibil sa fi fost un pui de roseola? Poate ai vreodata ocazia si ii faci un igg www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Hypnotic Parade |
Stiu ..stiu ca a facut roseola...dar la vremea aia ..inca nu se stia ..
Izabella a facut febra usoara in jur de 38 ...in zilele in care a inceput tratamentul ...dar de atunci nu am mai facut febra..
petele au deja o luna ...si sunt pe piept mai acute ...pe inchieturile miinilor..una pe burtica ...una un pic mai jos de ceafa..
eu zic ca daca era roseola ..trecea in max 2 saptamini..
tu stii mai multe despre asta ?
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
felicic76 spune:
fusese discutia cu bataia intre copii si ma laudam ca Vladut nu ma bate, inca
. Situatia s-a schimbat, acum doua zile mi-a ars o palma peste fata de:
1. am vazut stele verzi la propriu
2. m-a zgariat pe nas (vina mea, ca el inca nu-si poate face manichiura)
Si ai vostri sunt fortosi? El are putere, daca te loveste, te doare, nu gluma. Si cand loveste cu picioarele, la fel se intampla. Dar cand te plezneste cu palmuta aia grasa si grea, parca nu-ti mai vine a rade. Rade doar el, incantat de ce a facut
gaia.nevia spune:
Radu da cu capul/ doare rau.
Si din picioare, parca baga picamerul. Sunt plina de vanatai pe unde ma nimereste.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Nerantula spune:
Ankussa, Gruia in continuare nu mananca decat fff putin, are zile cand papa numai san, altele in care reusesc sa mai strecor cate ceva, dar nu se aduna 100ml toata ziua. Mai nou si-a rarit si mesele de san si a scazut in greutate dupa roseola ... deci

Lidia, bubitele de roseola trec in 3 zile maxim, deci nu e asta la voi, de atata vreme.
Felicic, si eu iau uneori palme de la Gruia si picioare, foarte puternice, stiu ce zici ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Ankussa spune:
Mda..Vladut da cu picioarele la greu, mi-a tras intr-o zi un picior
in gura de mi-am pipait maselele sa vad daca sunt toate si mai si pisca..
m-a piscat o data de sfarc de cred ca am facut ceva pipi in pantaloni.
Gata, l-am facut de ras destul ;-)
LE Nerantula eu l-am vazut pe haiducel in poze si arata super
nu mi se pare slabut, si apoi sa vezi cand o sa-ti manance urechile,
sa te tii, pupam haiducelul.
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ankussa LE Nerantula eu l-am vazut pe haiducel in poze si arata super nu mi se pare slabut, si apoi sa vezi cand o sa-ti manance urechile, sa te tii, pupam haiducelul. |
Are 7.900 la 8 luni, deci pe undeva pe sub percentila 25
La fata seamana cu tac'su, rotund. Bine, nu pare slabut tare, dar mergea ceva peste 8kg :)
Eu sper sa manance mai bine cand o putea singur .. dar pana atunci imi scoate fire albe

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Ankussa spune:
Hai mai mami lasa percentilele ;-) bebe o sa pape cand
o sa vrea el, si oricum mancare are timp o viata sa pape
pe cand tzitzi. Si al meu e fan tzitzi..de pacalit cu papa I'll pacalesc
cu biscuitele..in aproape orice pun un pic, jumatate..un sfert.
Pupam. ;-)
Piersicutza spune:
Am intrat pe fuga sa urez toate cele bune si la cat mai multe lunite sarbatoritilor de azi, la mine inca mai este 13.
Citesc din urma si revin...
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
nikolici spune:
piersicutza mai bie nu mai citii, tu intri atat de rar.Ce faceti?
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)