Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

luminita Spui tu ..tare bine ..ca suntem multe fete care mergem in IOR ...dar ce pacat ca e parcul prea mare ca sa ne putem aduna in grup ...
in Titanii cel putin odata la 2 zile si tot vad o mamica cunoscuta ...pe cind in IOR ...am colindat mult si bine ...si foarte rar m-am intersectat cu cineva cunoscut...dar mereu eram in defazaj de program

300 Si eu sunt dornica de ai gasi Izabellei prieteni/prietene in parc inca de mica ..(macar citiva ..da buni) ...cu care sa socializeze cit mai mult ...daca se poate chiar zi de zi

metoda a functionat exceptional la Stefan ...si intr-adevar se creaza o legatura foarte puternica intre copii..total diferita de cea pe care o au cu ceilalti copii din parc...sunt aproape ca fratzii

MimihooEu sunt contra CRESEI ...adica ..a cresei made in ROMANIA ...ca poate pe alte meleaguri e altceva ...
si vorbesc din experienta ...nici o socializare ..nimic ..nu se face in cresele romanesti ..nici de stat ..nici private ...
doar se aduna virusii..microbii..bolile..etc...
si iti chinui copilul total prematur...
n-a cam spus-o

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

cd, ai grija cum iti lauzi sotul ca se baga si Nikiloci, iar eu cu ea nu ma pun frate...
Nikolici, stii ce e acum la tembelizor pe un post frantuz? Dr House (si nu glumesc). Stiti ca francezii traduc tot, uite ca numele la filmul asta l-au lasat netradus, cum ar fi sunat Dr Maison.... ???
felicic, da, vin si vreau sa te vad, nu stiu cum, ca esti pina peste cap in treburi. Iar de Falkone nici nu mai vorbesc, ma dau drept dna Vio, tot ma cheama ca pe ea.
Alexa, ma primesti la tine la librarie? Imi dai si mie adresa? Eu ma duc de obicei la carturesti sau dalles cind vin in ro, dar acum tare mi-ar placea sa vin la tine.
Miruna, eu imi amintesc cum ai intervenit tu frumos si diplomat si cind a fost discutia de Ro vs strainatate acum 1000 de ani. Saru'mina, frumos spus, dar stai linistita, ca eu nu m-am suparat prea tare pe userul Eva ca nu aveam de ce, ea spune una azi si maine zice altceva. Plus ca intotdeauna crede ca detine adevarul absolut, pina si pentru niste nenorocite de curcubitacee si salate frizate a trebuit sa i se arate poze... Si nici macar nu a avut bunul simt sa spuna scuze. Dar am lasat-o in pace ca nu aveam chef de cearta pe forum. Mie imi pare rau ca am apostrofat-o pe Nikoloci acum citeva saptamini apropos de niste glume pe care eu le-am considerat deplasate la vremea respectiva, chiar mi s-a facut mila de Eva ca era bombardata din toate partile si rau am facut. Am promis dupa aceea ca nu ma voi mai baga in nicio discutie aprinsa, insa de data asta m-a calcat rau pe bataturi, mai avea putin si-mi spunea ca stau in calea fericirii ei. Poate o sa-mi spuna asta maine! E deja previzibila! Sper sa o faca pe pm de acum incolo, ca sa ne arate ca poate si in altfel.
giulianna, sa-ti dau contul? hai fetelor, faceti cheta ca nu ma supar. Primesc si RON.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

nerantula: vroiam sa va strig si raman
july-vecinica, ankusssa, mami de alexa, nausica,iepurila, kid, simodina, khristin, ange: ce faceti fetelor?

Citesc din 2 in 3, ca nu mai am timp deloc, Gruia trage de mine toata ziua sa-l tin sa mearga, nu sta nici o clipa singur sau pe loc, plus ca suntem in renovari cu apartamentul in care va sta mama si mergem des acolo.
Am vazut iar tango-uri pe aici si am cerut in privat un rezumat pentru care trimit si asa floricele , ca eram tare curioasa ce a facut-o pe Miruna sa reactioneze, in loc de scroll down

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara

Alexa M si noua la fel ne-a spus pediatra inca de cand l-am nascut pe Matei. FARA OCHELARI DE SOARE PANA LA 3 ANI!!! So, vanzatorul ala a fost fff amabil!!!

Pentru mamicile care cauta TARC PENTRU COPII.Este o promotie la carefour, tarc bertoni, dimensiuni 1 x 1 m (cred...) 250 lei. De fapt la raft pretul era 220, la casa am platit 250 nu ma-m uitat ce a bagat aia... Oricum, eu zic ca merita...

Muuh sa inteleg ca te-ai plictisit si tu sa dai ignore si scrol down? hmmm

Cred ca in capitolele trecute am pierdut un bilet la loto, un film cu Edi al nostru... si ceva polemici..... pacat!

Noapte buna tuturor!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

si mai am de scris

Izabella a tusit o saptamina ..dar rau ..si apoi intr-o zi mi-am dat seama ca nu mai tuseste..nu i-am dat nimic ...doar mi-am alertat homeopatul de citeva ori ..si am intrat putin in panica cind am aflat ca a racit Gruia..deci ...a fost reactie la tratament homeopat...

se pare ca ea trece prin toate reactiile posibile...mucisori...febra ...tuse...pete pe corp..ma intreb ce urmeaza ...ca de ieri mi-a dat un alt remediu...de data asta pentru petele de pe corp ...sa vedem in cit timp dispar...ca deja le avem de o luna ...si s-au cam extins.

despre mine...homeopatul a zis ca nu mai am nevoie de bilutze...cica sunt sanatoasa ...ce mai vreau
eu asteptam cu nerabdare sa mai primesc pliculetzul magic

cam atit despre HOMEOPAT

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

gaia Teo este inca mic dar experienta iti va arata ca el te copiaza. Nu zic sa fi calma si falsa dar macar cand esti scoasa din minti de nervi si tipi la el nu uita sa iti ceri si scuze sau macar sa ii explici de ce s-a intamplat asta. Eu am o carte foarte faina in care e explicata si treaba asta cu copierea unui parinte, din pacate cartea este deja promisa la trei persoane dar dupa aia ti-o imprumut. Eu nu sunt de felul meu o persoana calma dar am invatat sa fiu pentru ca am ajuns la concluzia ca asta ma ajuta implicit pe mine "modeland" un comportament pozitiv la cei din jurul meu.

dyanira cum am spus si in postul meu, de cele mai multe ori am fost de acord cu ce a spus Eva nu intotdeauna si cum a spus-o. Si am scris acum pentru ca acum mi s-a umplut paharul, asa merge treaba asta la mine. Sanatate puiului, bine ca e doar o forma usoara.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Miruna, chiar voiam sa cer bibliografie, ca imi place muuuult de tot cum iti cresti tu puii si presupun ca nu ai timp de consultatii :)
Deci, ne spui si noua niste titluri?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

FARA OCHELARI DE SOARE PANA LA 3 ANI!!! So, vanzatorul ala a fost fff amabil!!!

Hmmm, hai ca ma bagi la idei, chiar ca o sa-l sun si eu pe pediatru.
Noapte buna si tie!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

si mai am de scris

Izabella a tusit o saptamina ..dar rau ..si apoi intr-o zi mi-am dat seama ca nu mai tuseste..nu i-am dat nimic ...doar mi-am alertat homeopatul de citeva ori ..si am intrat putin in panica cind am aflat ca a racit Gruia..deci ...a fost reactie la tratament homeopat...

se pare ca ea trece prin toate reactiile posibile...mucisori...febra ...tuse...pete pe corp..ma intreb ce urmeaza ...ca de ieri mi-a dat un alt remediu...de data asta pentru petele de pe corp ...sa vedem in cit timp dispar...ca deja le avem de o luna ...si s-au cam extins.

despre mine...homeopatul a zis ca nu mai am nevoie de bilutze...cica sunt sanatoasa ...ce mai vreau
eu asteptam cu nerabdare sa mai primesc pliculetzul magic

cam atit despre HOMEOPAT

Lidia, Gruia nu a fost racit, a facut roseola, probabil luata din parc. Am citit ca unii bebelusi pot face o forma usoara, foarte usoara, daca zici ca Izabella a facut si febra si pete pe corp, e posibil sa fi fost un pui de roseola? Poate ai vreodata ocazia si ii faci un igg

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Nocom, daaaa, ai pierdut un filmulet super-fain cu leusorul, merita rascolit pana la el, e un viteaz si, in acelasi timp, duuulce foc!

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Aici mi-s, citesc da` parca nu-mi vine sa mai postez.....
Ca sa va mai fac sa uitati de povestea asta, vreau si eu un sfat:
Sa mai plec sau nu in Spania cu copilul in iunie avand in vedere
numarul mare de imbolnaviri cu gripa porcina?

Felicic te pupa mama, Ada ai fost super cu palaria, Piolica stiu ce
spui cu gradinitele si aici sunt liste de asteptare interminabile si niste
preturi pe masura, Babymom ma bucur sa te citesc. Nerantula cum
mai sunteti cu papa? Noi avem zile si zile....

Va pup pe toate si imi pare rau ca nu reusesc sa scriu mai des,
Vladut e foaaaarte miscaret si nu pot sa-l scap din ochi o secunda.
Noapte buna.

P.S Khristin cum mai sunteti?

Mergi la inceput